2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

8 gun var ama erken yumurtladim belkide erken olurum o yuzden bilemiyorm. Buraya da pc den giremiyorum o yuzden pek takip edemiyorm ya. Belirtileriniz varmi kizlar varsa neler
Canim benim bu ay umudum sondu yeni bitti renglim bide kocam ameliyat oldu artik sadece sizlere duaciyim.. Allah heoinize versin bebis insalalh

Kızlar meraba araniza yeni katıldım bende ekim ayında kürtaj oldum iki aydır adet düzenli gidiyor fakat hala hamile kalmadım kan testide yaptirmak istemiorum bata 8 gün kala meraktan bi test yaptım ama bisey anliyamadim

Eklentiler

• 20170314_163222.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 57
Aynn cnm yaa ins istediğimiz olur da hamişsindir oluruz yaa ben bugun kan testi yapmak istedim ma çıkmaz diye azgectim adet günümü bekleyecm burda az bir şey kaldı ama bana yıllar gibi geliyor

Kızlar meraba araniza yeni katıldım bende ekim ayında kürtaj oldum iki aydır adet düzenli gidiyor fakat hala hamile kalmadım kan testide yaptirmak istemiorum bata 8 gün kala meraktan bi test yaptım ama bisey anliyamadim

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. Sanki yok gibi duruyor canım ya. Bak.

Son düzenleme:
Ben
Aynn cnm yaa ins istediğimiz olur da hamişsindir oluruz yaa ben bugun kan testi yapmak istedim ma çıkmaz diye azgectim adet günümü bekleyecm burda az bir şey kaldı ama bana yıllar gibi geliyor
ilk belirti başlayınca test yaptım dayanamayıp negatif çıktı sonra herkea adet gününü bekle dedi dediğin gibi hiç geçmiyor sanki günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…