- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Hayirlisi.canim yaBende kırmızıları gördüm.
Hem de bat 16sıydı daha 2gün var..
8 gun var ama erken yumurtladim belkide erken olurum o yuzden bilemiyorm. Buraya da pc den giremiyorum o yuzden pek takip edemiyorm ya. Belirtileriniz varmi kizlar varsa nelerBata kac gun var
Canim benim bu ay umudum sondu yeni bitti renglim bide kocam ameliyat oldu artik sadece sizlere duaciyim.. Allah heoinize versin bebis insalalh8 gun var ama erken yumurtladim belkide erken olurum o yuzden bilemiyorm. Buraya da pc den giremiyorum o yuzden pek takip edemiyorm ya. Belirtileriniz varmi kizlar varsa neler
Gldi kuzu nisan ayı bat :)Geldimu kirmizilar
Hmm insallah hepimiz hayirlisiyla en kisa surede bebislerimize kavusuruz canim ya.takip edemedim canim esinde varikosel mi vardi ondan mi oldu.Canim benim bu ay umudum sondu yeni bitti renglim bide kocam ameliyat oldu artik sadece sizlere duaciyim.. Allah heoinize versin bebis insalalh
Yok canim kildonmesi apse tutmustu adam bi haftadir zor yuruyorduHmm insallah hepimiz hayirlisiyla en kisa surede bebislerimize kavusuruz canim ya.takip edemedim canim esinde varikosel mi vardi ondan mi oldu.
Saka gibiBen de geldim kızlar bat 1 nisan..hadi hayırlısı
Gecmis olsun canimYok canim kildonmesi apse tutmustu adam bi haftadir zor yuruyordu
Sagol canimGecmis olsun canim
saol canım hayırlısı hepimiz içinHayirlisi olsun canim
Geldi canim malesefGeldimi kirmizilar
Nsl anlamadım cnm nasıl bir test buNormal idrarda belki çıkmayabilir canım ama eğer istersen kanla yapıyorlarmış yapabilirsen onu yap. Burda formda gördüm, idrar testi çubuğuna sulandırılmış kan koyuyorlarmış. Öyle bi sayfa var, yapanlarda var mı bi bak istersen. 1hafta önceden öğrenenler var
Aynn cnm yaa ins istediğimiz olur da hamişsindir oluruz yaa ben bugun kan testi yapmak istedim ma çıkmaz diye azgectim adet günümü bekleyecm burda az bir şey kaldı ama bana yıllar gibi geliyorCanım şuan da senin ile aynıyım, yumurtlama gününden önce ve sonra ilişki oldu, adet olmama 6 gün var, ama bir hafta önce bir sürü belirti başladı adet günüm inşallah geçerse test yapacağım ne zor beklemek
:) İnsallah canim surpriz olsun bu ay bari 5 aydir istiyoruzSaka gibicift cizgiyi gorursun insallah
Yarın doktora gideceğim canım Perşembe diş kontrolüm var çünküBekle biraz daha canim hakkinda hayirlisini verain Rabbim
Kızlar meraba araniza yeni katıldım bende ekim ayında kürtaj oldum iki aydır adet düzenli gidiyor fakat hala hamile kalmadım kan testide yaptirmak istemiorum bata 8 gün kala meraktan bi test yaptım ama bisey anliyamadim
ilk belirti başlayınca test yaptım dayanamayıp negatif çıktı sonra herkea adet gününü bekle dedi dediğin gibi hiç geçmiyor sanki günlerAynn cnm yaa ins istediğimiz olur da hamişsindir oluruz yaa ben bugun kan testi yapmak istedim ma çıkmaz diye azgectim adet günümü bekleyecm burda az bir şey kaldı ama bana yıllar gibi geliyor
Teşekkür ederim canım kullandığın program nedir ogrenebilirmiyimMerhaba canım hoşgeldin aramıza. Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. Sanki yok gibi duruyor canım ya. Bak.
Eki Görüntüle 1967673