- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 37
- Konu Sahibi sevcanvildo
Canım etiketledi seni bi bak istersen dahaayrıntılı var orda. Yapanlarda var fikir verirler sana. Sonucunu yaz ama buralarda merak ederimNsl anlamadım cnm nasıl bir test bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım etiketledi seni bi bak istersen dahaayrıntılı var orda. Yapanlarda var fikir verirler sana. Sonucunu yaz ama buralarda merak ederimNsl anlamadım cnm nasıl bir test bu
Teşekkür ederim canım kullandığın program nedir ogrenebilirmiyim
Canım ben baktım ne sorusu sorayım ayrıntılı öğrenmek içinCanım etiketledi seni bi bak istersen dahaayrıntılı var orda. Yapanlarda var fikir verirler sana. Sonucunu yaz ama buralarda merak ederim
Nasıl yaptıklarını sorman için dedim canım. Eğer yaparsan binada haber et cesaret edebilirsen bende yapacam daCanım ben baktım ne sorusu sorayım ayrıntılı öğrenmek için
Bu kan felan dedinya işte ne kanı çok merak ettim yaaNasıl yaptıklarını sorman için dedim canım. Eğer yaparsan binada haber et cesaret edebilirsen bende yapacam da
Evet canım gördüm, sen okudun mu. İlk sayfada yazıyor aslındaSordum da kimse dağa bişey yazmadi
Canım parmaklarına iğne batırıp kapatıyorlar. O yüzden dedim cesaret edebilirsen diyeBu kan felan dedinya işte ne kanı çok merak ettim yaa
Kanatıyorlar yazacaktımCanım parmaklarına iğne batırıp kapatıyorlar. O yüzden dedim cesaret edebilirsen diye
Sonra idrarla karıştırıp testtemi bakılıyor cesaret ederimki öyle bişey olursaKanatıyorlar yazacaktım
Evet canım öyle okudum. Kimi 3 damla kan 3damla idrar karıştırıp. yapmış. Kimi suyla kanı karıştırmış. Sayfaların hepsini okuyamadım. Okuduklarımda bunlar vardı. Kanda daha çabuk çıkıyor yaaSonra idrarla karıştırıp testtemi bakılıyor cesaret ederimki öyle bişey olursa
Daha erken test icin sanki canimKızlar meraba araniza yeni katıldım bende ekim ayında kürtaj oldum iki aydır adet düzenli gidiyor fakat hala hamile kalmadım kan testide yaptirmak istemiorum bata 8 gün kala meraktan bi test yaptım ama bisey anliyamadim
Insalalh canim bebis haberi gelir 1 hafta sonra bide dogum kontrol hapiylami korunuyordunMerhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende 1.5 senedir evliyim korunuyoduk sürekli fakat artık bizde Bebis istiyoruz geçen ay denedik fakat olmadı bu ay inşallah oluruz haftaya bugun adet gunum allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Inşallah hayır canım hapla değil eşim korunuyoduInsalalh canim bebis haberi gelir 1 hafta sonra bide dogum kontrol hapiylami korunuyordun
Neyse canim stres yapmiyoruz hayirlisi deyip geciyoruz insallah Rabbim nasip etsin bizlereGeldi canim malesef
Dua et canim insallah kac gunun varBen
ilk belirti başlayınca test yaptım dayanamayıp negatif çıktı sonra herkea adet gününü bekle dedi dediğin gibi hiç geçmiyor sanki günler
Iyi bari canim insallah mutlu haberlerle gelirsin bizlereInşallah hayır canım hapla değil eşim korunuyodu
Canin Allahdan umit kesilmez ama kanda cikmayinca genelde nadir sonra.cikio yane nasip stres yapma agir kaldirma insallah Allah nasip etsin canimmMerhaba Kızlar bugün adetim 2 gün geçti idrar testi yaptım negatif yumurta takibi de yapıldı doktor bu ay olmaz bekleme dedi ama ben duphaston kullandım ve onunla hamile kalan insanlar varmış sizce ümit etmelimiyim yoksa boş heves mi bunlar