2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hamilesin canim daha yeni boyle insAllah sag salim kucagimi a almayi Allah nasib eder bende ilk oyleysi silim git gide kizardi
İnş canım inş. Bir düşüğüm olduğundan sevinemedim henüz eşime bile bişi demedim . Allah hayırlısını nasip etsin inş sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.0

Kızlar adetim tahminen mart 16-17 si çünkü 21 inde (2 mart ) çatladı yumurtam eminim. Sabah ilk idrarla yaptım. Bir de dün gece silik gördüğüm test gayet net olmuş. Rabbim sen utandırma inş . İkisi net çizgi olana kadar takip edicem . İkinci resim bu sabah ilk idrarla, 1.ci resim dün aksam beklememiş idrarla silikti en son sabaha böyle olmuş.
Canim benim hayorli olsun kesin hamilesin masallah

Valla bilmiyorum canım. Hergün âdet olacakmışım gibi hissediyorum ama gelmiyor. Tüm gün karın alt bölgemde olacakmışım gibi sızı vardı ama 1 haftadır belirtiler var zaten. Belirtiler geliyor, âdet olmuyorum ve geçiyor. Göğüs ağrılarım vardı o da geçti. 1 haftadır da gribim atlatamadım. Hâlâ kuru dönemime de girmedim daha akıntım var. Stresli de değilim ki stresten gelmiyor diyeyim.

1 hafta daha bekleyip evde test mi yapsam? 1 hafta sonra ilişki tarihinden 2 hafta oluyor.
Yao canim insallah iyi haberlerle gelirsin

İnş canım benim kasım ayında 1 düşüğüm var 6 haftalık değerlerim yükselmemişti o yuzden kalp sesi ve net keseyi görmeden sevinemiyorum. Rabbim herkesin evladınu sağlıkla bağışlasın inş
Canim doktora gitsene bi kan versene artik kesinlessin net insallah bizede burdan mutlu haberini verirsin :)

‘’Cebrail a.s Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz...’’
Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (s.a.v):
‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz. Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.’’
Yine başka bir Hadis-i Şerif’te :
‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Teala’nın izni ile hanımı hamile kalır.

Canim doktora gitsene bi kan versene artik kesinlessin net insallah bizede burdan mutlu haberini verirsin :)
Yarın nöbete gidicem hemşireyim ben yarın vericem kanı :) bide bu ay temizliğe kalkıştım. Boya badana bakalım :)) kısmen bitti. Yarın hayırlı haberleri veririm inş . Bana kalsa o iki çizgi net görmeden gitmicem ama kesinleşsin de iatiyorum bakalım hayırlısı.

Valla bilmiyorum canım. Hergün âdet olacakmışım gibi hissediyorum ama gelmiyor. Tüm gün karın alt bölgemde olacakmışım gibi sızı vardı ama 1 haftadır belirtiler var zaten. Belirtiler geliyor, âdet olmuyorum ve geçiyor. Göğüs ağrılarım vardı o da geçti. 1 haftadır da gribim atlatamadım. Hâlâ kuru dönemime de girmedim daha akıntım var. Stresli de değilim ki stresten gelmiyor diyeyim.

1 hafta daha bekleyip evde test mi yapsam? 1 hafta sonra ilişki tarihinden 2 hafta oluyor.
cnm adetin ne zaman senin

Kızlar adetim tahminen mart 16-17 si çünkü 21 inde (2 mart ) çatladı yumurtam eminim. Sabah ilk idrarla yaptım. Bir de dün gece silik gördüğüm test gayet net olmuş. Rabbim sen utandırma inş . İkisi net çizgi olana kadar takip edicem . İkinci resim bu sabah ilk idrarla, 1.ci resim dün aksam beklememiş idrarla silikti en son sabaha böyle olmuş.
Canm elinde ovulasyon testi varmi? Varsa onla da denesene bakalim kopkoyu cikacakmi?
Ama bariz var yani hayırlı olsun insaallah.

cnm adetin ne zaman senin

BAT'ım 2 Marttı canım. Sonraki âdet tarihim de 31 Mart. 11. günümdeyim bugün ve hafif hafif batmalar yaşıyorum ve sanki kenarlardan rahmimi çekiyorlar. İçimde sanki taş var gibi bir baskı var ve hâlâ gribim. Akıntım ise kaç haftadır açık krem/beyaz ve sulu. Çok geciktim bu ay...

X