- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 37
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Canım klomen sormuştun sen bana doktor bu ay verecekti adetin 2. Günü gel başlayalım dedi ama haftasonuna denk geldiği için gidemedim eğer bu ay adet okursam ( ki inşallah olmamOlabilir cnm degerlendir
Yaptinmi dogum bari canim
Bi sir vwrimmi ben doktorsuz klomen kullandimCanım klomen sormuştun sen bana doktor bu ay verecekti adetin 2. Günü gel başlayalım dedi ama haftasonuna denk geldiği için gidemedim eğer bu ay adet okursam ( ki inşallah olmam) o zaman başlıcam.bi arkadaşıma verdi bu ay klomen 1 hafta kullandı sonra gitti yumurta oluşmuş dedi 1 hafta sonra tekrar gidecek eğer kendiliğinden çatlamamışsa iğne vurarckmış öyle dwmiş
Canim ya uzulme insallah Allah saglikli gebelik nasip eder canim benimÖlü doğum yaptım canım bebek eşten ayrıldı
Canim ya uzulme insallah Allah saglikli gebelik nasip eder canim benim
Sen hiç akıntını takip etme tatlım bu şekilde psikolojini bozarsın 2 günde bir ilişki olsun zaten spermler 72 saat yaşayabiliyor olcak oldukdan sonra denk gelir 2 günde 1 ilişki :)Tabini öyle canım,ama sen söyle gerçekmiş gibi heyecanlanıyor insanbu arada akıntı başladı bugün nihayet benim 17. Gününü o zaman ben bugün mü yumurtlama günüm acabaHatlar iyice karıştı
Evet canım bu ay öyle deniyoruz bakalım hayırlısı.akıntı olmayınca yumurtlama olmaZ diye korktum açıkçası.bugün başladı şükürSen hiç akıntını takip etme tatlım bu şekilde psikolojini bozarsın 2 günde bir ilişki olsun zaten spermler 72 saat yaşayabiliyor olcak oldukdan sonra denk gelir 2 günde 1 ilişki :)
Bi sir vwrimmi ben doktorsuz klomen kullandimaman zaten doktor napıyor ki.her seferinde alttan muayene ediyor eğer adet olursam bende öyle yapacm
Canım klomwn yumurtaların oluşup büyümesini sağlıyormuş.dotor takip ediyor yeteli büyüme olduğunda çatlatma iğnesi veriyorlar.sonra da bizim dediğimiz günler ilişkiye giriyorsunuDesi.dororun ban dediği bu cnımTatlım bu klomen tam olarak ne oluyor hep okuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum
Hmm anladım iyimiş :) olmadı onu da yaparızCanım klomwn yumurtaların oluşup büyümesini sağlıyormuş.dotor takip ediyor yeteli büyüme olduğunda çatlatma iğnesi veriyorlar.sonra da bizim dediğimiz günler ilişkiye giriyorsunuDesi.dororun ban dediği bu cnım
AynenBuayda olmazsa önümüzdeki ayda onu denwywcemHmm anladım iyimiş :) olmadı onu da yaparız
Yumurta olusmayanlarda rezervi dusenlerde ilk kullanilan hamilelik ilaci kim giderse ilk bunu veriolar ilk ictiginde igne vermiyorlar diyorlar bu ay takip edelim kendi kendine catlarsa falan sonrasida devam edio iste en meabur bebis icin ilacTatlım bu klomen tam olarak ne oluyor hep okuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum
Canm bende varm bugn adet oldum nisan 11 bat
İns cnm geleck ay ümidimiz artk napalim sizindemi mart tutmadıUzulme canim vakti varmis insallah lnumuzdeki ay kalirsin gelir bebisin
Benim tutmadi ama bu ay bekleyen arkadaslarimiz var insalalh Rabbim onlara nasip eder...İns cnm geleck ay ümidimiz artk napalim sizindemi mart tutmadı
İns bendw dyrm benimki tutmadysa baskalrnn ttutar ins diyorum ins olur isteyen herksinBenim tutmadi ama bu ay bekleyen arkadaslarimiz var insalalh Rabbim onlara nasip eder...
Insallah canim Rabbim isteyen herkese versinİns bendw dyrm benimki tutmadysa baskalrnn ttutar ins diyorum ins olur isteyen herksin