2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Olabilir cnm degerlendir
Canım klomen sormuştun sen bana doktor bu ay verecekti adetin 2. Günü gel başlayalım dedi ama haftasonuna denk geldiği için gidemedim eğer bu ay adet okursam ( ki inşallah olmam ) o zaman başlıcam.bi arkadaşıma verdi bu ay klomen 1 hafta kullandı sonra gitti yumurta oluşmuş dedi 1 hafta sonra tekrar gidecek eğer kendiliğinden çatlamamışsa iğne vurarckmış öyle dwmiş

Bi sir vwrimmi ben doktorsuz klomen kullandim

Tabini öyle canım,ama sen söyle gerçekmiş gibi heyecanlanıyor insan bu arada akıntı başladı bugün nihayet benim 17. Gününü o zaman ben bugün mü yumurtlama günüm acabaHatlar iyice karıştı
Sen hiç akıntını takip etme tatlım bu şekilde psikolojini bozarsın 2 günde bir ilişki olsun zaten spermler 72 saat yaşayabiliyor olcak oldukdan sonra denk gelir 2 günde 1 ilişki :)

Sen hiç akıntını takip etme tatlım bu şekilde psikolojini bozarsın 2 günde bir ilişki olsun zaten spermler 72 saat yaşayabiliyor olcak oldukdan sonra denk gelir 2 günde 1 ilişki :)
Evet canım bu ay öyle deniyoruz bakalım hayırlısı.akıntı olmayınca yumurtlama olmaZ diye korktum açıkçası.bugün başladı şükür

Tatlım bu klomen tam olarak ne oluyor hep okuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum
Canım klomwn yumurtaların oluşup büyümesini sağlıyormuş.dotor takip ediyor yeteli büyüme olduğunda çatlatma iğnesi veriyorlar.sonra da bizim dediğimiz günler ilişkiye giriyorsunuDesi.dororun ban dediği bu cnım

Tatlım bu klomen tam olarak ne oluyor hep okuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum
Yumurta olusmayanlarda rezervi dusenlerde ilk kullanilan hamilelik ilaci kim giderse ilk bunu veriolar ilk ictiginde igne vermiyorlar diyorlar bu ay takip edelim kendi kendine catlarsa falan sonrasida devam edio iste en meabur bebis icin ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…