2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Doktor sana niye vermiyor ki canım.bi de belki gerek kalmaz bu ay dileğimize kavuşuruz inşallah
blmyrmki cnm yaa bide benim amh dusuk yani dusun 0.34 degeri adam hicbirsey yapmiyor illa dogal yolla olucak diyor ben bugu. test yaptirdim negatif cikti cnm ama bide adet olucak gibi cok sari akintim var ped koymustum sabah simdi sapsari olmus usutmedimde aslinda 3 gundur evdeyim ve hep battaniye var ayaklarimda neden boyle olduki

Fifa
blmyrmki cnm yaa bide benim amh dusuk yani dusun 0.34 degeri adam hicbirsey yapmiyor illa dogal yolla olucak diyor ben bugu. test yaptirdim negatif cikti cnm ama bide adet olucak gibi cok sari akintim var ped koymustum sabah simdi sapsari olmus usutmedimde aslinda 3 gundur evdeyim ve hep battaniye var ayaklarimda neden d olduki
daha adetine vardı yanlış hatırlamıyorsam erken mi yaptın testi.o dediğin gibi akıntıda üşütünce olur diye biliyorum ama yine de bilen biri okuya yazar belki.

blmyrmki cnm yaa bide benim amh dusuk yani dusun 0.34 degeri adam hicbirsey yapmiyor illa dogal yolla olucak diyor ben bugu. test yaptirdim negatif cikti cnm ama bide adet olucak gibi cok sari akintim var ped koymustum sabah simdi sapsari olmus usutmedimde aslinda 3 gundur evdeyim ve hep battaniye var ayaklarimda neden boyle olduki
Kan mi verdin canimn sen

Merhaba kızlar.
Bu ay BAT'ım 2 Marttı ve bugün gecikmemin 10. günü ama Şubat ayında hiç bir yakınlaşma olmadı. Resimde de gördüğünüz gibi yakınlaşma gecikmemin 3. günü oldu sadece yani 8 gün önce. Hâlâ âdet olmadım ve lekelenme bile yok yani gelecek gibi durmuyor.

Âdet geciktiğinde olan yakınlaşmadan hamile kalınabilir mi acaba hiç bilmiyorum ve ilk kez bu kadar geciktim. N'apsam sizce?

20170312_100019.png

Merhaba kızlar.
Bu ay BAT'ım 2 Marttı ve bugün gecikmemin 10. günü ama Şubat ayında hiç bir yakınlaşma olmadı. Resimde de gördüğünüz gibi yakınlaşma gecikmemin 3. günü oldu sadece yani 8 gün önce. Hâlâ âdet olmadım ve lekelenme bile yok yani gelecek gibi durmuyor.

Âdet geciktiğinde olan yakınlaşmadan hamile kalınabilir mi acaba hiç bilmiyorum ve ilk kez bu kadar geciktim. N'apsam sizce?

Eki Görüntüle 1966373
Test yaptinmi ?

X