- 21 Ekim 2016
- 149
- 65
- Konu Sahibi sevcanvildo
Benimde bugün kırmızılar geldi artık bat 9 Nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz doktorum bana vermiyor klomen sen nasil kullandin anlatsana bana eczaneye gdnce veriyorlrmi ki recetesizUymayin kiz deli benim aklima
Doktor sana niye vermiyor ki canım.bi de belki gerek kalmaz bu ay dileğimize kavuşuruz inşallahkiz doktorum bana vermiyor klomen sen nasil kullandin anlatsana bana eczaneye gdnce veriyorlrmi ki recetesiz
blmyrmki cnm yaa bide benim amh dusuk yani dusun 0.34 degeri adam hicbirsey yapmiyor illa dogal yolla olucak diyor ben bugu. test yaptirdim negatif cikti cnm ama bide adet olucak gibi cok sari akintim var ped koymustum sabah simdi sapsari olmus usutmedimde aslinda 3 gundur evdeyim ve hep battaniye var ayaklarimda neden boyle oldukiDoktor sana niye vermiyor ki canım.bi de belki gerek kalmaz bu ay dileğimize kavuşuruz inşallah
daha adetine vardı yanlış hatırlamıyorsam erken mi yaptın testi.o dediğin gibi akıntıda üşütünce olur diye biliyorum ama yine de bilen biri okuya yazar belki.blmyrmki cnm yaa bide benim amh dusuk yani dusun 0.34 degeri adam hicbirsey yapmiyor illa dogal yolla olucak diyor ben bugu. test yaptirdim negatif cikti cnm ama bide adet olucak gibi cok sari akintim var ped koymustum sabah simdi sapsari olmus usutmedimde aslinda 3 gundur evdeyim ve hep battaniye var ayaklarimda neden d olduki
aynen cnm ama ben usutmedigimi dusunuyorum sanirim erken adet olucamFifa
daha adetine vardı yanlış hatırlamıyorsam erken mi yaptın testi.o dediğin gibi akıntıda üşütünce olur diye biliyorum ama yine de bilen biri okuya yazar belki.
Aynen 10tlye aldim direk eczaneden.ama kendi kafana gore kullanma canim ben deliyim biraz sen uyma banakiz doktorum bana vermiyor klomen sen nasil kullandin anlatsana bana eczaneye gdnce veriyorlrmi ki recetesiz
Kan mi verdin canimn senblmyrmki cnm yaa bide benim amh dusuk yani dusun 0.34 degeri adam hicbirsey yapmiyor illa dogal yolla olucak diyor ben bugu. test yaptirdim negatif cikti cnm ama bide adet olucak gibi cok sari akintim var ped koymustum sabah simdi sapsari olmus usutmedimde aslinda 3 gundur evdeyim ve hep battaniye var ayaklarimda neden boyle olduki
Insalalh canim benim Allah gonlumuzdeki muradimizi hayirlisiyla versin.insallahİnşallah bu topikdeki herkes gebe kalır birlikte heyecanlı bekleyiş diye topik açar hamile hamile o topiğe geçeriz:)
İnşallah canımmm inşallah Allahım çok istiyorum 8 aydır deniyoruz bizde Rabbim bu ay kavuşmayı nasip etsinInsalalh canim benim Allah gonlumuzdeki muradimizi hayirlisiyla versin.insallah
Insallah kuzum olir insallahİnşallah canımmm inşallah Allahım çok istiyorum 8 aydır deniyoruz bizde Rabbim bu ay kavuşmayı nasip etsin
aynen cnm kan berdik yaaaKan mi verdin canimn sen
ayyy valla bende cok deligimdirAynen 10tlye aldim direk eczaneden.ama kendi kafana gore kullanma canim ben deliyim biraz sen uyma bana
Test yaptinmi ?Merhaba kızlar.
Bu ay BAT'ım 2 Marttı ve bugün gecikmemin 10. günü ama Şubat ayında hiç bir yakınlaşma olmadı. Resimde de gördüğünüz gibi yakınlaşma gecikmemin 3. günü oldu sadece yani 8 gün önce. Hâlâ âdet olmadım ve lekelenme bile yok yani gelecek gibi durmuyor.
Âdet geciktiğinde olan yakınlaşmadan hamile kalınabilir mi acaba hiç bilmiyorum ve ilk kez bu kadar geciktim. N'apsam sizce?
Eki Görüntüle 1966373
Idrqr testini diosun demi ona kan verdin demi :) hastaneye vermedinaynen cnm kan berdik yaaa
verdim cnm hastanede verdim brsey cikmadiIdrqr testini diosun demi ona kan verdin demi :) hastaneye vermedin
Aa ne zaman verdin ben kacirdim degerin kac ciktiv
verdim cnm hastanede verdim brsey cikmadi