2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ayyy insaallah cnm yaaa tabikinfua ederken once allahim hayirlisini versin diyorum bende annesiz buyudum hic annemi gormedem o yuzden hemen olsun istyrum rabbim tabiki once en iyisini bilir onun verdiginden ote gecemeyiz tabikide
Tm hep boyle ol tmmi stres yaparsin yoksa cadi seni

Umarım hamilesindr üstüne görme olabılır
Yaa cnm keşke ama bakalım bugün ikinci gün bi tuhaf o değil de normal olan dengenin de bozulmasından korkuyorum ilaçlarla. Bnm de yumurtalarımın hepsi aynı anda çatlamıyor biri çatlıyor diğeri bir iki gün sonra çatlıyor yumurta takibine gittim bu ay garip bir bünyem var sanırım

Ikinci gun olan ne cnm kacirdim

Adetim ikinci gün şöyle anlatayım bn çatlatma iğnesi oldum otrivilleden sonra adetim bitmek üzere gibi iki gün oldu ama yani bi tuhaflık var

Kızlar yaa bişey soracam..bugün adetin 13.günü.hatta gün bitti bile.bende hiç akıntı falan olmuyor bu ay.normalde 11.günden sonra olurdu.bu ay yumurtlama olmayacak mı yoksa.iyice karıştı, kafamda deli sorular

bende bu ay cok istiyorum hamile kalmayı kızlar...inşallh ::) RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN.....ben bebeğimi kaybettim 11.hafta da kalbi durdu...kimse yasamasn hiç.zor bir durum.bat 15 mart

bende bu ay cok istiyorum hamile kalmayı kızlar...inşallh ::) RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN.....ben bebeğimi kaybettim 11.hafta da kalbi durdu...kimse yasamasn hiç.zor bir durum.bat 15 mart

Kiz bide adet dongunden 14u cikar ya bide bide hesaplama takma olmuo o zaman kusum en cok seni merak ediyorum bu ay zaten :)
28 günde oluyorum ama bazen 30 da oluyor.yarın 14.günüm.ne biliym hiç bişe olmayınca.sadece bel ağrısı çok var bende bu ay niye bilmiyorum.off düşünmeden hesaplamadn olmuyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…