- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Tm hep boyle ol tmmi stres yaparsin yoksa cadi seniayyy insaallah cnm yaaa tabikinfua ederken once allahim hayirlisini versin diyorum bende annesiz buyudum hic annemi gormedem o yuzden hemen olsun istyrum rabbim tabiki once en iyisini bilir onun verdiginden ote gecemeyiz tabikide
Tm hep boyle ol tmmi stres yaparsin yoksa cadi seni
Insallahhh canimmm insallahinsaallah boyle gobuslerimiz dolar
Insallah canim hayırlısı.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.inşallah güzel sonuçlar alırsınKizlar doktordan geldim 4 tane yumurtam olmuş cumartesi aşılama olucam dua edin lutfen tutsun hayırlısıyla
Insallah canim tutar insllah kuzummKizlar doktordan geldim 4 tane yumurtam olmuş cumartesi aşılama olucam dua edin lutfen tutsun hayırlısıyla
Yaa cnm keşke ama bakalım bugün ikinci gün bi tuhaf o değil de normal olan dengenin de bozulmasından korkuyorum ilaçlarla. Bnm de yumurtalarımın hepsi aynı anda çatlamıyor biri çatlıyor diğeri bir iki gün sonra çatlıyor yumurta takibine gittim bu ay garip bir bünyem var sanırımUmarım hamilesindr üstüne görme olabılır
Ikinci gun olan ne cnm kacirdimYaa cnm keşke ama bakalım bugün ikinci gün bi tuhaf o değil de normal olan dengenin de bozulmasından korkuyorum ilaçlarla. Bnm de yumurtalarımın hepsi aynı anda çatlamıyor biri çatlıyor diğeri bir iki gün sonra çatlıyor yumurta takibine gittim bu ay garip bir bünyem var sanırım
Adetim ikinci gün şöyle anlatayım bn çatlatma iğnesi oldum otrivilleden sonra adetim bitmek üzere gibi iki gün oldu ama yani bi tuhaflık var
Bilmiyorum ki idrar testi yapsam mı? Bıktım tek çizgilerden hcg 0.1 lerdenAz mi gelio yerlesme kanamasi olabilir mi
Kanda baktirdin yane bi kac gun daha gecsin oyle baktir canjm insalalh bebisjn seninledirBilmiyorum ki idrar testi yapsam mı? Bıktım tek çizgilerden hcg 0.1 lerdennormale göre oldukça farklı şu an adetim
Kac gunde bir adet oluosun kuzumKızlar yaa bişey soracam..bugün adetin 13.günü.hatta gün bitti bile.bende hiç akıntı falan olmuyor bu ay.normalde 11.günden sonra olurdu.bu ay yumurtlama olmayacak mı yoksa.iyice karıştı, kafamda deli sorular
Kiz bide adet dongunden 14u cikar ya bide bide hesaplama takma olmuo o zaman kusum en cok seni merak ediyorum bu ay zaten :)Kac gunde bir adet oluosun kuzum
28 günde oluyorum ama bazen 30 da oluyor.yarın 14.günüm.ne biliym hiç bişe olmayınca.sadece bel ağrısı çok var bende bu ay niye bilmiyorum.off düşünmeden hesaplamadn olmuyor kiKiz bide adet dongunden 14u cikar ya bide bide hesaplama takma olmuo o zaman kusum en cok seni merak ediyorum bu ay zaten :)