- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 34
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
bidahaki ayda oyle yapim cnm bata kaldi 12 gun cunki yumurtlam bitmistir belkide41 tane hurmaya herbirine 41defa meryem suresi okunup yenilirse cok faydali oluomus cqnim ama meryem sureside yasin kadar uzun
Tamam yarın ilk iş yakı alacam.direk alıp yapıstıriyor muyum.hiç bilmiyorum.bi de yıkanırken nasıl olacak.islaninca çıkmıyor muBekle tmmmi olmazsada uzulme yane sadece icimden geldi cnm ? Taktir allahin bugunler yumurtlama gunlerin oryalama canim iyi degerlemdir beline git rczaneden yaki al.yapistir.
Bende dün başladım Meryem süresine ama hurma diye duymadım hiç.ben 1 bardak suya okuyorum.yarısını ben yarısını da esime veriyorum.rabbim kabul etsin inşallah41 tane hurmaya herbirine 41defa meryem suresi okunup yenilirse cok faydali oluomus cqnim ama meryem sureside yasin kadar uzun
Yok canim Medine hurması değil.hurma poleni.bu başka bişey.bak istersen netten.arkadaşın dediği gibi bende internete güvenip siparis veremedim.Medinehurmasi o bahsettikleri galiba canim...
Bende güvenemdim internete.aktarlar bilmiyor bile.o ne ki diye bana soruyorlar.zaten kullananlar çoğu umreye gidenler ordan getirmiş.öyle kullanıp hamile kalmışlar.buralarda pek bulunacak bişey değil gibi malesefaynen cnm bende duydum onu bende aktarlarda bulamadim esimde internettekine guven olmaz dedi o yuzden alamadik yaaa bende her gun 1 hurma yiyorum onun yerine
aynen cnm bnde memlekete hber saldim :) giden olursa haberim olsun diyeBende güvenemdim internete.aktarlar bilmiyor bile.o ne ki diye bana soruyorlar.zaten kullananlar çoğu umreye gidenler ordan getirmiş.öyle kullanıp hamile kalmışlar.buralarda pek bulunacak bişey değil gibi malesef
Arkadasim seninle ayni belortilerde hamile kaldi canimKızlar merhaba adetime 1 gün kaldı yarın itibari ile adet belirtilerim YÖK gögüslerim acımıyor en büyük belirtim oydu karnıma hafif kramplar giriyordu orta bölgeye o da yok 2 gündür 2 defa oldu sadece başka adet belirtim yok böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı sizce hamile olabilir miyim dün test yaptım negatif çıktı çıkmama ihtimali var mı??
Direk beline yapistir boyabdesti alirkende mest al sifa niyetine ben oyle yaptimTamam yarın ilk iş yakı alacam.direk alıp yapıstıriyor muyum.hiç bilmiyorum.bi de yıkanırken nasıl olacak.islaninca çıkmıyor mu
Dun bu yaptigini arkadasim soyledi bana iste hamile hamdolsun cnm darisi bizlereBende dün başladım Meryem süresine ama hurma diye duymadım hiç.ben 1 bardak suya okuyorum.yarısını ben yarısını da esime veriyorum.rabbim kabul etsin inşallah
Baktim pcolu biri kulkanmis faydasi olmamis ona ama her bunyede tabiki hersey olacak diye bisey yokYok canim Medine hurması değil.hurma poleni.bu başka bişey.bak istersen netten.arkadaşın dediği gibi bende internete güvenip siparis veremedim.
Allahdan umut kesilmez akintin devam ediosa yumurtlama bitmemis olqbilirbidahaki ayda oyle yapim cnm bata kaldi 12 gun cunki yumurtlam bitmistir belkide
Nasıldı onun canım inşallah ben de hamileyimfirArkadasim seninle ayni belortilerde hamile kaldi canim
Evet canım burda senden duydum, öyle başladım bende.rabbim inşallah hayırlısıyla bize de nasip ederDun bu yaptigini arkadasim soyledi bana iste hamile hamdolsun cnm darisi bizlere
Canim hamileymissin bu topimizin ilk hamilesi twbrik ediyorum canim seni Allah anali babali buyutsun canimmCanım 4 aydır
Insallah canim insallahNasıldı onun canım inşallah ben de hamileyimfir
Bende renglim bitsim baslicam canimEvet canım burda senden duydum, öyle başladım bende.rabbim inşallah hayırlısıyla bize de nasip eder
Evet çok iyi olur bence.umut oluyor.inşallah hepimizin ismi yazar en kisa zamanda daBu topikde hamile kalanlari basliga eklimmi ne dersiniz
Bencede canim yaptim bile :)Evet çok iyi olur bence.umut oluyor.inşallah hepimizin ismi yazar en kisa zamanda da