2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hayır dün kan verdim ve bir rakam farkı bile yok. Bıktım artık cidden bıktımmm...
Şimdi böyle deyincede aylarca yıllarca bekleyenlere haksızlık ediyorum
Allah affetsin beni
Uzulme canm belki gec dollenmedir falan takarsan olmazki bak ben okadar taktim sadece adetim gecikti canim 50.hunde oldum buarada buayda korunmayi dusunuyorum esimlede sikintilarimiz var buaralar...

Uzulme canm belki gec dollenmedir falan takarsan olmazki bak ben okadar taktim sadece adetim gecikti canim 50.hunde oldum buarada buayda korunmayi dusunuyorum esimlede sikintilarimiz var buaralar...

herzaman olan sıkıntılar mı bunlar , değilse sakın bebeğe yansıtma kesinlikle.
Ama değişmeyecek birşeylerse tabiki sen daha iyi bilirsin.
Allah gönlümüze göre versin inşallah.

ay
Doktor bile dedi canim 2gunde bir yapiyorsaniz ovulasyona gerwk yok hic bi sikintisi olmayanda herseyi kaliteli olanlar 3gunde bir yaparsan bile gerek yokmus
aynen cnm o yuzden ovulasyon tezti falanda almiyorum ben doktora gdyrm zaten bir iki gune catlar diyor ama ben adete kadar devam exiyorum

kizlar yaaa ben demistim yaa kendimi hamile hissediyorum diye daha 10 gun var adete ama kasigimda bicak saplanir gibi oluyor bazen sonra geciyor

herzaman olan sıkıntılar mı bunlar , değilse sakın bebeğe yansıtma kesinlikle.
Ama değişmeyecek birşeylerse tabiki sen daha iyi bilirsin.
Allah gönlümüze göre versin inşallah.
Her zaman olan sikinti sayilir canim esim arkadaslariyla takilio bazen aksam bende cok dirdir yapiyorum durustce soylim ondan biraz kusuz birbirimize zaten adetimde

kizlar yaaa ben demistim yaa kendimi hamile hissediyorum diye daha 10 gun var adete ama kasigimda bicak saplanir gibi oluyor bazen sonra geciyor
adete kadar devam et tabikide canim kiz defalsrca soyledim arkadasim adetinden 2 hafta sonra hamile kaldigini ogrendi yane kimimde erkenden gorunuyor

Abow bu ne husran 14yil kadinin cocugu olmamis dun internetde bi yazida okudum kadin ne cabalar vermis okusan uzulursun canim hamdolsun biz daha yeniyiz cok sukur
aynen cnm oylede insan hemen olsun istiyor yaa 16 ay oldu tik yok amh dusuk benim doktor cok sorun olmaz dedi ama ne bilim gidip bide tup bebek merkeziylemi konussam diyorum bilemedim kafamda deli sorular

aynen cnm oylede insan hemen olsun istiyor yaa 16 ay oldu tik yok amh dusuk benim doktor cok sorun olmaz dedi ama ne bilim gidip bide tup bebek merkeziylemi konussam diyorum bilemedim kafamda deli sorular
Canim bukadar stres yaparsan ondada olmaz biraz sakin ol ya cok sukur esinle aran iyisi olmamasida sinav de belki babasiz kalacak cocugun belkide anasiz ondan Rabbim vermiyor de banada gecen kadin soyledi bunu Rabbimden daha iyi bilemeyiz bizim icin hayirlisini yane rahat ol benim bi musterim 20 yasimda menopoza girmisti butun tip dunyasi rapor vermis ona dusun kocasi hacca giderken bi umut demis elimle dua et demis kadin ko asi dondukden 2ay sonra hamile kalmis ve yasi38 yane duaun tip dunyasi soka girdi diyo anlatiyor simdi tabi 2yasinda kizi hala aglayarak anlatiyor

ayyy insaallah cnm yaaa tabikinfua ederken once allahim hayirlisini versin diyorum bende annesiz buyudum hic annemi gormedem o yuzden hemen olsun istyrum rabbim tabiki once en iyisini bilir onun verdiginden ote gecemeyiz tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…