- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 37
- Konu Sahibi sevcanvildo
Inşallah içine doğan gerçek olur da güzel bi haber veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok üzüldüm..rabbim hayırlısıyla güldürsün yüzünü inşallah.sağlıkla hamile kalıp, kucağına al bebeğini.az kalmış gününe.hadi bakalım hayırlısıbende bu ay cok istiyorum hamile kalmayı kızlar...inşallh ::) RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN.....ben bebeğimi kaybettim 11.hafta da kalbi durdu...kimse yasamasn hiç.zor bir durum.bat 15 mart
Canım birinci resimde uzakdan görünen de daha net belli oluyor 2 çı çizgi :))Kızlar varmı banamı oyle gelıyo
Gülüp gülüp aglayasım var suan kanamamda basladı galıba negatıfCanım birinci resimde uzakdan görünen de daha net belli oluyor 2 çı çizgi :))
Nasıl yani testi yaptın sonra kanaman mi başladıGülüp gülüp aglayasım var suan kanamamda basladı galıba negatıf
Canim cok uzuldum ama saglikli olsaydi bebisin seninle kalirdi yine sansin var hamile kalabilirsin hic kalmayanlar var canim Allah en kisa zamanda sanada nasip etain insallahbende bu ay cok istiyorum hamile kalmayı kızlar...inşallh ::) RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN.....ben bebeğimi kaybettim 11.hafta da kalbi durdu...kimse yasamasn hiç.zor bir durum.bat 15 mart
Ne sdurumdasin cnm
Kizlar hayal kirikligi yok tmmmi ay ben piskolok olacam :)İnşallah bir gün bizde anne oluruz
valla bende hic hayal kirikligi yok cnm 19 mart bat gunu ama ben o gun hamile oldugumu ogrenecegim icin hic sikintiya girmiyorumKizlar hayal kirikligi yok tmmmi ay ben piskolok olacam :)
Adet oldu canmNe sdurumdasin cnm
Kiz dur Allahdan iyide bilemeyizvalla bende hic hayal kirikligi yok cnm 19 mart bat gunu ama ben o gun hamile oldugumu ogrenecegim icin hic sikintiya girmiyorum
Bisey olmaz canim sikinti yapmak yok sikinti yapmiyoruz oluruna birakiyoruz canim tamammiAdet oldu canm
Bu ay P pastadelisi ile sen hamile kalacan bencee icimden geldi ama hayirlisi olsunvalla bende hic hayal kirikligi yok cnm 19 mart bat gunu ama ben o gun hamile oldugumu ogrenecegim icin hic sikintiya girmiyorum
orasi oyle cnmda oldumu olmadimi diye dusunurken strese griyorum boyle dusununce umut ediyorum hayal kuruyorum falan stres olmuyor yaa sizde deneyin derim cogu uzmanda bunu oneriyor hamile kalabilmek icin vucudum herseye sahip allahin yaratici ve yaratma gucune inaniyorum sukurler olsun ben hamileyim diye tekrarlamak verekiyromus beyni kodlamak yani
insaallah arkadasim yaaa rabbim hepimize versin dedigim gibi once cok uzun yillar bekleyenlere sonra bize versinBu ay P pastadelisi ile sen hamile kalacan bencee icimden geldi ama hayirlisi olsun