2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

bende bu ay cok istiyorum hamile kalmayı kızlar...inşallh ::) RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN.....ben bebeğimi kaybettim 11.hafta da kalbi durdu...kimse yasamasn hiç.zor bir durum.bat 15 mart
Canım çok üzüldüm..rabbim hayırlısıyla güldürsün yüzünü inşallah.sağlıkla hamile kalıp, kucağına al bebeğini.az kalmış gününe.hadi bakalım hayırlısı

IMG_8444.JPG
IMG_8445.JPG

Benimde artık şu saaten sonra bat günüm :)
Normal de günü gününe olurum yarını atlatirsam ümit var demek :))
Genellikle de sabah olurum her zaman :) bu bekleyiş daha heyecanlı

bende bu ay cok istiyorum hamile kalmayı kızlar...inşallh ::) RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN.....ben bebeğimi kaybettim 11.hafta da kalbi durdu...kimse yasamasn hiç.zor bir durum.bat 15 mart
Canim cok uzuldum ama saglikli olsaydi bebisin seninle kalirdi yine sansin var hamile kalabilirsin hic kalmayanlar var canim Allah en kisa zamanda sanada nasip etain insallah

orasi oyle cnmda oldumu olmadimi diye dusunurken strese griyorum boyle dusununce umut ediyorum hayal kuruyorum falan stres olmuyor yaa sizde deneyin derim cogu uzmanda bunu oneriyor hamile kalabilmek icin vucudum herseye sahip allahin yaratici ve yaratma gucune inaniyorum sukurler olsun ben hamileyim diye tekrarlamak verekiyromus beyni kodlamak yani

X