- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Bak bunu begendim canim insallah bizede rabbim bebis verirorasi oyle cnmda oldumu olmadimi diye dusunurken strese griyorum boyle dusununce umut ediyorum hayal kuruyorum falan stres olmuyor yaa sizde deneyin derim cogu uzmanda bunu oneriyor hamile kalabilmek icin vucudum herseye sahip allahin yaratici ve yaratma gucune inaniyorum sukurler olsun ben hamileyim diye tekrarlamak verekiyromus beyni kodlamak yani
insaallah cnm benim yaaa rabbim buyuk hepimize mutlaka vericektirBak bunu begendim canim insallah bizede rabbim bebis verir
Canım çok üzüldüm..rabbim hayırlısıyla güldürsün yüzünü inşallah.sağlıkla hamile kalıp, kucağına al bebeğini.az kalmış günbende bu ay cok istiyorum hamile kalmayı kızlar...inşallh ::) RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN.....ben bebeğimi kaybettim 11.hafta da kalbi durdu...kimse yasamasn hiç.zor bir durum.bat 15 mart
Canım benim bişeyin 40 kere söyleyince olur ya..söyle söyle inşallah olur canım inşallahBu ay P pastadelisi ile sen hamile kalacan bencee icimden geldi ama hayirlisi olsun
canımmm benimm var gibi gözüküyor.benim adetime 4 gün kala normal testte cıkmıştı canım.hafif cizgi.bir hafta sonrA DA doktor görmüştü.bakmıştı keseyi :)Kızlar varmı banamı oyle gelıyo
Canim cok uzuldum ama saglikli olsaydi bebisin seninle kalirdi yine sansin var hamile kalabilirsin hic kalmayanlar var canim Allah en kisa zamanda sanada nasip etain insallah[/.bebeğimde birsey yokmuş canım ..patoloji temiz cıktı da..corasprin kullanıcam hemen hamilekaldıgımda....
Kan pirtilasmasimi var canim sende ?bebeğimde birsey yokmuş canım.patoloji temiz cıktı.corasprin kullanıcam hamilekalırsam doktorumn dediği bu.
Insallah canim hepimiz hamis kalirizCanım çok üzüldüm..rabbim hayırlısıyla güldürsün yüzünü inşallah.sağlıkla hamile kalıp, kucağına al bebeğini.az kalmış gün
Canım benim bişeyin 40 kere söyleyince olur ya..söyle söyle inşallah olur canım inşallah
Canım karnım ağrıdı sabah geçti yarım saat sonra kahvaltı yapınca 11 de ped koydum kahve leke geldi bir damla öyle kaldı normalde benim hemen olur sabah hala da yok merak edip test yaptım çıktı ama ben sadece görüyorum çizgiyi yarın ilk idrarla yapcam artıkGulasor62 yaptinmi test oldunmu adet?
At bakim buraya ekran isigini acip cekki belli olsun canim catlarim benCanım karnım ağrıdı sabah geçti yarım saat sonra kahvaltı yapınca 11 de ped koydum kahve leke geldi bir damla öyle kaldı normalde benim hemen olur sabah hala da yok merak edip test yaptım çıktı ama ben sadece görüyorum çizgiyi yarın ilk idrarla yapcam artık
Ben duydumda rahim icin cok saglikli gelmedi bana canim ondan denemedim ama denersen bizleride bilgilwndirirmisinBende yeni katıldım bir jel var pre seed diye onu kullanıp hamile kalan çok varmış aranızda kullanan oldumu acaba
Catlattin koz beniCanım karnım ağrıdı sabah geçti yarım saat sonra kahvaltı yapınca 11 de ped koydum kahve leke geldi bir damla öyle kaldı normalde benim hemen olur sabah hala da yok merak edip test yaptım çıktı ama ben sadece görüyorum çizgiyi yarın ilk idrarla yapcam artık
Bende merak ediyorum bu ay kullanmayi dusunuyorum bende alicam insaallah.Tamam ben yeni aldım eczaneden sizi bilgilendirmek su bazlı olduğu için sorun yok
bu ay bebis cikmazsa diger ay bende alicam esim karsi cikiyor biraz ama alicamTamam ben yeni aldım eczaneden sizi bilgilendirmek su bazlı olduğu için sorun yok
Bende mi alsamki ama ben klomen aldim ona basladimBende merak ediyorum bu ay kullanmayi dusunuyorum bende alicam insaallah.
Olsn canm bu ilac degilki nasilsa. Spermlern daha rahat kayip ilerlemesine yardimci oluyor sadece. Bizde hız problemi var oyuzden denemmek istiyorum.bendeBende mi alsamki ama ben klomen aldim ona basladim