- 6 Mart 2017
- 12
- 7
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
Kızlar dün yazmıştım bugün sabah adetim geldi yalnız normale göre az geliyor ilk günü ama sanki son günüymüş gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana mı dedin olcak bu ay diye.üstüme alındım hemen ama.cook heyecanlandm okuyunca.Hic.bisey yapma senin bu ay olacak icimden geldi buay olmazsa biseyler yap canim bide bana haber et olurmu
Umarım hamilesindr üstüne görme olabılırKızlar dün yazmıştım bugün sabah adetim geldi yalnız normale göre az geliyor ilk günü ama sanki son günüymüş gibi
Sana dedim canim insallahBana mı dedin olcak bu ay diye.üstüme alındım hemen ama.cook heyecanlandm okuyunca.
Gec dollenme olabilir canim kan verseneKizlar bende esimde cok istiyorz 3 yilk evliym Allah herkese o guzel duyguyu tattirsn insallah ve benm adetim uc gun gecti ama bu son gun kahverengi akintim var adete bigün kala test yapmştm negatıf cıktı adete ıkı gun kala sancılanırdm hiçbir belırtı yok
Insallah canim vardir insallah yerlesme kanamasidir agir kaldirma bana nasip olmadi insallah sana nasio olurKizlar bende esimde cok istiyorz 3 yilk evliym Allah herkese o guzel duyguyu tattirsn insallah ve benm adetim uc gun gecti ama bu son gun kahverengi akintim var adete bigün kala test yapmştm negatıf cıktı adete ıkı gun kala sancılanırdm hiçbir belırtı yok
Ayy inşallah, ne güzel söylüyorsun öyle.rabbim hepimize nasip etsin inşallah.heyecanlandmSana dedim canim insallah
Insallah canim Allah hepimize nasip eder bu guzl duyguyuInsallah canim vardir insallah yerlesme kanamasidir agir kaldirma bana nasip olmadi insallah sana nasio olur
Test negatif cikinca kendimemi uzuleyim esimemi bilemedim bide korkuyorm bakalm akintinin yerini adetmi alcakGec dollenme olabilir canim kan versene
Ne zaman gunun bakimAyy inşallah, ne güzel söylüyorsun öyle.rabbim hepimize nasip etsin inşallah.heyecanlandm
Bugun topikde okudum idrarla kanini karistirip idrar testi yapimca cikiomus bilgine canimTest negatif cikinca kendimemi uzuleyim esimemi bilemedim bide korkuyorm bakalm akintinin yerini adetmi alcak
Amin canim cumlemizeInsallah canim Allah hepimize nasip eder bu guzl duyguyu
sagol canm ya artk yapmycm limon testını denedım idrarda tortu faln herseye baktm artk gecıkme devam ederse en fazla bı test daha yaparımBugun topikde okudum idrarla kanini karistirip idrar testi yapimca cikiomus bilgine canim
Daha var canım.23 Mart.Ne zaman gunun bakim
Medinehurmasi o bahsettikleri galiba canim...Bu arada hurma poleni duyan oldu mu hiç aranızda.geçen bi yere gittim.orda tesadüfen gördüm bi afişte.hamilelik için hurma poleni diye.sonra eve geldim internette araştırdım.kısırlıkta uygulanan bişeymis. Kullananlar hemen fayda gördüklerini yazmışlar.ama ben burda hiç bi aktarda bulamadım malesef
aynen cnm bende duydum onu bende aktarlarda bulamadim esimde internettekine guven olmaz dedi o yuzden alamadik yaaa bende her gun 1 hurma yiyorum onun yerineBu arada hurma poleni duyan oldu mu hiç aranızda.geçen bi yere gittim.orda tesadüfen gördüm bi afişte.hamilelik için hurma poleni diye.sonra eve geldim internette araştırdım.kısırlıkta uygulanan bişeymis. Kullananlar hemen fayda gördüklerini yazmışlar.ama ben burda hiç bi aktarda bulamadım malesef
Bekle tmmmi olmazsada uzulme yane sadece icimden geldi cnm ? Taktir allahin bugunler yumurtlama gunlerin oryalama canim iyi degerlemdir beline git rczaneden yaki al.yapistir.
Daha var canım.23 Mart.
41 tane hurmaya herbirine 41defa meryem suresi okunup yenilirse cok faydali oluomus cqnim ama meryem sureside yasin kadar uzunaynen cnm bende duydum onu bende aktarlarda bulamadim esimde internettekine guven olmaz dedi o yuzden alamadik yaaa bende her gun 1 hurma yiyorum onun yerine