2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Anladım canım test yap istersen ben cumartesi test yaptım positiv cıktı, bat ım 20-21. Mart tı
Canım dün ve önceki gün yaptım ilk idrarla bi kaç saat geçtikten sonra silik çizgi çıkıyor ama çatlatma iğnesi olduğum için beklemek zorundayım doktorumda zate 20 gün sonra gel dedi adet olmazsan tam garanti olsun hemen kana geçmeyebilir diye adet olursamda ki inşallah hamileyimdir be olmam adetin ikinci günü gidecem ha bide ben çok fazla üşüyorum bi kaç gündür sende de oldu mu bu senide yoruyorum hamile hamile kusura bama canım

Bekle bakalım canım hayırlısı olsun çok stres yapma inşallah vardır bebişin
Stres yapmamak elde değil ki..sürekli düşünmekten yoruldum..2.cocugum olcak 5 yasında ogluşum var..
Ondaki hamileliğim tamamen süprizdi..
Adetim düzensizdi ..geçmiş farketmemişim bile..en son bulantılar ve mide yanmam baslayınca ben mide için randevu almıştım reflü vs var heralde diye
Hiç hamilelik aklıma gelmedi çünki cok fena agrılar cekiyodum dk bası wc gidiyodum oldum diye hatta agrı kesici bile almıştım

Dr gidince sıram gelene kadar bi kadın doguma gözükem kesin kistler büyüdü ondan agrılarım oluyo demişti..
Dr girdim ultrasyonla bi baktı..7 dedi ben dedim aboo kist 7 cm olmuş..dr ne kisti bebek 7+3 olmuş dedi..ben şok olmuştum..
Aslında hiç düşünmemek lazım galiba..
Stresten tüm belirtileri yaşıyoruz sonra üzülen biz oluyoruz.

Silik çizginin çatlama iğnesiyle alakası varmı ? Testin paketinde ikinci cizgi silik çıkınca positiv kabul ediliyo bende de ilk testte ikinci cizgi silikti üşüme yeni iki gündür var canım

Stres çok yıpratıyor insanı, ben ilişkiden bir hafta sonra test yaptım heyecandan, çünkü ilk kez denemiştik ve ikinci cizgi görene kadar çok telaşlıydım

Silik çizginin çatlama iğnesiyle alakası varmı ? Testin paketinde ikinci cizgi silik çıkınca positiv kabul ediliyo bende de ilk testte ikinci cizgi silikti üşüme yeni iki gündür var canım
İşte bilemiyorum canım nette baktım on günde atılıyormuş vücuttan onda da hcg varya yanıltabiliyor testte pozitifi görmek bebeğin yerleşmesi falan bi 15 -20 günü bulabiliyormuş yani adet tarihinden bi bi hafta falan sonrasında çıkıyo tam net olarak sanırım tabi herkeste bir olmaz bende bi dört beş gündür aşırı bi üşüme hali var canım

Kızlar uyuya kalmışım ya valla ben hamileysem bir mucize bu ay çünkü ateslendim hastaneye gittim ilaç verdi gerçi dedim doktora hamile olabilirm hafif ilaç yaz diye :))sonra vajinamda bıçak batması oldu ara sıra baş dönmesi yemede artış ve sık idrar birde silik idrar testi :)) zaman geçmek bilmiyor ama beklemekten başka çare yok inşallah hayırlısı olur bu arada adet den iki gün önce yaptigimda bembeyazdı yani adet den önce bence doğru sonuç vermiyor kızlar birde stres çok etkiliyor ama elimizde degilki dimi..he bu arada iki gündür de göğüslerim şişti yüz üstü yatamıyorum tuhaf oldular :)

Senin en son batın nezmandı canım, ben 3+3 de öğrendim evde test ile hamile olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…