2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar uyuya kalmışım ya valla ben hamileysem bir mucize bu ay çünkü ateslendim hastaneye gittim ilaç verdi gerçi dedim doktora hamile olabilirm hafif ilaç yaz diye :))sonra vajinamda bıçak batması oldu ara sıra baş dönmesi yemede artış ve sık idrar birde silik idrar testi :)) zaman geçmek bilmiyor ama beklemekten başka çare yok inşallah hayırlısı olur bu arada adet den iki gün önce yaptigimda bembeyazdı yani adet den önce bence doğru sonuç vermiyor kızlar birde stres çok etkiliyor ama elimizde degilki dimi..he bu arada iki gündür de göğüslerim şişti yüz üstü yatamıyorum tuhaf oldular :)
Senin kaç gün geçmişti canım ya o döllenmeye bağlı bence o yüzden bende çok bi umutsuzluğa ksğılmak istemiyorum canım geç döllenme okayı falan varmış ya hani adet günü bile test yapıpta çıkmayanlar bi hafta on gün sonrasında hamile olduklarını öğrenenler var

Kızlar yumurta soldaydı iğneyi vurdurduğumda ama sağ tarafta sızı bide ara ara hafif sancı oluyor diyorum ki benim bu yumurtalıklar sol gösterip sağ vurmasın ben şok doktorda şok olur sonra ona bakar önce gülerim sonrada hoca sen yumurta başkada büyümüştüde çoğul gebelik için korktunda bana söylemedin mi der çemkiririm zaten samimiyim bişey demiyor hatta onla yankndaki hemşire ekranda oluşan yumurtamı seviyorlardı resmen bak burda iite gördün mü ayyy ne güzelde büyümüş :KK70::KK70: ay bide benim dojtor erkek ama tahlil sonuçları güzel çıkınca benden iyi yumurtlamışsın diyor:KK70::-) kriiizzzzz
:) canim senin kizin olacak

Kızlar uyuya kalmışım ya valla ben hamileysem bir mucize bu ay çünkü ateslendim hastaneye gittim ilaç verdi gerçi dedim doktora hamile olabilirm hafif ilaç yaz diye :))sonra vajinamda bıçak batması oldu ara sıra baş dönmesi yemede artış ve sık idrar birde silik idrar testi :)) zaman geçmek bilmiyor ama beklemekten başka çare yok inşallah hayırlısı olur bu arada adet den iki gün önce yaptigimda bembeyazdı yani adet den önce bence doğru sonuç vermiyor kızlar birde stres çok etkiliyor ama elimizde degilki dimi..he bu arada iki gündür de göğüslerim şişti yüz üstü yatamıyorum tuhaf oldular :)
En son batın nezamandı canım

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. 3.5 yıllık vaji hastası ilen bu ay yendim çok şükür hemen bebek istiyorum bende. Ama henüz yeni olduğum için jelsiz yapamıyorum. Jel ile hamile kalamaz mıyım sizce
Bi tane jel vardi adini unuttum onu kullansana canim Hamile kalmayida kolaylistiriyor diyorlar

Stres yapmamak elde değil ki..sürekli düşünmekten yoruldum..2.cocugum olcak 5 yasında ogluşum var..
Ondaki hamileliğim tamamen süprizdi..
Adetim düzensizdi ..geçmiş farketmemişim bile..en son bulantılar ve mide yanmam baslayınca ben mide için randevu almıştım reflü vs var heralde diye:KK70::KK70::KK70:
Hiç hamilelik aklıma gelmedi çünki cok fena agrılar cekiyodum dk bası wc gidiyodum oldum diye hatta agrı kesici bile almıştım:-):-)

Dr gidince sıram gelene kadar bi kadın doguma gözükem kesin kistler büyüdü ondan agrılarım oluyo demişti..
Dr girdim ultrasyonla bi baktı..7 dedi ben dedim aboo kist 7 cm olmuş..dr ne kisti bebek 7+3 olmuş dedi..ben şok olmuştum..
Aslında hiç düşünmemek lazım galiba..
Stresten tüm belirtileri yaşıyoruz sonra üzülen biz oluyoruz.:cry::cry:
Bende oglusa gebe kaldığını bilmedim. Bir gün otururken ben bu ay adet olmadım aaa ne zaman olmam gerekir dedim bir baktım 7 gün gecmis o dönemde 9 günü bulan gecikmeler oluştu. Yaptım testi kopkoyu kırmızi çizgiler
Hiç ummadıği zamanda geliyir kuzular

Senin en son batın nezmandı canım, ben 3+3 de öğrendim evde test ile hamile olduğumu
24 şubatta oldum adetin beşinci gün klomen başladım bie haftaya yakın yitakipte kaşdım mart onda iğne vuruldum iğneden 14 gün sonra adet olunuyormuş doktor öyle dedi 25 martta olmam gerek tekrar tabi bu istenmeyen bat adet değil bebek gelsin :)

Bi tane jel vardi adini unuttum onu kullansana canim Hamile kalmayida kolaylistiriyor diyorlar
Preseed sanırım aldım bu hafta adet gördükten sonra denicem de bakalım. Bide bile sorcam biz ilk ilişkiye sat nin 19. Gününde girdik. Normalde adetim düzenli ama bazen 3 -5 gün sapıyor. Şimdide sol kasıkta iki gündür ağrı var normalde adet ağrısı da çekmem ama emin olamadım. Bu bel kasık ağrısı neden . Adet tarihim yarın bakalım

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. 3.5 yıllık vaji hastası ilen bu ay yendim çok şükür hemen bebek istiyorum bende. Ama henüz yeni olduğum için jelsiz yapamıyorum. Jel ile hamile kalamaz mıyım sizce
ben de bir topikte okumuştum cnm biraz pahalı olduğu yazıyordu ancak sadece onu öneriyorlarmış. Diğer jellerin sprem kalitesini etkilediği için önermiyorlardı. Nasip tabii belli olmaz.. Hoşgeldin bu arada :))

Preseed kullan canım biraz pahalı ama gebeliği kolaylaştırıyor spermlerede zarar vermiyor

İdrar testi yaptım silik çizgi çıktı cnm 3+3ne demek sen nasıl ogrendin:)
Birisi pembe diğeri silikse hamilesin, ben öyle öğrendim 3 hafta 3 günlükken cumartesi günüydü dün ben kan testi yaptırım 3 hafta 5 gündü beta hcg 333 çıktı doktor hamilesin dedi yarın 4. Haftalık oluyor, bak testi atayım sana

X