2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yok tatlım bugün uslu kız olmaya karar verdim beklemedeyim :)
okudum yazıları baktım bulamadım test sonucu senin :)) 25 martı beklemeye devam o zaman :) benim sol kasıkta dün geceden beri batma var birde gece ateşlendim genelde adet öncesi bi kaç gün ateşleniyorum vücudum test yapma adet olcam diyor :))

İnşallah canım sende her hang bi belirti var mıydı canım adet öncesi
Bende herşey vardı canım, ben hemen bildim hamile kaldığımı, göğüslerim çok fena idi, bide ilişkiden sonra hergün karnım ağrıdı, gaz sancım çok oldu çok erkendi belki ama ben buna bağlıyorum herkes olmaz daha erken dedi ama ben hissettim normalde göğüslerim ağrırdı ama adet den bir hafta önce başlardı bu sefer daha erken başladı

Sende ikinciyi mı istiyorsun benim gibi
Bende ha oldu ha şimdi olur derken iki buçuk yılı bitirdim. Dr gittim bu sefer miyon çıktı ondan kurtalayim derken 4.5 yıl oldu

Bende üşüyorum evet benimde adetten önce özelliklede yüzüm çok yanıyor ama brlli olmaz bu iiler canım dur bakalım vardır inşallah

Bende de gaz oluyordu iki gündür yürüyüşe çıkıyırum akiamları hafifledi bayağı bide göğüste ağrı var baikada bişey yok adet öncesi belirtilerimde yok yani işin tuhaf yanı

Hayrli olsun cnm saglıcakla gelsin minik..
Benimde adetden 20 gün önce acaip gögüs agrım oldu kasıklarım belim karnım agrımaya basladı..şuan adete 10 gün var devam ediyor..
17 martda yumurtladıgımı gösterıyor takvim ama ben hiç degişiklik görmedim akıntı vs..
Yumurtlamadım mı acaba..
Bu agrılar neden 20 gündür var üşütsem kokulu akıntı vs olmaz mı..
Kafamda deli sorular

Bekle bakalım canım hayırlısı olsun çok stres yapma inşallah vardır bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…