2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım ben adetten 2 gün önce yaptım çıkmadı dün test yaptım silik çizgi çıktı isy

14 gun gecsin oyle test yap cnm ins bebis varsir

Cok fazla bekletmezler İnşaAllah ogluşum 4 ay sonra kalmıştım..şimdide 4 ay oldu inşallah bu ay gelir miniş.

Kız benimde sat 24 şubat..ben 35 günde bir oluyorum tahmini bazen 37 40 da oluyor..
Bakalım 31 mart diyo adet ama hayırlısı

Ayy hayırlı olsun cnm inşallah bende güzel haberler alırım kan testi yaptırdığımda adetinden kaç gün gecmisti

bana hep karından baktı ya kafam karıştı net görmeden mi ilaç veriyor bu adam bana ya
çoğu doktor riske atmayıp vajinal ultrason yapıyor net görmek için. Belki senin doktor kendi hesaplama yapıyordur ona göre karından bakarak bilemedim 6 tane doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi başlarda zorlandım ama hayat işte...

kızlar alttan bakmıyor dimi doktor size de karından ultrasonda yumurta büyüklüğü vs gözüküyor dimi..
Alttan bakıyorlaaar vajinal usg hiç ağrımıyor kız incecik bişey bende korktum evvela çeki dim bide tabi sonra bell olmayınca yaptırdım önce eldiveni alete geçiriyorlar sobra üzeribe jeli sürüp hoop içerii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…