- 12 Mart 2017
- 174
- 230
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.301
İdrar testi yaptım silik çizgi çıktı cnm 3+3ne demek sen nasıl ogrendin:)
Ay inşallah kız önce hayırlısı tabi bi hamile kalalımda evvela sobra sağlıklı sıhhatli olsun ama gönül ister ki kız oksun eşimde bende kız çocuklarının hastasıyız :):) canim senin kizin olacak
Canım ben adetten 2 gün önce yaptım çıkmadı dün test yaptım silik çizgi çıktı isySenin kaç gün geçmişti canım ya o döllenmeye bağlı bence o yüzden bende çok bi umutsuzluğa ksğılmak istemiyorum canım geç döllenme okayı falan varmış ya hani adet günü bile test yapıpta çıkmayanlar bi hafta on gün sonrasında hamile olduklarını öğrenenler var
Senin kaç gün geçmişti canım ya o döllenmeye bağlı bence o yüzden bende çok bi umutsuzluğa ksğılmak istemiyorum canım geç döllenme okayı falan varmış ya hani adet günü bile test yapıpta çıkmayanlar bi hafta on gün sonrasında hamile olduklarını öğrenenler var[/QUOT
Canım adetten iki gün önce yaptım çıkmadı dün yaptım silik çizgi çıktı isye bilmiyorum ki bu ay 2 hafta hic bisey yapmadım da ilaç kullanıyordum diyorum ya olursa gerçekten mucize zaten bayadır takvim fila. Bakmıyorum akışına bıraktım ama çok iayiuirim bakalım hayırlısı
Yumurta büyüklüğü hassasiyet gerektirdiği için genelde vajinal ultrason ile bakılıyor. Çünkü mm'ler hesaplanıyor. Karından net görünmemekte
Buda dün sabahki test, ondan sonra doktora gittim zatenİdrar testi yaptım silik çizgi çıktı cnm 3+3ne demek sen nasıl ogrendin:)
14 gun gecsin oyle test yap cnm ins bebis varsirPreseed sanırım aldım bu hafta adet gördükten sonra denicem de bakalım. Bide bile sorcam biz ilk ilişkiye sat nin 19. Gününde girdik. Normalde adetim düzenli ama bazen 3 -5 gün sapıyor. Şimdide sol kasıkta iki gündür ağrı var normalde adet ağrısı da çekmem ama emin olamadım. Bu bel kasık ağrısı neden . Adet tarihim yarın bakalım
Cok fazla bekletmezler İnşaAllah ogluşum 4 ay sonra kalmıştım..şimdide 4 ay oldu inşallah bu ay gelir miniş.Bende oglusa gebe kaldığını bilmedim. Bir gün otururken ben bu ay adet olmadım aaa ne zaman olmam gerekir dedim bir baktım 7 gün gecmis o dönemde 9 günü bulan gecikmeler oluştu. Yaptım testi kopkoyu kırmızi çizgiler
Hiç ummadıği zamanda geliyir kuzular
Kız benimde sat 24 şubat..ben 35 günde bir oluyorum tahmini bazen 37 40 da oluyor..24 şubatta oldum adetin beşinci gün klomen başladım bie haftaya yakın yitakipte kaşdım mart onda iğne vuruldum iğneden 14 gün sonra adet olunuyormuş doktor öyle dedi 25 martta olmam gerek tekrar tabi bu istenmeyen bat adet değil bebek gelsin :)
Öğrenebiliniyormuş canım bende bilmiyordumBu kadar erken öğrenilebiliyor mu cnm..Ay MAŞAALLAH darısı bize
Birisi pembe diğeri silikse hamilesin, ben öyle öğrendim 3 hafta 3 günlükken cumartesi günüydü dün ben kan testi yaptırım 3 hafta 5 gündü beta hcg 333 çıktı doktor hamilesin dedi yarın 4. Haftalık oluyor, bak testi atayım
Ayy hayırlı olsun cnm inşallah bende güzel haberler alırım kan testi yaptırdığımda adetinden kaç gün gecmistiBirisi pembe diğeri silikse hamilesin, ben öyle öğrendim 3 hafta 3 günlükken cumartesi günüydü dün ben kan testi yaptırım 3 hafta 5 gündü beta hcg 333 çıktı doktor hamilesin dedi yarın 4. Haftalık oluyor, bak testi atayım sana
Evet canımHamilemisin yane simdi
çoğu doktor riske atmayıp vajinal ultrason yapıyor net görmek için. Belki senin doktor kendi hesaplama yapıyordur ona göre karından bakarak bilemedim 6 tane doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi başlarda zorlandım ama hayat işte...bana hep karından baktı ya kafam karıştı net görmeden mi ilaç veriyor bu adam bana ya
Bak cnm benim seninki kadar belirgin değil ne diyorsunBu cumartesi günki test
Sag yumurtalikdan olursa erkek soldan olursa kiz olurmusAy inşallah kız önce hayırlısı tabi bi hamile kalalımda evvela sobra sağlıklı sıhhatli olsun ama gönül ister ki kız oksun eşimde bende kız çocuklarının hastasıyız :)
Ben dün kan testi yaptırdım kan testini aslında batı geçmemiştiAyy hayırlı olsun cnm inşallah bende güzel haberler alırım kan testi yaptırdığımda adetinden kaç gün gecmisti
Buda dün sabahki test, ondan sonra doktora gittim zaten
Alttan bakıyorlaaar vajinal usg hiç ağrımıyor kız incecik bişey bende korktum evvela çeki dim bide tabi sonra bell olmayınca yaptırdım önce eldiveni alete geçiriyorlar sobra üzeribe jeli sürüp hoop içerii :)kızlar alttan bakmıyor dimi doktor size de karından ultrasonda yumurta büyüklüğü vs gözüküyor dimi..
Bende yarın tekrar idrar yapicam cnm inşallah daha koyulasirBuda dün sabahki test, ondan sonra doktora gittim zaten
Belki geç döllenme olmuştur ama cizgi var nezman yaptın bu testi bi kaç gün bekle bir daha yapBak cnm benim seninki kadar belirgin değil ne diyorsun
Gördün dimi cnm ya elimde daha çok belli dün yaptım cnmBelki geç döllenme olmuştur ama cizgi var nezman yaptın bu testi bi kaç gün bekle bir daha yap