- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.241
İnşallah canım sende her hang bi belirti var mıydı canım adet öncesiAmin canım çok sağol, inşallah bütün herkesin göbişeri bebişlerle dolsun isteyen herkese nasip etsin rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sende her hang bi belirti var mıydı canım adet öncesiAmin canım çok sağol, inşallah bütün herkesin göbişeri bebişlerle dolsun isteyen herkese nasip etsin rabbim
varmı belirti23 Mart canım
Aynen bebişler süpriz yapmak istiyorlar :)AYNEN CANIM BU DURUMA İNANIYORUM BEN BEKLEYİNCE OLMUYOR BÖYLE SEYLER GÜZEL SEYLER ANSIZIN OLUYOR :)
okudum yazıları baktım bulamadım test sonucu senin :)) 25 martı beklemeye devam o zaman :) benim sol kasıkta dün geceden beri batma var birde gece ateşlendim genelde adet öncesi bi kaç gün ateşleniyorum vücudum test yapma adet olcam diyor :))Yok tatlım bugün uslu kız olmaya karar verdim beklemedeyim :)
Bende herşey vardı canım, ben hemen bildim hamile kaldığımı, göğüslerim çok fena idi, bide ilişkiden sonra hergün karnım ağrıdı, gaz sancım çok oldu çok erkendi belki ama ben buna bağlıyorum herkes olmaz daha erken dedi ama ben hissettim normalde göğüslerim ağrırdı ama adet den bir hafta önce başlardı bu sefer daha erken başladıİnşallah canım sende her hang bi belirti var mıydı canım adet öncesi
Sende ikinciyi mı istiyorsun benim gibiKesinlikle doğru söylüyorsun canım. Ben ilk evlendim 2.ay hamile olduğumu öğrendim.hemwn olacağını bende düşünmedim. Bi de başka sıkıntılar vardı. Adet günüm ne zaman onu bile takip etmedim valla. Evde test falan hiçbişey yapmadım. Bi baktım 10 gün geçmişti. Gidip kan verdim. Sonuç 4 haftalık hamileyim. Ben şok tabi. Buna güvenerek kızım 4 yaşınagelene kadar korudum. Şimdi 2.5 yıl oldu hala olacak. Bileydim kızım daha küçükken bırakırdım korunmayı
Bende üşüyorum evet benimde adetten önce özelliklede yüzüm çok yanıyor ama brlli olmaz bu iiler canım dur bakalım vardır inşallahokudum yazıları baktım bulamadım test sonucu senin :)) 25 martı beklemeye devam o zaman :) benim sol kasıkta dün geceden beri batma var birde gece ateşlendim genelde adet öncesi bi kaç gün ateşleniyorum vücudum test yapma adet olcam diyor :))
Bende de gaz oluyordu iki gündür yürüyüşe çıkıyırum akiamları hafifledi bayağı bide göğüste ağrı var baikada bişey yok adet öncesi belirtilerimde yok yani işin tuhaf yanıBende herşey vardı canım, ben hemen bildim hamile kaldığımı, göğüslerim çok fena idi, bide ilişkiden sonra hergün karnım ağrıdı, gaz sancım çok oldu çok erkendi belki ama ben buna bağlıyorum herkes olmaz daha erken dedi ama ben hissettim normalde göğüslerim ağrırdı ama adet den bir hafta önce başlardı bu sefer daha erken başladı
25 mart canım
Hayrli olsun cnm saglıcakla gelsin minik..Bende herşey vardı canım, ben hemen bildim hamile kaldığımı, göğüslerim çok fena idi, bide ilişkiden sonra hergün karnım ağrıdı, gaz sancım çok oldu çok erkendi belki ama ben buna bağlıyorum herkes olmaz daha erken dedi ama ben hissettim normalde göğüslerim ağrırdı ama adet den bir hafta önce başlardı bu sefer daha erken başladı
Anladım canım test yap istersen ben cumartesi test yaptım positiv cıktı, bat ım 20-21. Mart tıBende de gaz oluyordu iki gündür yürüyüşe çıkıyırum akiamları hafifledi bayağı bide göğüste ağrı var baikada bişey yok adet öncesi belirtilerimde yok yani işin tuhaf yanı
Yok gormedi gitdik dedi bisey yoko zaman sen boşa skıntı yapıyorsun inan..bi rahat ol zamana bırak bence doktor keseyi gördü mü peki kaç haftalıktı..
Canim zayif pozitiv oyle yazmisdi baska sey yazmamisdiKorkma cnm korkulucak bisey yok kaç çıktı kan testin ne kadarlik gebesin hayırlı olsun :)
Bekle bakalım canım hayırlısı olsun çok stres yapma inşallah vardır bebişinHayrli olsun cnm saglıcakla gelsin minik..
Benimde adetden 20 gün önce acaip gögüs agrım oldu kasıklarım belim karnım agrımaya basladı..şuan adete 10 gün var devam ediyor..
17 martda yumurtladıgımı gösterıyor takvim ama ben hiç degişiklik görmedim akıntı vs..
Yumurtlamadım mı acaba..
Bu agrılar neden 20 gündür var üşütsem kokulu akıntı vs olmaz mı..
Kafamda deli sorular
Aslında çok fazla belirti yaşadım anım, o yüzden çok umutluydum. Ama test yaptım, negatif çıktı. Bwlirtilerde psikolojikti sanırım:_(varmı belirti
Gitti gidiyor dan isteyebilirsinÖyle miii hangi siteden aliyosunz ki bakiym bnde
bi kaç gün daha bekle bakalım inşallah hamilesindirAslında çok fazla belirti yaşadım anım, o yüzden çok umutluydum. Ama test yaptım, negatif çıktı. Bwlirtilerde psikolojikti sanırım:_(
Evet canım 2.istiyorum ama 3 yıla yaklaştı hala olmuyor. Bu ay iyi bi doktor bulup gidecemSende ikinciyi mı istiyorsun benim gibi
Bende ha oldu ha şimdi olur derken iki buçuk yılı bitirdim. Dr gittim bu sefer miyon çıktı ondan kurtalayim derken 4.5 yıl oldu
hadi bakalım sanada bişey kalmamıs :)25 mart canım