- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.161
ev yapımı yopurt riskli olur mu sizce? Doktora sormadım unuttum. Bu zamana kadar kendi mayaladığım yoğurdu tüketiyordum. Pastörize mi yesem artık?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence özel hastaneler kat kat ilgili oluyorlar en azından insanın canını sıkmıyorlarBen istanbul anadolu yakasındayım iki kere doktora gittim ama beğenmedim başka doktora gidecem bu sefer
Son adet tarihiniz neBen istanbul anadolu yakasındayım iki kere doktora gittim ama beğenmedim başka doktora gidecem bu sefer
Sende de mi pıhtılaşma bozukluğu var Cnm bende hibor kullanmıştım şimdide daha doktoruma gitmediğim için vurmaya başladım
artık pastörize kullanman gerek süt ve yogurduev yapımı yopurt riskli olur mu sizce? Doktora sormadım unuttum. Bu zamana kadar kendi mayaladığım yoğurdu tüketiyordum. Pastörize mi yesem artık?
Sakıncası yok diye biliyorumKizlar bir şey sorsam ben hamile kalmadan evvel. Kendi yoğurduma eczaneden aldığım probiyotik ekleyip yiyordum . Bilginiz var mı. Sakıncalı veya değil. kabızlık problemi vardı. Zaten
artık pastörize kullanman gerek süt ve yogurdu
ama günlük tüketmeli uzun ömürlüler çok da sağlıklı değilartık pastörize kullanman gerek süt ve yogurdu
evettt :) bebişler için artık herşeye dikkat etmeli ..ama günlük tüketmeli uzun ömürlüler çok da sağlıklı değil
Sağol canım. En son doktoruma sorarım. İğde meyvesi almıştım daha önceSakıncası yok diye biliyorum
B
Bu tercih doktordan doktora değişiyor. Çok kilolu bir gebeden belki bazı testler istemeyi gerekli görecektir doktor. Ben bu konuda biraz evrimciyim. Aile öyküsü, anne gebeliğinin ve gebenin yaş öyküsü, beslenmesi, kilosu, vücudunu tanıması, hastalık geçmişi vs önemli. Onun dışındaki kontrol amaçlı yaklaşımlar biraz çağımızın her şeyi kontrol hastalığı gibi geliyor. Bunu tabi ki doktor belirler. Ben sadece yorum yapıyorum. Tıp benim alanım değil. Doktor benden test isterse önce sebebini sorarım mantıklı ise elbette yaptırırım. Ama devlet hastanelerindeki ilgisiZlik, doktorlrdaki iş şartları yüzünden alanına ve hastaya karşı oluşan bıkkınlık, özel hastanelerde bu testler, mutlaka yapılması gerekiyormuş gibi lanse edilmeleri yüzünden para tuzağına dönüşüyor.
Bayılırım ben iğdeye öğrendiğim iyi olduSağol canım. En son doktoruma sorarım. İğde meyvesi almıştım daha önce
Şöyle bir bakayım dedim araştırdim biraz . İshal ve Mide bulantısına da iyi geliyormuş .
Bir gün var aramızda ben bugün gördüysem sen ptsi rahat görürsün sanırım.Benm de 6 Haziran Pazartesi gitsem görürüm inşallah
İnşallah faydası olur canımBayılırım ben iğdeye öğrendiğim iyi oldu
Hayir cok yanlis dusunuyorsunuz. Uzmanlar asla yenilmemesi gereken seylerin basinda hazir yogurt ve market sutlerini soyluyor. Evde yapamiyorsaniz yemeyin diyorlar cok net. Cunku onlar belli kimyasallarin bir araya getirilmis hali. Sut tozu bilmem ne. Ben ilk hamileligimde sutum dahil hazir icmiyordum. Yogurdu yillarsir mayalarim ve o kadar mucizevi faydalari var ki ev yogurdunun. Sakin hazir almayin.Peyniri pastörizeye döndürdüm ama 20 dk kaybatıp mayalıyorum bi şi olmaz diye düşünüyordum yoğurt için. Riskli galiba. Sütaş'a dönüş artık. Öfff