- 26 Şubat 2017
- 93
- 115
- 34
çok teşekkürler.Cay kasigi
Tatli kasigi
Corba kasigi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürler.Cay kasigi
Tatli kasigi
Corba kasigi
Ilk çay kasigiyla verdim canim sonra tatli kaşığı sonra çorba kaşığı devam ettimÇok sağol canim.ilk başlarken ne verdin bir kaşıkla mi başladın ilk gun 1 kasik 2 gün 2 kasik 3 gün 3 kasik olarak mi veriliyo tadim gunlerinde
Tesekkurler canim...Ilk çay kasigiyla verdim canim sonra tatli kaşığı sonra çorba kaşığı devam ettim
Hmm ölçü çorba kasıgı yanı. Doktorumuz sınır yok dedı e bızımkıde sevdı versen koca muzu yıyor sonra emmıyor tabı. Sızınkı gıbı azar azar vereyim bende. Benı bırakcagına meyve az yesın daha iyiSabah 1 corba kasigi kahvalti
Ogle 1 corba kasigi meyve
Aksam 1 corba kasigi sebze puresi ve yogurt
Gece 1 corba kasigi muzlu yogurt
Ustunede emziriyorum kahvalti ve sebzeyi pek yemiyor yogurt ve meyveleri cok seviyor
Benimkide muzu cok sevdi muz 8 ay aslinda ama denedim sorun yok bende verdimHmm ölçü çorba kasıgı yanı. Doktorumuz sınır yok dedı e bızımkıde sevdı versen koca muzu yıyor sonra emmıyor tabı. Sızınkı gıbı azar azar vereyim bende. Benı bırakcagına meyve az yesın daha iyi
Canim ben ilk önce emziriyorum sonra yarim elma yarim armut cam rendeden geçiriyorum icine de 2tatli kasigi bebek biskuvisi ama sen blw yapcagin icin cok öğün yapma ben klasik gidicem ve ben 6ay bitince formül mama vermiycem kar zarar hesabi yapinca ek gida daha masum bence mamada berbat yaglar var hepside ilk kalbi etkiliyor ben bazen günde 2cesit veriyorum mesela ilk dediğim pureyi sabah irmikle suyu pisirip elma puresi ekleyip aksam veriyorum 2cesit sebzeden corba yapiyorum 1cay bardagini bi bebegime yediriyorum yaklasik küçük yarim kase oluyo bazen hurma incir üzüm balkabagi havuctan pure yapip irmikde ekleyip veriyorum bazen muhallebi veriyorum ama ben 4bucuk aylikken basladim tadimlaraHmm ölçü çorba kasıgı yanı. Doktorumuz sınır yok dedı e bızımkıde sevdı versen koca muzu yıyor sonra emmıyor tabı. Sızınkı gıbı azar azar vereyim bende. Benı bırakcagına meyve az yesın daha iyi
Cevizden bende cekiniyorum ama yiyebiliyorlarmis zaten toz haline geliyordoktorumuz cevizi ezip yoğurda katıp ver dedi ama ben cesaret edemedim toz gibi ay boğaz'larına kaçar falan
canim ben genellikle catalla eziyorum kabugu sert bisey olursa o zaman tercih ediyorum suzgeci de cok kullaniyorum puturlu seyler olduğunda Öğürme oluyor ama ben hemen müdahale etmiyorum kendisi agzinda cevirir gibi bisiyler yapip yutuyorLutfen bebelerinize blendir dan gecmis yiyecek vermeyin
4 yasina kadar blendir kullanmak zorunda kalanlari biliyorum.blendir yiyecegi parcaladigi icin lifleri yok oluyor.
muzu cam rendeden gecir canim biraz lif kalio ama olsun alissin kuzular..ceviz valla bende erken gibi düşünüyorum ama senin bebisler 1ay büyük yerler bence iyice ez ver bisey olmaz az da ilk yardim çalıştık mi tamamdirbirde ben şey yapıyorum 30 cc aptamil az bişey muz 1 cay kaşığı zeytinyağı 3 bebe bisküvisi blenderdan çekip veriyorum küçücük kaseyi ancak bitiriyorlar fazlasını istemiyorlar
Yerim onlarin agzini cevirmeyide ogrenmislercanim ben genellikle catalla eziyorum kabugu sert bisey olursa o zaman tercih ediyorum suzgeci de cok kullaniyorum puturlu seyler olduğunda Öğürme oluyor ama ben hemen müdahale etmiyorum kendisi agzinda cevirir gibi bisiyler yapip yutuyor
sorma daha ne sebeklikleri var oğlum beğenmediği biseyde küçük dilinin orda biriktirip ben kaseye yoneldigimde pirt diye cikariveriyorYerim onlarin agzini cevirmeyide ogrenmisler
benimki 6 aylik anca agzini acmamayi biliyosorma daha ne sebeklikleri var oğlum beğenmediği biseyde küçük dilinin orda biriktirip ben kaseye yoneldigimde pirt diye cikariveriyor
Oda iyiymis ta yeni bebeklikte böyleydi mamanin yarisi bosa gidio cenesi zayıf diye uzulurken bi baktim benim haydut meger dilini kaldırıp emiyormus yani dil altindan 2ay 3saatte bir kiyafet degistirmistimbenimki 6 aylik anca agzini acmamayi biliyo
Oda iyiymis ta yeni bebeklikte böyleydi mamanin yarisi bosa gidio cenesi zayıf diye uzulurken bi baktim benim haydut meger dilini kaldırıp emiyormus yani dil altindan 2ay 3saatte bir kiyafet degistirmistim