Evet canm anlattın :) aynen 16 gün daha beklemen çok iyi olur. Ben yapıcam blw bikaç arkadaş daha var. Umarım çoğalırız :)
Tamm canm anladm denerim bende öyle sevmezse :)Üç gün kuralını herşeye tek başına uygulamaya çalıştım. Ama yemek çeşidi artınca şöyle yaptım. Mesela armudu ve elmayı ayrı ayrı yiyorlardı zaten. Cam rendede yapıyorum bu arada. İlk gün elmanın içine çok az avakado kattım ikinci gün biraz fazla üçüncü gün yarı yarıya. Bir de avakadoyu 6. ayda verdim öncesinde değil.
23 aralıkta başlarım canm. Benim oğlan tam 9 ay 10 günlük doğdu. Beklemiycem o yüzden. Bende heyecanlıyım valla. Ne çabuk geçti günler :)Çok heyecanlıyım ya bir an önce aralık 18 gelsin diyordum fakat daha 16 gün daha beklicem Ocağı bulur bizim başlamamız.olsun bu kadar bekledik daha da bekleriz artık :) sen ne zaman başlıyorsun canım
Sicak suya konulan çiğ yumurta çatliyor.içine giren kaynama suyu bana itici geliyor. Kaynama suyu icine kacan yumurtayi atiyorum hep.En sağlıklı yumurta pişirme yöntemi paylaşmak istedim bizim doktor anlattı seminerde.cezvrye su koyuyoruz buharlasmaya başlayınca yumurtayı soğuk suda yıkayıp cezveye koyuyoruz kaynamaya başlayınca 12 dakika pişiriyoruz .bu şekilde yumurta sarısı en faydalı haline geliyormuş
Formul mama kullananlar,
182 gunluk olunca 7. Aydan gun aldik.2 numaraya baslayabiliyormuyuz.yani 7. basindami baslaniyor,doldurunca mi? Bilen varmi.acil.
Mama alacagim da.
Saol canim.oyleymis.kutunun uzerini okudum aldim.Evet canim benim bildigim artik 2 numaraya gecicrksin
Saol canim.oyleymis.kutunun uzerini okudum aldim.
Blw yapmayı düşünüyorum ama öncesinde iki ay rende yada ezme usülü yedireceğim. 7. Ay bitince hakkını vereceğim blwnin şimdilik hafif pütürlü yiyoruz istemediğimizi yemiyoruz. Zorlama asla yok. Kaşık tutmayı bardaktan içmeyi biliyorlar ben öğretmedim gözlem ile öğrendiler. tabi yerken veya içerken başlarında bekliyorum kaşığı atıp eliyle de dalıyor izin veriyorum.
Orda sebze çorbası içine tuz gördüm sanki...
gerek var mı ilk yıl tuz ve şekere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?