Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önden giden annelerimiz size bir sorum var..
Yogurdu hergun gunluk sut alip mayalamak zahmetli degil mi?
Bu hep boyle mi olacak?
Bu aksam ilk yourdumuzu mayaladik simdi ben bu yogurdu 2 gün veremem mi bebegime var mi bilen
Canim kitap siparisi verdim yarin obur gun gelir
Bende bakicam ordan garanti bilgi olur
Ben ilk kizima (14 yil once) hep gunluk su bardagina,yada kapakli kaplara mayaliyordum.1 bardak sutu kaynatip ilindirip 1 tatli kasigi yogurt katip 2-2 bucuk saat sonra acip,ilininca yediriyordum.ama.buna bekleterek yedirecegim,baslayincaÖnden giden annelerimiz size bir sorum var..
Yogurdu hergun gunluk sut alip mayalamak zahmetli degil mi?
Bu hep boyle mi olacak?
Bu aksam ilk yourdumuzu mayaladik simdi ben bu yogurdu 2 gün veremem mi bebegime var mi bilen
Ben ilk kizima (14 yil once) hep gunluk su bardagina,yada kapakli kaplara mayaliyordum.1 bardak sutu kaynatip ilindirip 1 tatli kasigi yogurt katip 2-2 bucuk saat sonra acip,ilininca yediriyordum.ama.buna bekleterek yedirecegim,baslayinca
Geçmiş olsun,sevindim.
Blw ne cnmHeh buldum burayıda :) bende haftaya 5.ay kontrolüne gidicem. Doktorum verirse böyle bişey paylaşırım bende. Blw yöntemi 3 gün kuralıyla ilerliycem bende. Mama sandalyesini geçen ay aldık sabırsız ben
Benim bebegimde 5 gun once 5. Ayini doldurdu . Ve bizde 300 gr almisiz. Gayet guzeldi kilo alimi ama hareketlendigi icin azalacak kilo alimi dedi dr. Ve 4. Ayin sonundan itibaren az az birseyler veriyorum. Cunku mama yiyor ve iyice riksindi mamadanBenim bebeğim 5 aylik bu ay sadece 320 gr almış 1 hafta zaten grip oyuzden heralde. Dr 10 gün sonra ek gıdaya başla dedi.
İlk 3 gün patates püre ( blendir dan çekmemek sartiyla )
Sonra havuç 3 gün
Brokoli 3 gün
Üçünün corbası 3 gün
Sonra meyve 3 er gün elma muz erik bunlardan sonra yoğurt
Günlük sütten
Canim blw bebek onderliginde beslenme demek.. mesela havucu hasliyorsun parmak kadar kesip veriyorsun bebek kendi kendine yemeyi ogreniyor.. blw uygulayacak anneler burdan yazarsa cok daha guzel bilgi paylasimi olacak insBlw ne cnm
Ben hergun mayaliyorum evet biraz zahmetli ama ilk birkaç ay ben.bu şekilde yapicam biraz daha büyüsün bı mayaladigim 2-3 gün vermeye baslarim
İlk yıl tuz şeker inek sütü bal kesinlikle yasak.3 yıl patlıcan yasak.greyfurt ve bakla da bebek brslenmesinde hiç yeri yok
Çok şükür aradigim sayfayi buldum.Allah razı olsun açandan.
Ek gıda dönemine geçiş yaptığımızda sanirim çok ekran fotosu alacagim.
Şimdiden almaya başladım tabiki
Ama bizim bebisler icin bu daha erken deil mi . Haslanmista olsa kopabilir ve bogazinda kalabilir. Daha cok pure yada kucuk parca vermemiz gerekmez miCanim blw bebek onderliginde beslenme demek.. mesela havucu hasliyorsun parmak kadar kesip veriyorsun bebek kendi kendine yemeyi ogreniyor.. blw uygulayacak anneler burdan yazarsa cok daha guzel bilgi paylasimi olacak ins
Bebek liderliğinde beslenme canm. Kendisi besleniyor. Sen müdahale etmiyorsn. Mama sandalyesinde oturtup önüne koyup kendi başına beslenmesine yardmcı oluyorsun. İnternetten de araştırmanı rica ediyorum. Sağlıklı bir beslenme yöntemi bana göre. Bi kaç arkadaşla blw uyguluycaz burda. Sende katılırsın belki aklına yatarsa :)Blw ne cnm
6.ayı yani 180 günü tamamlamış olması gerekiyor. Verdiğin ürünleri buharda damağının ezebileceği kıvama getiriyorsn sert olmuycak yani. Bu şekilde boğulma riski oluşturmuyor canm. İstersen daha küçük parçalarlada başlarsın. Bence bebeğini bulamaç gibi muhallebi tarzı şeylere alıştırma. Sonradan daha iyi beslenmesi için şimdiden onu hazırla. Tabi blw bu kadar değil. Sen bir araştır olur mu. Sonra kararını verirsin zaten.Ama bizim bebisler icin bu daha erken deil mi . Haslanmista olsa kopabilir ve bogazinda kalabilir. Daha cok pure yada kucuk parca vermemiz gerekmez mi