Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet avakado çok önemli bir besin. Ben ham alıp evde gazeteye sarıp olgunlaştırıcam. Tadını beğenir umarım
Sağol canımm ben de tadımları yaptım 6 ay tam dolunca bailıycam ek gıdalara sıkı takipteyim
Teşekkur ederim geldimmmCanhayat80 ekledim canim:)
Zaten ayına göre kilosunu iyi olduğunu söyledi . Ama bu ay baya az kilo almış dedi o yüzden kasik mamasını önerdi . Ama benim içime pek sinmediKilo alim hizi az olabilir ama bence 7 kilo az degil ya
Benimkiler çok seviyor. Elma ya da armut ile karıştırıp veriyorum ben.Evet avakado çok önemli bir besin. Ben ham alıp evde gazeteye sarıp olgunlaştırıcam. Tadını beğenir umarım
Çok güzel olduğu söylenmez zaar :)
Zaten ayına göre kilosunu iyi olduğunu söyledi . Ama bu ay baya az kilo almış dedi o yüzden kasik mamasını önerdi . Ama benim içime pek sinmedibence kilosu iyi. Az değil. Genelde 5. ayda doğum kilosunun 2 katını yakalaması gerekir derler. Seninki de yakalamış. Benimde bebeğim 17 haziran doğumlu kilosu 7600. Doğum kilosu 3700.
Nasıl karıştırıyorsun canm. Tadımlıklarda verdin mi sade olarak.Benimkiler çok seviyor. Elma ya da armut ile karıştırıp veriyorum ben.
Evet canm anlattın :) aynen 16 gün daha beklemen çok iyi olur. Ben yapıcam blw bikaç arkadaş daha var. Umarım çoğalırız :)Kızlar blw yöntemi ile ilerleyecek olanlar var mı? Ben blw yapmayı düşünüyorum o yüzden daha beklicem 6. Ayın dolmasını. Birde zamanından önce doğmuş bebekler için 40. Haftaya göre hesaplayın diyorlar. Hani mesela benim bebeğim 37+5 de doğdu. 6.ayı ayın 18inde doluyor. Yani ben 16 gün daha mı beklicem hani 37+5 ten 40. Haftaya kadar 16 gün daha var ya. Anlatabildim mi acaba ya
Üç gün kuralını herşeye tek başına uygulamaya çalıştım. Ama yemek çeşidi artınca şöyle yaptım. Mesela armudu ve elmayı ayrı ayrı yiyorlardı zaten. Cam rendede yapıyorum bu arada. İlk gün elmanın içine çok az avakado kattım ikinci gün biraz fazla üçüncü gün yarı yarıya. Bir de avakadoyu 6. ayda verdim öncesinde değil.Nasıl karıştırıyorsun canm. Tadımlıklarda verdin mi sade olarak.
avakadoyu da mi cam rende de yaptinÜç gün kuralını herşeye tek başına uygulamaya çalıştım. Ama yemek çeşidi artınca şöyle yaptım. Mesela armudu ve elmayı ayrı ayrı yiyorlardı zaten. Cam rendede yapıyorum bu arada. İlk gün elmanın içine çok az avakado kattım ikinci gün biraz fazla üçüncü gün yarı yarıya. Bir de avakadoyu 6. ayda verdim öncesinde değil.
Evet. Tabi önce evde yumuşaması için beklettim.avakadoyu da mi cam rende de yaptin