Bebek Beslenmesi 2017 haziran bebekleri ek gidaya basliyor;)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hiim.bizde sadece formul mama aliyoruz.demekki muhallebiye agirlik vereyim ben.7 ay a adim atacak birkacsaat sonra daha 7 kiloyu deviremedik.

Masallah 7 aylik oldunuz mu siz :)))
Evet canim muhallebi aldiriyomus karbonhidrat oldugu icin bizim ki 9 kilo oldugu icin fazla verme dedi yogurt ve meyve agirlikli tatsin dedi

Kizlar haziran anneleri grubuna sordum ama cevaplayan olmamis..goremedim
Bu yogurt konusunu nasil yapiyosunuz
1 tatli kasigi ile baslicaz 1 kase olana kadar her gun 1 tatli kasigi arttiricakmisiz
Ayrica hergun taze olarak mayalayacakmisiz
Doktor mamasindan da yapabilirsin ama genelde bebekler onun tadini begenmiyolar dedi.. tarifini verdi ama sen yine de inek sutu al gunluk onunla yap dedi
Benim sansim var yillardir kendi ciftliginden getiren sutcum var.evde inek sutunden yapiyorum.ilk kizima gunluk mayaliyordum.
Ama tv de bir dr.bebeklere daha faydali olsun diye sindirimde ,birgun bekletin.yararli bakteriler gelisimini tamamlasin demisti.ne derece dogru bilmiyorum.malum herkesin dogrusu bazen birbirini tutmuyor.
Ben kizima verdigimde sulu kaka yapti.sonrada ara verdim.

Masallah 7 aylik oldunuz mu siz :)))
Evet canim muhallebi aldiriyomus karbonhidrat oldugu icin bizim ki 9 kilo oldugu icin fazla verme dedi yogurt ve meyve agirlikli tatsin dedi
MasAllah,bebisine.sağligida daim olsun.
Yok 7 olmadik.6 olduk.7 den gun almaya basliyoruz.180 gunluk olduk.sizde 151 gunluk olmalisiniz

Benim kizim 6.ayini doldurdu.biz de cok az ve zor kilo aliyoruz.
Dr.kilo icin bisey dedi mi.yada kilo almasi icin oneride bulundu mu
On gün sonra 5 bucuk aylik olacak o zaman başlayacağız. Ayına göte kilosu iyi ama bu ay az almış dedi .ek gıdayı yemeyi kabul ederse kasik mamasına da başla dedi dr

Canim 5. Ayda muz ve erigi nasil yicek bebis?
Bize doktor sadece suyunu ver simdilik dedi
Bebeginin kilo almasini istiyorsan muhallebi ile basla derim
Gecmis olsun kuzuya bu yil ki grip de bi baska yaa :KK43:(
Onları yemeye başladığında 6.5 aylik falan olacak ben erik te nasıl olacak dedim oda yı yenilir dedi

Hosgeldi canim..:halay:.
Mama sandalyesi olarak ne aldin.. kime sorsam ikea diyor
Hatra gecen instagramda pelin karahanin paylastigi fotoyu gordum o da ikea kullaniyor
Canm ben e bebek joie aldm 350 tlye. Evet ikeayı çok duydum fiyatıďa çok uygun galiba. Benim kuzen onu kullandı ama bi kere çocuğu az kalsın düşürecekti. Çok güvensiz geldi. Ha belki anlık bi hataydı ama ne bilim baya korkmuştu o an. Benim aklımda o kaldığı için daha güvenli bişey almak istedim.

On gün sonra 5 bucuk aylik olacak o zaman başlayacağız. Ayına göte kilosu iyi ama bu ay az almış dedi .ek gıdayı yemeyi kabul ederse kasik mamasına da başla dedi dr

Bizim dr. 4.ay imizda basla ek gidaya dedi de ben cesaret edemedim cok erken diye.zayif da oldugu icin.sindirim sistemine yuklenmek istemefim.asm deki hemsiremiz de acele etme 6. ay ini bitirsin demisti.
Cok sukur saglikli,hareketli ama kilo almiyor.ablasi kilikli.ablasida 14 yasina girecek Aralikta.164 olmus boyu.ama kilosu 50 olmus.yeni.

Bizim dr. 4.ay imizda basla ek gidaya dedi de ben cesaret edemedim cok erken diye.zayif da oldugu icin.sindirim sistemine yuklenmek istemefim.asm deki hemsiremiz de acele etme 6. ay ini bitirsin demisti.
Cok sukur saglikli,hareketli ama kilo almiyor.ablasi kilikli.ablasida 14 yasina girecek Aralikta.164 olmus boyu.ama kilosu 50 olmus.yeni.
Çok şükür sagliklilar

A Aydebal Kilolu bebek saglikli demek degil ki zaten.. bosver seninkiler simdi hareketlidirler de onndan alamiyolardir
Bizimki daha donemiyo doktor kilodan dedi :)))

Canm ben e bebek joie aldm 350 tlye. Evet ikeayı çok duydum fiyatıďa çok uygun galiba. Benim kuzen onu kullandı ama bi kere çocuğu az kalsın düşürecekti. Çok güvensiz geldi. Ha belki anlık bi hataydı ama ne bilim baya korkmuştu o an. Benim aklımda o kaldığı için daha güvenli bişey almak istedim.

Hayirli olsun canim..:KK9:
Bende biraz arastiricam genelde ikea icine minder koyup kullanmislar.. esim de daha konforlu bisi istiyo..
Biz de daha karar asamasindayiz.. :işsiz:

20171118_192149-1-1.jpg

Back