- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- Konu Sahibi floransa17
- #17.821
Kese görene dar hem fitil hem iğne.kese gördükten sonra hala fitilHamile arkadaşlara sorum:
Progestorenu Tup tedavisinde nasil aldiniz
Jel , igne, fitil?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese görene dar hem fitil hem iğne.kese gördükten sonra hala fitilHamile arkadaşlara sorum:
Jel , igne, fitil?
Ayin 20 sinede bayagi varmis arayip sorsan hala devam ediyorum degilmi gibi konussan kafama takildi filan de. bakalim ne diycek. Evet devam diyorsa vardir bi bildigiBen de çok sıkıldım artık almaktan biktim yani. Son 1 ay once leke gelince kullan biraz daha dedi. Ayın 20 sinde ayrintilimiz var o zaman görüşcen bakalim.
Eylül tedavisinden olanlardan sanırım sırada ben varım, ağustosun ilk haftası girecem doğuma. Ara sıra okuyorum burayı takip ediyorum hepinizi. Doğuma hazırlananlar sağ salim alsınlar kucaklarına yavrularını. Tedaviye devam edenler in şa Allah güzel sonuçlarınızı alalım, Allah her kese nasip etsin bu mutluluğu.Amin bir tanem amin Ooo sayfayı yengeçler bastı desene yerim sizin yengeçleri masallah size kuzularıniza sağlıkla doguralim sırayla sizden sonra en yakın doğum tugken de
Rabbim isteyen herkese hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inşallah
Kese görene dar hem fitil hem iğne.kese gördükten sonra hala fitil
Fitil olarak aldığımız hap hem yutuluyor hem fitil olarak kullaniliyor. Yutunca yan etkisi cok oldugundan fitil olarak kullanmami istedi en başından beri. Memnunum aslında ama artık enfeksiyon riskini artırır mi diye düşünüyorum.her ne kadar dikkat etsemde. . Hem de çok sıkıldım günde 3 kere almaktan biktimFİtil nasil memnunmusun
Jel bende tortu yapti
İğne zaten kabus gibi birsey
Sonraki tedavimde fitil istiycem eğer memnunsaniz
En son gittiğimde p.tesi günü sordum aslında plasentaya bakalım ona göre karar verelim dedi . Cinsiyet araya girince heyecandan unuttum sonrada sormadım.bakalim karar verelim der diyeAyin 20 sinede bayagi varmis arayip sorsan hala devam ediyorum degilmi gibi konussan kafama takildi filan de. bakalim ne diycek. Evet devam diyorsa vardir bi bildigi
Bedis123 kızlar siz progesteron ilacina ne kadar süre devam ettiniz . Ben kullanıyorum halada aklıma takildi
floransa17 Tesekkur ederim . Çok şükür diyelim . Geçen yıl perisan etmişti progestan ama suan geçen yıl ki çektiğimı n yanında çok daha iyiyim . Bacaklarımin ağrısından çok birsey düşünemiyorum zaten . Otur , yat , kalk öyle vakit geçiyor ...
Bedis123 canim sen nasil oldun? kuvezden ciktimi bebegin? Sutun geldimi? Emiyorlarmi?
Masallahhh canim ya allah nazardan korusun. Gogsunde mendil yada uyku oyuncagiyla yat hemsireler ver kuvezlerine koysunlar. Senin kokun cok iyi geliyormus onlara. Insallah biran once cikip evinize yerlesirsiniz arkadasimDaha çıkmadılar canım tedbir amaçlı bi kaç gün daha kalılar gibi yarın belli olacak bakalım dua edin çıkalım hemen evimize götürelim .. ben hergün emzirmeye gidiyorum çok şükür sütüm geldi öyle minnaq ve güzeller ki dokunmaya kıyamıyorum
Hem fitil hem iğne canım. Aşılamada jel kullanmıştım, fitili tercih ederim.Hamile arkadaşlara sorum:
Jel , igne, fitil?
Sağol canım, bugün devlette perinatolog uzmana kontrole gittim. Kalp atışı varmış. Kanama alanı yokmuş. İçim rahatladı yani. 2 gündür mide bulantısı ve kusma başladı. Bebek iyi olsun da. Sen nasıl oldun, sıcaklarda başladı yine. Allah kolaylık versin canım sanada .Cekirdek32 canim nasil oldun?
Ayyy nasil guzel haber cok sevindim. Kalp atisinida duydun yani :) hadi gozun aydin. Gebeligin en zor zamanlari basladi desene. Ama geciyor. Tekrar gozun aydin.Sağol canım, bugün devlette perinatolog uzmana kontrole gittim. Kalp atışı varmış. Kanama alanı yokmuş. İçim rahatladı yani. 2 gündür mide bulantısı ve kusma başladı. Bebek iyi olsun da. Sen nasıl oldun, sıcaklarda başladı yine. Allah kolaylık versin canım sanada .