2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Amin bir tanem amin Ooo sayfayı yengeçler bastı desene yerim sizin yengeçleri masallah size kuzularıniza sağlıkla doguralim sırayla sizden sonra en yakın doğum tugken tugken de

Rabbim isteyen herkese hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inşallah
Ay canım amin inşallah:)

Spinal sezaryen oldum canım çok rahattı doğar doğmaz verdiler koynuma kuzularımı her anlarını gördüm müthiş bişi kızlarrr sonra hemen temizleyip eşime verdiler biraz minnaq oldukları için bi iki gün daha kuvezde kalacaklar kiloları 2100 biri 1800 biri kızım daha minnaq ama 1 dk yla abla oldu :halay::emir_bebek::KK200::KK15: doğumdan sonra biraz ağrım oldu sadece anestezi etkisi geçtiği için normalmiş onun dışında çok şükür herşey rahattı...:deli:
Oyşş teyzeleri yesin minisleri masallah annesi :) biran once cikip evinize donersiniz insallah canim

Spinal sezaryen oldum canım çok rahattı doğar doğmaz verdiler koynuma kuzularımı her anlarını gördüm müthiş bişi kızlarrr sonra hemen temizleyip eşime verdiler biraz minnaq oldukları için bi iki gün daha kuvezde kalacaklar kiloları 2100 biri 1800 biri kızım daha minnaq ama 1 dk yla abla oldu :halay::emir_bebek::KK200::KK15: doğumdan sonra biraz ağrım oldu sadece anestezi etkisi geçtiği için normalmiş onun dışında çok şükür herşey rahattı...:deli:
bende spinal sezeryan le doğurdum oğlumu müthiş birşey herkese tavsiye ederim benim oğlan o kadar aç doğduki doktor dikişlerimi atarken o benim mememe yapışmıştı :KK70:

sağlıkla büyüsünler inşallah canım hayırlı salih ve saliha kullar olsunlar inşallah evet kızlar biraz daha minnak oluyor boy kilo tablosunda bile öyle :KK66:

Benim oğlan da yüzüme yapıştı hemen hhehhehe :emir_bebek::KK70::KK70:
Yaaaaaa ay ne tatlilar ya :KK48: esime diyorumki asklar hep yalanmis. Anne evlat askindan daha buyuk bir ask yokmus. gercek ask buymus diyorum. Oylemi olduk simdi diyor :KK48: kral geliyor evimin krali diyorum, kral benim o prens diyor. simdiden basladi kiskancliklar:olamaz:

Yaaaaaa ay ne tatlilar ya :KK48: esime diyorumki asklar hep yalanmis. Anne evlat askindan daha buyuk bir ask yokmus. gercek ask buymus diyorum. Oylemi olduk simdi diyor :KK48: kral geliyor evimin krali diyorum, kral benim o prens diyor. simdiden basladi kiskancliklar:olamaz:
her kadının bir oğlu olmalı bence düşünsene hayatında sana aşık iki tane erkek var ve erkek çocukları annelerine öyle hayran oluyor ki bitmeyecek bir aşk gibi çok güzel bakışları bile hayran hayran ayy oğlumu özledim yaa babanesinde tatilde hayatımda koskocaman bir boşluk var şu an

Kızlar bende az önce keseyi gördüm karından baktı zar zor gördük tüp bebek dr gitmemiştim dr ben takıp edemem seni dedi ilaçlarını bilgilerini hiç bilmiyorum dedı napıcam bilmiyorum tüp bebek dr devam edemem çok yüksek ücreti çünkü estrafemle progestanı kaçıncı haftaya kadar kullandınız

Kızlar bende az önce keseyi gördüm karından baktı zar zor gördük tüp bebek dr gitmemiştim dr ben takıp edemem seni dedi ilaçlarını bilgilerini hiç bilmiyorum dedı napıcam bilmiyorum tüp bebek dr devam edemem çok yüksek ücreti çünkü estrafemle progestanı kaçıncı haftaya kadar kullandınız
tüp bebek doktoru kadın doğum doktoruna yönlendirmiyor mu canım evet onların fiyatları yüksek ama riskli dönem bitene kadar 12 hafta boyunca devam et bence canım

her kadının bir oğlu olmalı bence düşünsene hayatında sana aşık iki tane erkek var ve erkek çocukları annelerine öyle hayran oluyor ki bitmeyecek bir aşk gibi çok güzel bakışları bile hayran hayran ayy oğlumu özledim yaa babanesinde tatilde hayatımda koskocaman bir boşluk var şu an
Allah kavustursun arkadasim. Senin herif mutludur simdi hatun bana kaldi diye :)

Evet canim kalp atisi icindir o. Keseden sonra Bir hafta yada on gun sonra filan cagiriyorlar. Olsun saglikla gelsinde kuzun ikiz tekiz ne farkeder tutmusya. Kalp atiminida duydunmu biraz daha rahatlarsin.
Bedis123 Bedis123 kızlar siz progesteron ilacina ne kadar süre devam ettiniz . Ben kullanıyorum halada aklıma takildi

Yaaa aslinda kesmesi gerek degilmi? Benim 17. Haftada bitti diye hatirliyorum canima tak etmisti. Arkadaslara sordugumda hep 12 yada 13. Haftada bitmisti. Isyan ediyordum
Ben de çok sıkıldım artık almaktan biktim yani. Son 1 ay once leke gelince kullan biraz daha dedi. Ayın 20 sinde ayrintilimiz var o zaman görüşcen bakalim.

X