- 18 Mayıs 2017
- 233
- 295
- 36
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.621
Hanımlar güvenç karlıkaya’ nın metini çok duydum kendisine gitmek istiyorum herkesin durumu farklı ama ortalama bir bilgi edinmek isterim tedavi fiyatı hakkında yardımcı olursanız sevinirim...
Bugün sonucum 238 çıkmış kızlar. Doktorumla konuştum, cuma tekrar kan değeri görelim dedi. Yolculuğu da 2 ay yasakladı
floransa17 hacdan gelen meyveyi kullandınmı ?
Benim hala duruyor bu ay kullanıyım diyorum ama nasıl yapıcağımı bilemedim
Benimki de dolapta duruyor belki benimki de çürümüştür...Yok ya masanın üzerinde çürüyor
Kullanmadım
Napicaktik onu
Çok şükür ayyyyyy ne güzel:)) iyiyim b3nde bugün cinsiyet ogrenecektik göstermedi minigim:))) p.tesiye kaldıEvet doğurdu. M sezaryen . msn nasilsin
Yok canım, kan verdim 238 çıktı. Doktorla telefonda görüştük bugün muayenede görünmez zaten çok erken, cuma günü tekrar kan değeri bakalım ona göre muayeneye karar veririz dedi.Cekirdek32 canim ne yaptin? Dr a gittinmi?
Cok sevindim degerin guzel artmis masallah. Darisi keseye kalp atimina arkadasimYok canım, kan verdim 238 çıktı. Doktorla telefonda görüştük bugün muayenede görünmez zaten çok erken, cuma günü tekrar kan değeri bakalım ona göre muayeneye karar veririz dedi.
Benim iş gereği ayda birkaç defa şehirdışına gitmem gerekiyor, doktorum ofiste yorulmadan çalış seyahatler yorar, 2 ay şehirdışı görevlerini iptal et dedifloransa17 tedbir olsun diye sanırım canım.
Bence kizzzzzÇok şükür ayyyyyy ne güzel:)) iyiyim b3nde bugün cinsiyet ogrenecektik göstermedi minigim:))) p.tesiye kaldı
Bi kaç arkadaşta kız dedi ailede erkek diyor bakalim hangisi tutacak :)))Bence kizzzzz
Sağol canım allah razı olsun hersey o kadar çabuk ldu bittikten anlamadım allah isteyen herkese yaşadsin. Şimdi de süt oldun diye şu vakitte yiyip iciyorumAdige_ Allah analı babalı büytsun İnşallah
@Cekirdek32 canım testi tekrarladin mi güzel haberlerini alırız inşallah
S Sabrsukurdua nasılsın canım
@Arse82 canım senin transfer oldu mu
Amin canım , inşallahCok sevindim degerin guzel artmis masallah. Darisi keseye kalp atimina arkadasim
Ne kadarlık oldunuz canım. Çok erken almaya baslamissin:))) ben 3 ay hiç almadım ama bu 1 ay almaya başladım.:)))C Cekirdek32 canim hayirli olsun cok sevindim darisi kese ve kalp atisinaA adige canim hayirli omurlu olsun rabbim anali babali buyutsun A anneveoglusu iyiyim kuzum cok kilo alcam sanirim simdiden 3.5 kg almisim yuzum cok sis odem mi oldu anlamadim bayramda goren hamile misin dedi anladilar
Sağol canım, amin herkesin bebeği sağlıkla huzurla gelsin inşallah.C Cekirdek32 canim hayirli olsun cok sevindim darisi kese ve kalp atisinaA adige canim hayirli omurlu olsun rabbim anali babali buyutsun A anneveoglusu iyiyim kuzum cok kilo alcam sanirim simdiden 3.5 kg almisim yuzum cok sis odem mi oldu anlamadim bayramda goren hamile misin dedi anladilar
Maşallah maşallah sana ve bebeğineC Cekirdek32 canim hayirli olsun cok sevindim darisi kese ve kalp atisinaA adige canim hayirli omurlu olsun rabbim anali babali buyutsun A anneveoglusu iyiyim kuzum cok kilo alcam sanirim simdiden 3.5 kg almisim yuzum cok sis odem mi oldu anlamadim bayramda goren hamile misin dedi anladilar
Canim da 10+4 olduk ben cok hizli kilo almaya basladim ilaclarim cok fazla onlar mi aldiriyo bilmiyorum bide tedaviden once cok zayiftim 44 dum simdi 47.5 olmusum aslinda normal ama gorenler anliyo yuzum asiri sis istahim cok acildi yaNe kadarlık oldunuz canım. Çok erken almaya baslamissin:))) ben 3 ay hiç almadım ama bu 1 ay almaya başladım.:)))
Vitamin ilaçları çok aldırıyor canım kilon çok güzel aslında takma okadarCanim da 10+4 olduk ben cok hizli kilo almaya basladim ilaclarim cok fazla onlar mi aldiriyo bilmiyorum bide tedaviden once cok zayiftim 44 dum simdi 47.5 olmusum aslinda normal ama gorenler anliyo yuzum asiri sis istahim cok acildi ya
Amin insallah canim benim kacinci haftada cinsiyet belli oluyor biz 12+3 de kontrole gitcez belli olur mu ki ya cok merak ediyorumVitamin ilaçları çok aldırıyor canım kilon çok güzel aslında takma okadar
maaşallah büyümüş annesi güzel günlerini görün inşallah