2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hanımlar güvenç karlıkaya’ nın metini çok duydum kendisine gitmek istiyorum herkesin durumu farklı ama ortalama bir bilgi edinmek isterim tedavi fiyatı hakkında yardımcı olursanız sevinirim...

Valla canim benim doktorum mustecep hoca ama bayramda ve kongredeyken guvenc hoca bakti bana. Resmen baba yahu. Eli kolu guven veriyo. Bilim adami o kadar belli ki. Hiccc suphen olmasin.. git bence. Zaten fiyatlar ortalama heryerde ayni

Yok ya masanın üzerinde çürüyor
Kullanmadım
Napicaktik onu
Benimki de dolapta duruyor belki benimki de çürümüştür...
Kırıp suya koyup kaynatıyorlarmış sonrada sabah aç karna o suyu içiyorlarmış nette öyle yazıyor
ama bana veren kişiye de rendeleyip süte yada yoğurda karıştırıp yesin demişler...

Cekirdek32 canim ne yaptin? Dr a gittinmi?
Yok canım, kan verdim 238 çıktı. Doktorla telefonda görüştük bugün muayenede görünmez zaten çok erken, cuma günü tekrar kan değeri bakalım ona göre muayeneye karar veririz dedi.
Benim iş gereği ayda birkaç defa şehirdışına gitmem gerekiyor, doktorum ofiste yorulmadan çalış seyahatler yorar, 2 ay şehirdışı görevlerini iptal et dedi floransa17 tedbir olsun diye sanırım canım.

Cok sevindim degerin guzel artmis masallah. Darisi keseye kalp atimina arkadasim

Adige_ Allah analı babalı büytsun İnşallah

@Cekirdek32 canım testi tekrarladin mi güzel haberlerini alırız inşallah

S Sabrsukurdua nasılsın canım

@Arse82 canım senin transfer oldu mu
Sağol canım allah razı olsun hersey o kadar çabuk ldu bittikten anlamadım allah isteyen herkese yaşadsin. Şimdi de süt oldun diye şu vakitte yiyip iciyorum

Ne kadarlık oldunuz canım. Çok erken almaya baslamissin:))) ben 3 ay hiç almadım ama bu 1 ay almaya başladım.:)))

Sağol canım, amin herkesin bebeği sağlıkla huzurla gelsin inşallah.

Maşallah maşallah sana ve bebeğine
Ben hiç kilo almadım hatta biraz verdim mide bulantısı nedeniyle göbek çıktı oğlumda da çıkmıştı hemen

Ne kadarlık oldunuz canım. Çok erken almaya baslamissin:))) ben 3 ay hiç almadım ama bu 1 ay almaya başladım.:)))
Canim da 10+4 olduk ben cok hizli kilo almaya basladim ilaclarim cok fazla onlar mi aldiriyo bilmiyorum bide tedaviden once cok zayiftim 44 dum simdi 47.5 olmusum aslinda normal ama gorenler anliyo yuzum asiri sis istahim cok acildi ya

Canim da 10+4 olduk ben cok hizli kilo almaya basladim ilaclarim cok fazla onlar mi aldiriyo bilmiyorum bide tedaviden once cok zayiftim 44 dum simdi 47.5 olmusum aslinda normal ama gorenler anliyo yuzum asiri sis istahim cok acildi ya
Vitamin ilaçları çok aldırıyor canım kilon çok güzel aslında takma okadar
maaşallah büyümüş annesi güzel günlerini görün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…