- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.641
16 hafta öncesi kesinlesmediginden genelde soylemiyor dr.lar ama bazısı da söylüyor.sonrasinda kimi tutuyor kimide kız erkek arası gidip geliyorAmin insallah canim benim kacinci haftada cinsiyet belli oluyor biz 12+3 de kontrole gitcez belli olur mu ki ya cok merak ediyorum
Amin canım inşallah bakalim çogu erkek dedi sende öyle diyorsun:)) hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerBenim oğlumda 14 haftada erkek ama kesin değil çıkıntı var demişti 16. Haftada ise kesin erkek demişti ama artık daha erken ogreniliyor sanırım cinsiyet hayırlı ve sağlıklı evladlar olsunlar inşallah
tugken ve S Sabrsukurdua bence sizin hayırlısı ve sağlıkla paşalar gelecek bakalım tahmin tutacak mı
Insallah hayirlisiyla dogsunlarda oglan kiz farketmez canim ama ben kiz hissediyorum bakalim artik hayirlisi olsunBenim oğlumda 14 haftada erkek ama kesin değil çıkıntı var demişti 16. Haftada ise kesin erkek demişti ama artık daha erken ogreniliyor sanırım cinsiyet hayırlı ve sağlıklı evladlar olsunlar inşallah
tugken ve S Sabrsukurdua bence sizin hayırlısı ve sağlıkla paşalar gelecek bakalım tahmin tutacak mı
Aylar sonra tekrar merhaba . Eylül de yüzü gulenlerden olup hevesi kursağında kalan ben yine başladım tedaviye . Salı günü çözünme sonrası embriyo m sağlıklı kalırsa perşembe transfer inşallah . Dualarıniz da bana da yer verin
Canım gözün aydın tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün yavrunuSağol canım allah razı olsun hersey o kadar çabuk ldu bittikten anlamadım allah isteyen herkese yaşadsin. Şimdi de süt oldun diye şu vakitte yiyip iciyorum
Aylar sonra tekrar merhaba . Eylül de yüzü gulenlerden olup hevesi kursağında kalan ben yine başladım tedaviye . Salı günü çözünme sonrası embriyo m sağlıklı kalırsa perşembe transfer inşallah . Dualarıniz da bana da yer verin
Canım hastaneden ciktik dün kanama durdu Co arada kahverengi lekelenme oluyor Dr yine rapor verdi insallah bu son olur sen nasılsın test sonuçları ciktimiA anneveoglusu canım nasılsın hala hastanedemisin lekeler kanama geçtimi şifa versin allah.
Kaçıncı gün embriyosu transferi olacak canım rabbim sana evlâd nasıp etti ise onları hiçbir sorun olmayacak inşallahBEYAZGULL , A anneveoglusu Allah razı olsun . Perşembe insallah yazarım yine burdan . İnşallah yazmak nasip olur . Korkuyorum embriyolar cozunduklerinde iyi durumda olmazlarsa diye . Bakalım hayırlısı
Çok şükür çıkmışsın. Leke yi takma canım. Ben iyiyim şükürler olsun çıkmadı daha. P.tesi kontrol var hem bebişi göreceğiz cinsiyet gösterir inşallah hem sonuç değerlendirilecek.stres bitmiyor hiç. Sonrası ayrıntılı şeker yüklemesi vs .diye gidiyor da gidiyor:)Canım hastaneden ciktik dün kanama durdu Co arada kahverengi lekelenme oluyor Dr yine rapor verdi insallah bu son olur sen nasılsın test sonuçları ciktimi
O kanamalardan sonra lekelenme inan hiç o kadar sorun değilÇok şükür çıkmışsın. Leke yi takma canım. Ben iyiyim şükürler olsun çıkmadı daha. P.tesi kontrol var hem bebişi göreceğiz cinsiyet gösterir inşallah hem sonuç değerlendirilecek.stres bitmiyor hiç. Sonrası ayrıntılı şeker yüklemesi vs .diye gidiyor da gidiyor:)
İyi olduğuna sevindim canım. Dün 15. gün 2400 çıktı sonucum. Doktor 30 una randevu verdi Heyecanla bekliyorum.Yonca___ canım nasılsın Dr doğum için tarih verdi mi
C Cekirdek32 canım keseyi gördün mü
floransa17 nasılsın canım
G gulumse-hayata sen nasılsın canım Dr konusunda karar verdin mi nereleri düşünüyorsun
Yonca___ canım nasılsın Dr doğum için tarih verdi mi
C Cekirdek32 canım keseyi gördün mü
floransa17 nasılsın canım
G gulumse-hayata sen nasılsın canım Dr konusunda karar verdin mi nereleri düşünüyorsun
Gunaydin kizlar aneveoglusu canim uzuldum yine lekelenmen olmus umarim yolundadir hersey. Biliyorsun benimde olmustu ama bak 36 ya geldik. Olabiliyor leke kanama bebek iyi olsunda onlar gelir gecer. Cekirdek32 canim cok sevindim. Ay sonu kese yani :) masallah kuzuya. Saglikla basa kadar devam etsin arkadasim.İyi olduğuna sevindim canım. Dün 15. gün 2400 çıktı sonucum. Doktor 30 una randevu verdi Heyecanla bekliyorum.
Yonca___ ben de merak ettim seni, nasılsın Doğum yaklaştı mı canım.
Amin canımO kanamalardan sonra lekelenme inan hiç o kadar sorun değil
Evet zor gebe kalınca çok endişeli geçiyor gebelik Allah korktugumuzla sinamasin sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımizda göstersin