2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba iyi bayramlar herkese. Yonca___ hatırlar mısın beni bilmem :) cigdem24 idi nickim. Ekim ayında yakın zamanlarda opu olmuştuk. Özelden de baya mesajlaşmıştık inşallah hatırlarsın:) 35 haftalık olmuşsun maşallah supanallah.
Ben o zamandan beri daha 11 haziranda transfer oldum. Çok şükür. 20side test günüm 4 güncük kaldı:)
Dün ve bugğn baya adet öncesi gibi karın guruldamalarım oldu. Biraz ağrı oldu ama azaldı baya. Heyecanla bekliyorum test günümü. İnşallah bende snein gibi güzel sonuçlar alabilirim.

Güzel haberlerini alırız inşallah seninde arkadaşım

Hatirladim tabiki ozelden yazistigim cok kisi yok zaten 6 -7 kisi. Hayirli olsun arkadasim. Insallah sendende aliriz guzel haberleri

Hatirladim tabiki ozelden yazistigim cok kisi yok zaten 6 -7 kisi. Hayirli olsun arkadasim. Insallah sendende aliriz guzel haberleri

Çok teşekkür ederim canım. Sende ikizleri hayırlısıyla kucağına al inşallah sağlıkla sıhhatle.
Ben opudan 2 ay sonra operasyon geçirdimondan da 2 ay sonra transfer sürecine girebildim. Sanırım bu sürecin en zor kısmı beklemekmiş.
İnşallah hayırlı güzellikle sonuçlanır. Tüm bekleyen herkes için inşallah.

Tsk ederiz amin canim. darisi sizlere olsun. allah nerde evlat hasreti ceken varsa elinden tutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…