- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.581
Soylesen iyi olur pazartesiyi ona gore degerlendirirA anneveoglusu sağolun kızlar. Benim test günüm pazartesiydi ben dün gece idrar testi yaptım, pozitif çıktı diye kan verdim bu sabah. Doktora söylemem mi gerekir sonucu?
Hayırlı olsun ayı günlerde yapmıştık transferi sanırım sizinle çok mutlu oldum sizin adinizaBu sabah kan testi yaptırdım sonuç 78 kızlar :)
Çok teşekkür ederim, 7 hazirandı transferim. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Hayırlı olsun ayı günlerde yapmıştık transferi sanırım sizinle çok mutlu oldum sizin adiniza
Güzel haberlerini alırız inşallah seninde arkadaşımMerhaba iyi bayramlar herkese.Yonca___ hatırlar mısın beni bilmem :) cigdem24 idi nickim. Ekim ayında yakın zamanlarda opu olmuştuk. Özelden de baya mesajlaşmıştık inşallah hatırlarsın:) 35 haftalık olmuşsun maşallah supanallah.
Ben o zamandan beri daha 11 haziranda transfer oldum. Çok şükür. 20side test günüm 4 güncük kaldı:)
Dün ve bugğn baya adet öncesi gibi karın guruldamalarım oldu. Biraz ağrı oldu ama azaldı baya. Heyecanla bekliyorum test günümü. İnşallah bende snein gibi güzel sonuçlar alabilirim.
Güzel haberlerini alırız inşallah seninde arkadaşım
Hatirladim tabiki ozelden yazistigim cok kisi yok zaten 6 -7 kisi. Hayirli olsun arkadasim. Insallah sendende aliriz guzel haberleriMerhaba iyi bayramlar herkese.Yonca___ hatırlar mısın beni bilmem :) cigdem24 idi nickim. Ekim ayında yakın zamanlarda opu olmuştuk. Özelden de baya mesajlaşmıştık inşallah hatırlarsın:) 35 haftalık olmuşsun maşallah supanallah.
Ben o zamandan beri daha 11 haziranda transfer oldum. Çok şükür. 20side test günüm 4 güncük kaldı:)
Dün ve bugğn baya adet öncesi gibi karın guruldamalarım oldu. Biraz ağrı oldu ama azaldı baya. Heyecanla bekliyorum test günümü. İnşallah bende snein gibi güzel sonuçlar alabilirim.
Hatirladim tabiki ozelden yazistigim cok kisi yok zaten 6 -7 kisi. Hayirli olsun arkadasim. Insallah sendende aliriz guzel haberleri
Tsk ederiz amin canim. darisi sizlere olsun. allah nerde evlat hasreti ceken varsa elinden tutsunÇok teşekkür ederim canım. Sende ikizleri hayırlısıyla kucağına al inşallah sağlıkla sıhhatle.
Ben opudan 2 ay sonra operasyon geçirdimondan da 2 ay sonra transfer sürecine girebildim. Sanırım bu sürecin en zor kısmı beklemekmiş.
İnşallah hayırlı güzellikle sonuçlanır. Tüm bekleyen herkes için inşallah.
Bu sabah kan testi yaptırdım sonuç 78 kızlar :)
Aminn insallah bende de adet sancısı gibi bı sancı var moralim çok bozuldu test yapacaktım korktumÇok teşekkür ederim, 7 hazirandı transferim. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Aminn insallah bende de adet sancısı gibi bı sancı var moralim çok bozuldu test yapacaktım korktum
Tebrikler sağlıkla devam eder inşallahBu sabah kan testi yaptırdım sonuç 78 kızlar :)
Ben 8hazitanda transfer oldum. İki emrio transfer edildi emriolarin durumu çok iyi tutma oranı çok yüksek dediler.Kacinci gunun
Kacinci gun embriyosu konuldu
Ben 8hazitanda transfer oldum. İki emrio transfer edildi emriolarin durumu çok iyi tutma oranı çok yüksek dediler.
Sağol canım teşekkür ederim. Amin, tüm bebekler sağlıkla annelerine kavuşsun inşallah.Tebrikler sağlıkla devam eder inşallah
Neden bu kadar korkuyorum bilmiyorum oğlum da böyle olmamistim5. Gün embriyosuysa
Yaptir istersen testini
kanda cikar zaten
İdrarda cikmayabilir
Neden bu kadar tedirgin oldum korkuyorum bilmiyorum oğlumda böyle olmamistim5. Gün embriyosuysa
Yaptir istersen testini
kanda cikar zaten
İdrarda cikmayabilir