2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hanımlar güvenç karlıkaya’ nın metini çok duydum kendisine gitmek istiyorum herkesin durumu farklı ama ortalama bir bilgi edinmek isterim tedavi fiyatı hakkında yardımcı olursanız sevinirim...

Hanımlar güvenç karlıkaya’ nın metini çok duydum kendisine gitmek istiyorum herkesin durumu farklı ama ortalama bir bilgi edinmek isterim tedavi fiyatı hakkında yardımcı olursanız sevinirim...
Bahçeci fulya drlarindan iyi olduğunu biliyorum ben remzi abalı hatası idim 2017 yılında 8000 TL ilaçlar hariç idi 2018 fiyatı konusunda bilgim yok

Selam G gulumse-hayata
Kimyasal gebelik embriyo ile alakali
pıhtılaşma gebeliğin ilerleyen aşamalarinda onemli bir konu diye biliyorum
Bana genetik doktoru hem aspirin hem sulandirici igne önerdi..

Genetik doktorum ayaküstü baktı sonuca en doğrusuna kadın Doğum doktorum karar vericek sanırım ona da ulaşamadım tatilde sanırım . İyi ki yaptırmışım ama birde bu sebepten bebeğimi kaybetmek Üzücü olurdu. Sen ne yaptın canım tedaviye başladın mı?

Ay canim yaaa yuvarlaniyorum surekli yatis. Kan pihtilasmasindan kimyasala donermi yada dis gebelik olurmu onu bilmiyorum ama benim daha once 3.5 aylik kaybettigim ikizleri kan pihtilasmasindan dolayi kaybettigimi dusundukleri icin suan kan sulandirici igneye bagladilar beni. O yuzden kalmana engel degildir diye dusunuyorum. Sadece saglikli yurumez kan akisi olmadigi icin sanirim. Aksi takdirde kalmana engel olsa bu durum ilk yapilacak test bu olurdu. Kafana takma sen doktorun en iyisini bilir. Ama o ayni yerde deneme bence arkadasim. Bugun arefe bayram gunu rabbim seni bir mucizeyle mujdelesin canim :dua::KK15::KK19:

İnş dediğin gibidir doktoru değiştiricem sanırım bu yazı bi çıkarmayım sonra bir kaç yerle görüşüp karar vericem ama nereye gitsem hiç bilmiyorum kafam çok karışık histereskopi fln da yaptırmam gerekiyor çnkü

Tedaviye devam eden arkadaşlarım öncelikle Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş. İstanbul’da olanlar nerde hangi doktorda tedavi görüyor yada nerede yeni tedaviye başlayacaklar bana da fikir verip yardımcı olurmusunuz ben Ataşehir Memorial da 2 olumsuz sonuç alınca doktorumu değiştirme kararı aldım sizce nereye gidebilirim yeni tedavi için

Genetik doktorum ayaküstü baktı sonuca en doğrusuna kadın Doğum doktorum karar vericek sanırım ona da ulaşamadım tatilde sanırım . İyi ki yaptırmışım ama birde bu sebepten bebeğimi kaybetmek Üzücü olurdu. Sen ne yaptın canım tedaviye başladın mı?

Evet doktorun karar versin
Öncesinde tespit edilmesi cok iyi

Ben yaz sonu veya sonbahara bıraktım
Yazın şimdi sıcakta zor olur

Tedaviye devam eden arkadaşlarım öncelikle Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş. İstanbul’da olanlar nerde hangi doktorda tedavi görüyor yada nerede yeni tedaviye başlayacaklar bana da fikir verip yardımcı olurmusunuz ben Ataşehir Memorial da 2 olumsuz sonuç alınca doktorumu değiştirme kararı aldım sizce nereye gidebilirim yeni tedavi için
Canım taporlu ise bahçeci umut cem celik
Raporsuz ise bahçeci fulya remzi abalı tavsiyem embriyo için pgt iste derim çünkü senin embriyolarin 5. Güne kadar gidiyor tutmaması için bir neden olmalı

Adige_ Adige_ Allah analı babalı büytsun İnşallah

@Cekirdek32 canım testi tekrarladin mi güzel haberlerini alırız inşallah

S Sabrsukurdua nasılsın canım

@Arse82 canım senin transfer oldu mu
Bugün tekrar kan verdim sonuç çıkmadı canım daha. Akşam 6 da doktorumla randevum var.
Kızlar benim yarın akşam izmirden İstanbul’a uçakla gitmem gerekiyor 2 günlüğüne. Sizce iptal mi etmeliyim.

X