- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 45
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.561
İyim canım, tatil modunda takılıyorum bu aralar. Test günü pazartesi, ama hiç heyecan stres yok bu sefer. Sen nasılsın bebişlerin keyfi yerinde mi, teyzeleri için sev göbüşünü olur mu :)Cekirdek32 nasilsin? Testimiz pazartesi gunumu? Idrar filan yaparsan haber ver bizede
İyiyim canım evde dinleniyorumKızlar merhaba nasılsınız Bayadır girmeyince yazışmalar çok olmuş okuyamadım çoğunuYonca___ az kalmış canım Doğuma nasılsın? A anneveoglusu canım sen nasılsın?
Ben dün genetik sonuçlarımı aldım. Kromozom analizinde sıkıntı çıkmadı şükür ancak trombofili panelinde mthfr c677t heterezigot ve mthfr a1298c heterozigot çıktı. Genetik doktoru günlük hayatta aspirin kullanmama gerek olmadığını ancak hamilelikte mutlaka aspirin kullanmam gerektiğini söyledi . Kan pıhtılaşması olmuş oluyor dimi acaba kimyasal ve dış gebelik bu sebepten olmuş olabilir mi Kızlar bu nedenle yaşamış olabilirmiyim. Tedavide sulandırıcı kullandım halbuki . Kadın Doğum doktoruma mesaj attm dün ama cevap vermedi bayram sonrası gitmeyi düşünüyorum . Sonbaharda histereskopi ve cd56 yapılacak
Kızlar merhaba nasılsınız Bayadır girmeyince yazışmalar çok olmuş okuyamadım çoğunuYonca___ az kalmış canım Doğuma nasılsın? A anneveoglusu canım sen nasılsın?
Ben dün genetik sonuçlarımı aldım. Kromozom analizinde sıkıntı çıkmadı şükür ancak trombofili panelinde mthfr c677t heterezigot ve mthfr a1298c heterozigot çıktı. Genetik doktoru günlük hayatta aspirin kullanmama gerek olmadığını ancak hamilelikte mutlaka aspirin kullanmam gerektiğini söyledi . Kan pıhtılaşması olmuş oluyor dimi acaba kimyasal ve dış gebelik bu sebepten olmuş olabilir mi Kızlar bu nedenle yaşamış olabilirmiyim. Tedavide sulandırıcı kullandım halbuki . Kadın Doğum doktoruma mesaj attm dün ama cevap vermedi bayram sonrası gitmeyi düşünüyorum . Sonbaharda histereskopi ve cd56 yapılacak
Ay canim yaaa yuvarlaniyorum surekli yatis. Kan pihtilasmasindan kimyasala donermi yada dis gebelik olurmu onu bilmiyorum ama benim daha once 3.5 aylik kaybettigim ikizleri kan pihtilasmasindan dolayi kaybettigimi dusundukleri icin suan kan sulandirici igneye bagladilar beni. O yuzden kalmana engel degildir diye dusunuyorum. Sadece saglikli yurumez kan akisi olmadigi icin sanirim. Aksi takdirde kalmana engel olsa bu durum ilk yapilacak test bu olurdu. Kafana takma sen doktorun en iyisini bilir. Ama o ayni yerde deneme bence arkadasim. Bugun arefe bayram gunu rabbim seni bir mucizeyle mujdelesin canimKızlar merhaba nasılsınız Bayadır girmeyince yazışmalar çok olmuş okuyamadım çoğunuYonca___ az kalmış canım Doğuma nasılsın? A anneveoglusu canım sen nasılsın?
Ay ne guzeeeeel valla helal olsun ben 6. Gun tirnaklarimi yemeye baslamistimki burdan bir firca yedim floransa17 den :) hemen toparlandim. Biz senden heyecanliyiz desene :) sagol arkadasim biz iyiyiz severim tabi. Sende benim icin simdi sev. Insallah ordalar ve seni duyacaklar. Cok opuyorumİyim canım, tatil modunda takılıyorum bu aralar. Test günü pazartesi, ama hiç heyecan stres yok bu sefer. Sen nasılsın bebişlerin keyfi yerinde mi, teyzeleri için sev göbüşünü olur mu :)
Bende senin gibiyim test yapmismidir diye merak ediyorum Allahim bu güzel günlerde güzel haberler almayı nasip eder inşallahAy ne guzeeeeel valla helal olsun ben 6. Gun tirnaklarimi yemeye baslamistimki burdan bir firca yedim floransa17 den :) hemen toparlandim. Biz senden heyecanliyiz desene :) sagol arkadasim biz iyiyiz severim tabi. Sende benim icin simdi sev. Insallah ordalar ve seni duyacaklar. Cok opuyorum
Cok sukur canim kotunun iyisi. 34+1 iz aslinda 35 den gun almaya basladik. 2 hafta daha dursalar cok iyide bakalim hayirlisi. Darisi sana olsun arkadasimBende senin gibiyim test yapmismidir diye merak ediyorum Allahim bu güzel günlerde güzel haberler almayı nasip eder inşallah
35. Haftalık oldun maşallah maşallah
Ay ne guzeeeeel valla helal olsun ben 6. Gun tirnaklarimi yemeye baslamistimki burdan bir firca yedim floransa17 den :) hemen toparlandim. Biz senden heyecanliyiz desene :) sagol arkadasim biz iyiyiz severim tabi. Sende benim icin simdi sev. Insallah ordalar ve seni duyacaklar. Cok opuyorum
Eeee simdi sira bizde bir dahaki transferde vesvese gorursek dalina binicez :)
allahimmmmmmmmmm bu ne guzell bir haber bayram sabahinda. gozun aydin canim cok cok cok coooooooooookkkk sevindim. Iyiki oldu iyiki ayarttim seni. OhhhhhhhBu sabah kan testi yaptırdım sonuç 78 kızlar :)
Ahh yoncacığım inanamıyorum ben de hala. Sağol desteğin için canım arkadaşım.allahimmmmmmmmmm bu ne guzell bir haber bayram sabahinda. gozun aydin canim cok cok cok coooooooooookkkk sevindim. Iyiki oldu iyiki ayarttim seni. Ohhhhhhhbayram sekerimiz geliyo. Artarak devam etsin kuzum sagliklica ay cok mutlu oldum
Çok şükür çok şükür Rabbime merakla bekliyordum sağlıkla gelişsin kuzum tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallahBu sabah kan testi yaptırdım sonuç 78 kızlar :)
Evet suan saskinlik, sok, sevinc biraz endise hepsi vardir ama sen mutlu olmayi sec. O sende artik annesi masallah. Kendine dikkat et. Ne demek arkadasim neden burdayiz birbirimize destek olacagiz tabi. Simdi ne zamam yapicaksin ikinci kan testini? doktoruna soyledinmi?Ahh yoncacığım inanamıyorum ben de hala. Sağol desteğin için canım arkadaşım.
A anneveoglusu sağolun kızlar. Benim test günüm pazartesiydi ben dün gece idrar testi yaptım, pozitif çıktı diye kan verdim bu sabah. Doktora söylemem mi gerekir sonucu?Evet suan saskinlik, sok, sevinc biraz endise hepsi vardir ama sen mutlu olmayi sec. O sende artik annesi masallah. Kendine dikkat et. Ne demek arkadasim neden burdayiz birbirimize destek olacagiz tabi. Simdi ne zamam yapicaksin ikinci kan testini? doktoruna soyledinmi?
Söyle canım zaten pazartesi artışı gornek için test isteyecek sendenA anneveoglusu sağolun kızlar. Benim test günüm pazartesiydi ben dün gece idrar testi yaptım, pozitif çıktı diye kan verdim bu sabah. Doktora söylemem mi gerekir sonucu?