2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

arkadaşım tedaviniz hayırlı olsun. kaliteli yumurta için ceviz ve incir yemeyide ihmal etmeyin
rahim kalınlığını arttırak için nar suyu dışında ben birşey kullanmamıştım
arkadaşım tedaviniz hayırlı olsun. kaliteli yumurta için ceviz ve incir yemeyide ihmal etmeyin
rahim kalınlığını arttırak için nar suyu dışında ben birşey kullanmamıştım
cnm saol inşAllah son olur seninki de hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Oyyyşş takvimini seveyim senin masallah minikime
on iki haftaya kadar düşünmüyordum ocak anneleri sayfasında neden yapmıyorsun kalp atışını da duydun kayıp olacaksa allah korusun her zaman olur dediler yaptım.

maşallah sizede 33. haftalık oldunuz 4-5 hafta daha beklesin kuzular sağlıkla

Inanmiyorum off çok zor allah yardımcısı olsun
Rabbim sağlıklı ve hayirlisi nasip etsin

Ayy sebebi neymiş peki ?
Cok zor Allah yardim etsin

Transferinde basarilar yarin..

Canım hayırlı olsun sağlıkla tutunsunlar kuzular inşallah güzel haberlerini alalım inşallah bayramda

Aldım geldim kızlar, 2 tane dondurulmuş 3.gün embriyosu. En sıkıcı kısma geçtik, vakit nasıl geçecek bakalım. Test tarihi bayram sonu.
Canim sıkıca tutunsun yawrularin sana. Kendini cok yorma. Moralli ol. Telefon tv gibi enerjini dusurecek seylerle ugrasma . Onun yerine dogayla ilgili esinle planlar yap kafani bosalt mutlu olmaya bak. Moral cok onemli. Booool bol gul. Canini sıkacak herseyden uzak dur. Olsa bile ha hu de gul gec kafani resetle. bebeklerine odaklan. Kefir ic. Kuruyemis ye. Ceviz findik cig badem. Pekmez ye. Sut ic. Ayyyy ayyy olacaksa bunlari yemedende oluyorda olursa saglam beslenmede onemli. Insallahhh rabbim yuzunu guldursun arkadasim

Aldım geldim kızlar, 2 tane dondurulmuş 3.gün embriyosu. En sıkıcı kısma geçtik, vakit nasıl geçecek bakalım. Test tarihi bayram sonu.

İnsallah test günü de güzel haber verirsin :)
Test tarihi bayramin sonuysa babalar günü yani
Eşine umarım güzel bir surpriz olur

Hayirli olsun canim dikkat et kendine bol bol dinlen sivi tuket rabbim onlari sana bagislasin insallah pozitif haberlerinide duyariz cifte bayram yasarsin :)

Merhaba kızlar,
En son Ocak ayında 2. Tüp bebek denememde embriyolar transfer günü ölünce çok yıkılmıştım. O tarihten sonra aklımı işe güce verdim. Aynı yıl içinde 3. Tüp bebek d nemesini yapmak istemiyordum. Kendi haline bıraktım Bol bol dua ettim Allah’ıma... Önce yıllardır beklediğim kadrom geldi nisanda atandım. Ardından kısmetse bebişimiz geliyor... hemde normal yoldan... bugün test yaptırdık beta hcG 656 çıktı reglim 4 gün geçikmişti... Darısı bekleyen hersesin başına... bizim doktorumuz sizin normal yoldan çocuğunuz olmaz demişti... eşimin sperm sayısı 6 milyon civarıydı. Eşim 3 aydır keçi boynuzu özü kullanıyor düzenli olarak... sizinle paylaşmak istedim..
Sevgilerimle

Ahhh masallah canim benim..Allah tamamina erdirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…