2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim senin dr kontrolun ne zaman? Iyimisin?
canım griple uğraştım birkaç gün şimdilerde iyiyim biraz
uyku hali var, midem bir tuaf bir kere kustum belim ağrıyor ara ara
kontrol 30 mayıstı ama tsh ölçümü yapılmamış onun için çarşamba gideceğim

sen nasılsın bebişler nasıl

canım griple uğraştım birkaç gün şimdilerde iyiyim biraz
uyku hali var, midem bir tuaf bir kere kustum belim ağrıyor ara ara
kontrol 30 mayıstı ama tsh ölçümü yapılmamış onun için çarşamba gideceğim

sen nasılsın bebişler nasıl
Gecmis olsun arkadasim. Yaa basladi demek belirtileri allah kolaylik versin. O gunler cok fenaydi yaa. Senin gerci ikinci tecruben. Neyseki geciyor.
Biz iyiyiz top gibi yataktan koltuga, koltuktan yataga yuvarlanip duruyoruz :) hicbirsey yapmiyorum ne yemek ne ev isi hepsini yiktim esime. Erken gelmesinler diye beni yatirma pesinde. Ana baba olmak iste.... allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

merhaba kızlar çok uzun zamandır girmiyorum foruma. hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum, inşallah sağlıcakla kucaklarına alırlar...
ben de pıhtılaşma tahlilini yaptırmıştım. sonuçları geçen hafta aldım doktor çok tatmin eden bir cevap vermedi.
MTHFR A1298C ve FACTOR XIII V34L genlerinde heterozigot MUTASYON, PAI-1 4G/5G geninde 4G/4G genotipi saptanmıştır diye yazıyor. bu nedir şimdi pıhtılaşma var mı yok mu ? bilen varsa yazabilir mi...

merhaba kızlar çok uzun zamandır girmiyorum foruma. hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum, inşallah sağlıcakla kucaklarına alırlar...
ben de pıhtılaşma tahlilini yaptırmıştım. sonuçları geçen hafta aldım doktor çok tatmin eden bir cevap vermedi.
MTHFR A1298C ve FACTOR XIII V34L genlerinde heterozigot MUTASYON, PAI-1 4G/5G geninde 4G/4G genotipi saptanmıştır diye yazıyor. bu nedir şimdi pıhtılaşma var mı yok mu ? bilen varsa yazabilir mi...

Test sonuçları çok karışık
Ben de benimkinden birsey anlamadim
Haftaya doktoruma gostericem sonuclarimi

Sen ne zaman gidiceksin doktoruna

Gecmis olsun arkadasim. Yaa basladi demek belirtileri allah kolaylik versin. O gunler cok fenaydi yaa. Senin gerci ikinci tecruben. Neyseki geciyor.
Biz iyiyiz top gibi yataktan koltuga, koltuktan yataga yuvarlanip duruyoruz :) hicbirsey yapmiyorum ne yemek ne ev isi hepsini yiktim esime. Erken gelmesinler diye beni yatirma pesinde. Ana baba olmak iste.... allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Oğlumda hiç hamile gibi degildim çok rahat bir gebelik yaşadım
Rabbim kolaylık veriyor sağolsun esim destekliyor
Maşallah dikkat et kendine allah razirolsun esinden sizlere iyi bakiyor işten ayrıldın mi canım
Zamanını beklesin kuzular insallah

Oğlumda hiç hamile gibi degildim çok rahat bir gebelik yaşadım
Rabbim kolaylık veriyor sağolsun esim destekliyor
Maşallah dikkat et kendine allah razirolsun esinden sizlere iyi bakiyor işten ayrıldın mi canım
Zamanını beklesin kuzular insallah
Amin canim evet allah razi olsun. Seninkindende oyle. Ay ne guzel insallah bunuda rahat gecirirsin. Benimki fenaaaydi. Dogum iznine ayrildim arkadasim. Dogum iznim baslamadan 1 ay evvelide heyet raporu aldim. 5 haftadir evdeyim yani. Insallah rabbim herkeze zamanini doldurmayi nasip etsin

Amin canim evet allah razi olsun. Seninkindende oyle. Ay ne guzel insallah bunuda rahat gecirirsin. Benimki fenaaaydi. Dogum iznine ayrildim arkadasim. Dogum iznim baslamadan 1 ay evvelide heyet raporu aldim. 5 haftadir evdeyim yani. Insallah rabbim herkeze zamanini doldurmayi nasip etsin

Zaman ne cabuk geçmiş
Daha dun gibiydi transfere gidişin:)

A anneveoglusu Canım geçmiş olsun grip olmuşsun. Bende cumartesi çok kötü oldum gece bir anda.. polenler ve yükselen hormonlar nedeniyle daha hassas oluyoruz
Sana tavsiyem malum ilac kullanamiyoruz. tuzlu su ile ağzını gargara yap günde 2-3 kere birde eczaneden fotosunu atacağım serumdan al bir igneli enjektör ile serumu 2 ml çek sonradan iğnesini çıkar ve bu serumu burnuna sık.yariya bölerek iki burun deliğine paylaştır 3-4 kere yapabilirsin günde acayip hızlı geçiriyor ve çok rahatlatıyor.igne ile serumu uzun ince olan kısımdan çekiyorsun .ucunda kelebek takılı olan yerden değil.sonrasinda iğneyi çıkarıp burnuna sıkıyorsun. Bütün kızlar kullanabilirsiniz eşim aile hek.oldugu için gönlunuz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.. evinizde bulunsun. Ben genelde bu şekilde atlatıyorum.eskiden buyana. Bu arada sikarken burnuna kafan geriye doğru olsun genizden akabilir sorun olmaz

X