- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
- Konu Sahibi floransa17
- #17.321
S Sabrsukurdua kacta kese görmeye gidiyosunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nasılsın haziranda başlıyacaksın dimi tedaviyeS Sabrsukurdua kacta kese görmeye gidiyosunuz?
oyy maşallah maşallahEvet kizlar cok sükür keseyi gördük geldik hersey yolunda gidiyor pazartesi kalp atışı icin gitcez nasipse
Masallah gozunuz aydinEvet kizlar cok sükür keseyi gördük geldik hersey yolunda gidiyor pazartesi kalp atışı icin gitcez nasipse
Maşallah canım Allah kucağına almayi nasip etsin inşaallahoyy maşallah maşallah
Maşallah canım. Devamı da güzel gelir inşallahEvet kizlar cok sükür keseyi gördük geldik hersey yolunda gidiyor pazartesi kalp atışı icin gitcez nasipse
Cooook sevindim canım allah tamamına erdirsin sağlıklaEvet kizlar cok sükür keseyi gördük geldik hersey yolunda gidiyor pazartesi kalp atışı icin gitcez nasipse
Canim senin dr kontrolun ne zaman? Iyimisin?canım nasılsın haziranda başlıyacaksın dimi tedaviye
canım griple uğraştım birkaç gün şimdilerde iyiyim birazCanim senin dr kontrolun ne zaman? Iyimisin?
Gecmis olsun arkadasim. Yaa basladi demek belirtileri allah kolaylik versin. O gunler cok fenaydi yaa. Senin gerci ikinci tecruben. Neyseki geciyor.canım griple uğraştım birkaç gün şimdilerde iyiyim biraz
uyku hali var, midem bir tuaf bir kere kustum belim ağrıyor ara ara
kontrol 30 mayıstı ama tsh ölçümü yapılmamış onun için çarşamba gideceğim
sen nasılsın bebişler nasıl
merhaba kızlar çok uzun zamandır girmiyorum foruma. hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum, inşallah sağlıcakla kucaklarına alırlar...
ben de pıhtılaşma tahlilini yaptırmıştım. sonuçları geçen hafta aldım doktor çok tatmin eden bir cevap vermedi.
MTHFR A1298C ve FACTOR XIII V34L genlerinde heterozigot MUTASYON, PAI-1 4G/5G geninde 4G/4G genotipi saptanmıştır diye yazıyor. bu nedir şimdi pıhtılaşma var mı yok mu ? bilen varsa yazabilir mi...
canım nasılsın haziranda başlıyacaksın dimi tedaviye
Gecmis olsun arkadasim. Yaa basladi demek belirtileri allah kolaylik versin. O gunler cok fenaydi yaa. Senin gerci ikinci tecruben. Neyseki geciyor.
Biz iyiyiz top gibi yataktan koltuga, koltuktan yataga yuvarlanip duruyoruz :) hicbirsey yapmiyorum ne yemek ne ev isi hepsini yiktim esime. Erken gelmesinler diye beni yatirma pesinde. Ana baba olmak iste.... allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Kendi doktoruma değil de bir başkasına gösterdim o an müsait olan, pıhtılaşma var diyemeyiz bu kadarı düşüğe sebep olmaz dedi. Bu kadarı sözü kafama takıldı...Haftaya görüşücem drumla
Hersey yolundaysa bayramdan sonraki adetimle başlarım diye düşünüyorum
Amin canim evet allah razi olsun. Seninkindende oyle. Ay ne guzel insallah bunuda rahat gecirirsin. Benimki fenaaaydi. Dogum iznine ayrildim arkadasim. Dogum iznim baslamadan 1 ay evvelide heyet raporu aldim. 5 haftadir evdeyim yani. Insallah rabbim herkeze zamanini doldurmayi nasip etsinOğlumda hiç hamile gibi degildim çok rahat bir gebelik yaşadım
Rabbim kolaylık veriyor sağolsun esim destekliyor
Maşallah dikkat et kendine allah razirolsun esinden sizlere iyi bakiyor işten ayrıldın mi canım
Zamanını beklesin kuzular insallah
Amin canim evet allah razi olsun. Seninkindende oyle. Ay ne guzel insallah bunuda rahat gecirirsin. Benimki fenaaaydi. Dogum iznine ayrildim arkadasim. Dogum iznim baslamadan 1 ay evvelide heyet raporu aldim. 5 haftadir evdeyim yani. Insallah rabbim herkeze zamanini doldurmayi nasip etsin