- 6 Ocak 2011
- 513
- 1.074
- Konu Sahibi floransa17
- #17.101
önemli değil, dert etme.Canım 2 gün var ve bana bişe demediler ilişki oldu bugün de çok üzgünüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önemli değil, dert etme.Canım 2 gün var ve bana bişe demediler ilişki oldu bugün de çok üzgünüm
Canım tsh yüksek iken transfer olmuş senin bende ilk tedaviye başladığımda 4,7 tsh çıkmıştı ve anti tpo anti tg testelerini ayrıca istemişlerdi. Bu testler zaten tshın alt testleri imiş bunlarla birlikte değerlendirilmesi gerekiyormuş bu testlerde ise benim referans değerlere bakarak 3-4 kat yükseklik vardı dr bana haşimoto troid hastasısın dedi ve ilaca başlattı kullanmam ile birlikte on gün içinde değer 2nin altına çıktı yumurta toplanırken değerim referans ayarlarında idi transferde de arkadaşım senin yeniden tüp bebeğe başlarken buna dikkat et gerekirse sana o ilacın ismini vereyim yüksek ise kullan transfer döneminde ben gebe kalmam ile tsh 4e çıktı hatta buda bebeğin zeka gelişimine etki yapar diye ilaç iki katına çıkarılmıştı düşük sonrası yine tek hap içiyorumCanım maddı yönden kötüyüz ama 3.yü düşünüyorum.borclarimiz bitince inşallah. Benim tsh 3.20 çıktı tüp bebek oncesi 4 civarındaydi bende tesadufen birşey öğrendim tsh 2 nin altında olmalıymış yoksa tutmazmis bu kafamı karıştırdı acaba doğru mu değil mi merak ettim. Bazı doktorlar transfer yapmıyormuş yüksek olunca. Bilgisi olan varsa yazın canlar
hamişim merhaba nasılsın maşallah büyümüş kuzun cinsiyeti neönemli değil, dert etme.
tesadüfen öğrendim canım bende tsh gebeliğe engelmiş dediler 2 nin altında olması gerekiyormuş. normal referanslar degerleri içinde olduğu için önemsenmedi galiba canım sıkıldı yaaa. doktor bunlara bakması gerek miyor mu.Canım tsh yüksek iken transfer olmuş senin bende ilk tedaviye başladığımda 4,7 tsh çıkmıştı ve anti tpo anti tg testelerini ayrıca istemişlerdi. Bu testler zaten tshın alt testleri imiş bunlarla birlikte değerlendirilmesi gerekiyormuş bu testlerde ise benim referans değerlere bakarak 3-4 kat yükseklik vardı dr bana haşimoto troid hastasısın dedi ve ilaca başlattı kullanmam ile birlikte on gün içinde değer 2nin altına çıktı yumurta toplanırken değerim referans ayarlarında idi transferde de arkadaşım senin yeniden tüp bebeğe başlarken buna dikkat et gerekirse sana o ilacın ismini vereyim yüksek ise kullan transfer döneminde ben gebe kalmam ile tsh 4e çıktı hatta buda bebeğin zeka gelişimine etki yapar diye ilaç iki katına çıkarılmıştı düşük sonrası yine tek hap içiyorum
canım engel olduğu gibi toplanan yumurtanın kalitesini bile etkiliyor bu tshtesadüfen öğrendim canım bende tsh gebeliğe engelmiş dediler 2 nin altında olması gerekiyormuş. normal referanslar degerleri içinde olduğu için önemsenmedi galiba canım sıkıldı yaaa. doktor bunlara bakması gerek miyor mu.
ankara başkent üniversitesi canım. ben tesadüfen öğrendim tsh degerinin önemli olduğunu canım. referans değeri içinde ya pek önemsenmedi galiba. başka doktor araştırıyorum şimdi. muayene için bu defa hacettepe üni. de prof.dr.gürkan bozdağ varmış ona randevu aldım bakalım.canım engel olduğu gibi toplanan yumurtanın kalitesini bile etkiliyor bu tsh
düşün gebe iken tsh yükselme eğilimine girerse bebekte zeka geriliğine neden oluyormuş
nette araştır istersen daha önce benim ilk başladığımızdaki paylaşımlarım olmuştur benim illaki tsh ile ilgili denk gelmedin demek kesinlikle bakmaları gerekiyor yıllar boyunca bende dr takibinde idim tsh önemsemediler tüp bebekte öğrendim bende
sen hangi merkezde tedavi oluyordun
referans değeri içinde olsada 2 altını aramaları gerek bence bu birçok merkez tarafından gözetiliyorankara başkent üniversitesi canım. ben tesadüfen öğrendim tsh degerinin önemli olduğunu canım. referans değeri içinde ya pek önemsenmedi galiba. başka doktor araştırıyorum şimdi. muayene için bu defa hacettepe üni. de prof.dr.gürkan bozdağ varmış ona randevu aldım bakalım.
canım histereskopiyi yaz sonunda yaptır derim iyileşmen ve sorun varsa düzelmesi kışı bulur zatenKızlar öncelikle transfer olucak arkadaşların Rabbim yardımcısı olsun inş olumlu sonuç alırsınız dün doktora gittim negatif sonrası konuşmaya doktorun ilk dediği bu ay tek negatif hastamsın dedi eşim ve ben çok üzüldük sonra önümüzdeki süreci anlattı histereskopi ve cd56 testleri yapılacak ancak ara vericem doktorumda ara vermemi istedi hatta psiloga git mutlaka dedi eft denilen bir uygulama varmış onu mutlaka yaptır çnkü sen kendiliğinden hamile kalabilirsiniz gözle görünen şimdilik hiç birşeyin olmadığını düşünüyorum dedi. Tabi en kesin sonuç tahliller sonrası ortağa çıkıcak sanırım yine Allah bilir ne olup ne olmadığını. Kış gibi histereskopi yaptırcam . Şimdi genetik testler istedi sizlere sormak istediğim kromozom analizi için tıbbı genetiğe randevu alıcam trombofoli paneli testlerini de genetikte mi yaptırıyoruz yoksa hemotolojiye mi randevu almam gerekiyor ?
sagol canım benim. sen nasılsın iyi misinreferans değeri içinde olsada 2 altını aramaları gerek bence bu birçok merkez tarafından gözetiliyor
hakkında hayırlısı olsun canım
iyiyim şükür 10 gün önce 62 idi hcg bu gün 2ye düşmüş yumurtlama testi yapıyorum yumurtlama oluyor bu aralar bakalım hayırlısısagol canım benim. sen nasılsın iyi misin
canım benim inşallah kendiliğinden olur. Rabbim büyükiyiyim şükür 10 gün önce 62 idi hcg bu gün 2ye düşmüş yumurtlama testi yapıyorum yumurtlama oluyor bu aralar bakalım hayırlısı
A anneveoglusu canım uzun süreden beri bakmıyordum topiğe hakkında hayırlısı olsun inşallah floransa17 çalışmak kafa dağıtmak iyi geliyor ama bünyene dikkat et marttaki tedavi sonrası kafa dağıtayım dedim 56 kgdan 49a düşmüşüm
Olduuuum bebeklerimleyim canım şuan inş sıkı sıkı tutunur devam ederler annelerine test tarihim 7mayıs kuzum çok rahat geçti evde dinleniyorum şimdi
Olduuuum bebeklerimleyim canım şuan inş sıkı sıkı tutunur devam ederler annelerine test tarihim 7mayıs kuzum çok rahat geçti evde dinleniyorum şimdi
Canım maddı yönden kötüyüz ama 3.yü düşünüyorum.borclarimiz bitince inşallah. Benim tsh 3.20 çıktı tüp bebek oncesi 4 civarındaydi bende tesadufen birşey öğrendim tsh 2 nin altında olmalıymış yoksa tutmazmis bu kafamı karıştırdı acaba doğru mu değil mi merak ettim. Bazı doktorlar transfer yapmıyormuş yüksek olunca. Bilgisi olan varsa yazın canlar
Amh değerin iyiyse yaşın genç
Ara vermen iyi olabilir
Ama bu testler histeroskopi işlem yapilirsa ve sonrasi iyilesme sureci
5-6 ayı buluyor
Ona göre başlarsın
Kişin yaptirirsan yaza transferin olur
Diger sorunun cevabini bilmiyorum
Sonuclarim çıktı ama gidemedim sonuc ogrenmeye
ben de yaptirdim sanirim onlari