2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Trombofoli testini de genetik yapıyor canım hematolojiye gerek yok inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan bebişin sana gelir

İnş . Canım benim hepimiz için öyle olsa ne güzel olur mucizeler bizi bulsa keşke. Tıbbı genetiğe randevu aldım . Doktor istek kağıdıyla gidicem bakalım inş yaparlar saol

canım histereskopiyi yaz sonunda yaptır derim iyileşmen ve sorun varsa düzelmesi kışı bulur zaten
hakkında hayırlısı olsun bir tanem ben tıbbı genetik bölümünde yapılıyor diye biliyorum hastanelerin bu testlerin

2 Mayıs’a randevu aldım cnm inş yaparlar bu dertten de kurtulmuş olurum. Histereskopi için hazır hissetmiyorum kendimi cd 56 testi de yapılcakmış aynı anda o işlemleri aynı hastanemde yaptırıp doktor değiştirmek istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Seninde ne güzel yaşına göre yumurta sayısın gayet iyi kendiliğinden olucak inş

2 Mayıs’a randevu aldım cnm inş yaparlar bu dertten de kurtulmuş olurum. Histereskopi için hazır hissetmiyorum kendimi cd 56 testi de yapılcakmış aynı anda o işlemleri aynı hastanemde yaptırıp doktor değiştirmek istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Seninde ne güzel yaşına göre yumurta sayısın gayet iyi kendiliğinden olucak inş
Canım guzel haberlerini alalım insallah sen nasıl hissedersen öyle yap ama histeroskopiyi yeni tüp bebek Dr yaptır ki rahmin iç yapısını görsün ve durumu değerlendirsin eski merkezde yaptırırsan yeni merkezin ne sonuçlara ulaşıldığı veya yeni merkezin bakılmasını istedikleri hususların bu merkez tarafından yapılmadigi ortaya çıkabilir nerde tedavi goreceksen orda yaptır sonuç olarak canım

Canım maddı yönden kötüyüz ama 3.yü düşünüyorum.borclarimiz bitince inşallah. Benim tsh 3.20 çıktı tüp bebek oncesi 4 civarındaydi bende tesadufen birşey öğrendim tsh 2 nin altında olmalıymış yoksa tutmazmis bu kafamı karıştırdı acaba doğru mu değil mi merak ettim. Bazı doktorlar transfer yapmıyormuş yüksek olunca. Bilgisi olan varsa yazın canlar
TSH gebelik ve tedavi sürecinde çok önemli canım ben hipotroit hastasıyım detavi sürecinde özelikle 2-2,5 altında olması gerekli benim tedavi sürecimde 3,5 olmuştu ve troit doktorum ki hemen hemen hepsi düşürülmesi gerektiğini söyledi ( hata bunun için 3-4 doktordan da fikir aldım ) ama bazı tüp bebek doktoru detaviyi ertelememek için 3,5 ve 4,5 oranına kadar sorun olmadığını söyleyip transfer edebiliyorlar en iyi ve en doğru kararı endrokoloji veya troit doktorları verecektir.

Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat ertesi gün belirti olmaz canım
Aldigin ilaclardan bazi degisiklikler hissediceksin
Gebeligi ancak test zamani öğrenirsin
Benim birinde tutup digerinde tutmamıştı
İkisi arasinda tuttugundaki benim farkettiklerimi yazayim istersen:

Sivilce adet öncesi çıkanlardan
Bel boslugunun arka kisminda Ağrı ( bobrek agrisi sanmıştım)
Adet sancisi akşamları
Bas agrisi hafif cok degil
Duygusal bozukluk bi aglama bi gülme:)
Göğüs ucu hassasiyeti
Gogus yanlara dogru gensileme ve büyümesi
Göz bebeklerinde büyüme
İlk 3 sabah uyanmadan once uykumda gerinme
Öğleden sona uyku hali hcg yukselme belirtisi
Mide bulantisi ama daha evvel hissetmedigim yogunlukta
Seçemediğim hatirlamadigim cok fazla ruyalar
ruyalarda belirsizlik ama yoğunluk
İdrarda koyuluk

Kızlar selam benim bugün transferim oldu, 9. Güne test tarihi verdiler erken değil mi? Bir de transfer sırasında kateterle ilgili problem yaşayan oldu mu? Birkaç kez denediler, sonra değiştirdiler fln uygun kateteri seçiyoruz dedi hemşire. Sonrasında da bir problem yok dediler ama tedirgin oldum

Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat ertesi gün belirti olmaz canım
Aldigin ilaclardan bazi degisiklikler hissediceksin
Gebeligi ancak test zamani öğrenirsin
Benim birinde tutup digerinde tutmamıştı
İkisi arasinda tuttugundaki benim farkettiklerimi yazayim istersen:

Sivilce adet öncesi çıkanlardan
Bel boslugunun arka kisminda Ağrı ( bobrek agrisi sanmıştım)
Adet sancisi akşamları
Bas agrisi hafif cok degil
Duygusal bozukluk bi aglama bi gülme:)
Göğüs ucu hassasiyeti
Gogus yanlara dogru gensileme ve büyümesi
Göz bebeklerinde büyüme
İlk 3 sabah uyanmadan once uykumda gerinme
Öğleden sona uyku hali hcg yukselme belirtisi
Mide bulantisi ama daha evvel hissetmedigim yogunlukta
Seçemediğim hatirlamadigim cok fazla ruyalar
ruyalarda belirsizlik ama yoğunluk
İdrarda koyuluk
Ne güzel anlatmışsın kuuzum bunlar transfer in kaçıncı günü oldu sende

Kızlar selam benim bugün transferim oldu, 9. Güne test tarihi verdiler erken değil mi? Bir de transfer sırasında kateterle ilgili problem yaşayan oldu mu? Birkaç kez denediler, sonra değiştirdiler fln uygun kateteri seçiyoruz dedi hemşire. Sonrasında da bir problem yok dediler ama tedirgin oldum

Bi sorun olduğunu sanmiyorum
Ona benzer konusmalar bende animsiyorum
5. Gun enriyosunda 9. Günü test çıkıyor erken degil

canım 5. gün embriyosunda normal çoğu merkez 9. günü esas alıyor

Slm kizlar nasilsiniz? Transferimin 2. Gunu bana yemem gereken seyleri soylediler ve sizlerin yazdiklarini hatirladigim kadariyla yapiyorum acaba yememem gereken zararlı seyler varmi bildiginiz?

X