2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım sorduğun için teşekkür ederim:)
benim dondurulmuş embriyo transferi olacak iğne kullanmıyorum o nedenle. perşembe kontrolüm var haftaya transfer olur büyük ihtimal. hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim bize 2018 annesi olmayı nasip etsin inş. dualarımdasınız :dua:

:dua: Amin canim
Hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Sağol canım. İlk muayenelerde 10-11 folikül görmüştü ama 7 yumurta toplandı.

7 yumurta iyi canım insallah hepsi dollenir 5. Güne gider..
transfer icin bahar daha iyi olur..

Doktorum Doç.Dr.Ercan BAŞTU
sen nasılsın canım A anneveoglusu

:) Şimdilik aynı gibi pek bir fark yok sadece hemşirelerden çok memnun kalmadım...Bahçecinin hemşireleri daha ilgiliydi...

Bugün kontrolüm vardı Ganol f, Merional'a devam Cetrotide verdi ek olarak... Daha önce Orgalutran kullanmıştım Cetroide yerine....Perşembe tekrar kontrol...
Sen nasılsın floransa17 floransa17

Rahim dinlendirme yapacaklar mi? Yoksa taze transfer mi?

Beni soranlar için:
Kromozom testlerimizi özelde yaptirmak için fiyat araştırıyorum
500-1000 tl arasi fiyatlar aldim 2-3 haftada cikiyor sonuç
Yaptirirsam bi ay sona başlarım diyorum
Kromozom testini devlet hastaneleri de yapıyor diye biliyorum ama, sonuçları mı geç çıkıyor. İnşallah testler de iyi çıkar. Senin dondurulmuş embriyon var mıydı canım. Hadi hakkımızda hayırlısı eylül topiğindeyiz ama bizim işler yaza kadar anca :)) sınuçlar pozitif olsun

Merhaba kızlar bende eylül topiginden negatif alıp devam edenlerdenim bu ay 3.denemeye başlayacağım nasip olursa..çok fazla ara vermek istemiyorum dondurulmuşum da yok sil bastan olacak hersey..hakkımızda hayırlısı olsun insaalh 2018de bizlerde evlatlarimiza kavusuruz
hoşgeldin canım aramıza inşallah rabbim bu sefer yüzünü güldürür

Ignenın 4.günundeyim aksam yapacağım.dr.gorusmem vardı bi tarafta güzel ilerliyor ama diğer tarafta pek bisey yok gibi dedi :KK17: dipsiz bir kuyu Allah yardımcımız olsun .kaliteli sağlıklı olsunda hepimizin sağlıklı bebekleri olsun
inşallah güzel güzel gelişiyordur yumoşların canım haber et drdan sonra

Doktorum Doç.Dr.Ercan BAŞTU
sen nasılsın canım A anneveoglusu

:) Şimdilik aynı gibi pek bir fark yok sadece hemşirelerden çok memnun kalmadım...Bahçecinin hemşireleri daha ilgiliydi...

Bugün kontrolüm vardı Ganol f, Merional'a devam Cetrotide verdi ek olarak... Daha önce Orgalutran kullanmıştım Cetroide yerine....Perşembe tekrar kontrol...
Sen nasılsın floransa17 floransa17
istanbul acıbademde Fatih Bey kızkardeşimin dr Eskişehir Acıbademde idi o zaman
o kadar iyi bir dr ki inan bahçeci fulya olmasa idi orda Fatih Beye gidecektim

Ben iyiyim tarlusal içiyorum yarın son adet olunca tekrar transfer hazırlığı olacak inşallah bu sefer hayırlısı ile transfer olur

istanbul acıbademde Fatih Bey kızkardeşimin dr Eskişehir Acıbademde idi o zaman
o kadar iyi bir dr ki inan bahçeci fulya olmasa idi orda Fatih Beye gidecektim

Ben iyiyim tarlusal içiyorum yarın son adet olunca tekrar transfer hazırlığı olacak inşallah bu sefer hayırlısı ile transfer olur
Amin canım sayılı gün çabuk geçiyor hayırlısıyla pozitif olsun sonuçlarda

Kızlar merhaba.gecen gun incir küründen bahsetmiştik ben transfer oncesi yapmıstım ama biz dondurulmus embriyo transferi olmustu.nese ben bunu bi arkadasımdan öğrenmiştim.gecen floransa17 floransa17 sorunca dikkatimi çekti bu kürü bana anlatan arkadaşım ilk denemede hamile kaldı.hatta oda bana bunu önerirken kendi öğrendiği arkadaşınında bu kürü yaptığını ve ilk denemede hamile kaldığını solemişti.ben acıkcası bole seylere cok itibar etmem ama nasılsa zararı olcak bişide olmadığı için deneyelim ne cıkar demiştim.nese sordum demin arkadasım deneme oncesi 2 ay hergun sabah aç karnına 1 er tane eşiyle birlikte yemiş incirlerden.hatta yarar yaramaz bilemedim ama en azından kabızlığa iyi geldi oyuzden devam ettim dedi.belki birinin işine yarar die yazayım dedim tekrar.

Kızlar merhaba, opudan çıktı. 12 yumurta toplamışlar. Bende pcos var, o nedenle de dondurulmuştan transfer dediler en başta. Toplanan 12 tanenin kaçı olgun kaçı değil yarın bilgisini vereceklermiş. Benim kafama takılan en son muayenede sadece sağda 20 yumurta vardı 17 mm ve üstü civarı, solda da 9-10 tane vardı boyutları hatırlamıorum. Hepsini toplıcaz demişlerdi, bugün sordum işlemden sonra gelişen yumurta sayım daha çok denmişti die hemşireye dr uygun boyuttakileri almıştır dedi. Hepsi olgun mu bu yumurtalarınozaman dedim, hayır yarın belli olucak dedi. Benzer durum yaşayan var mı?

Kızlar merhaba.gecen gun incir küründen bahsetmiştik ben transfer oncesi yapmıstım ama biz dondurulmus embriyo transferi olmustu.nese ben bunu bi arkadasımdan öğrenmiştim.gecen floransa17 floransa17 sorunca dikkatimi çekti bu kürü bana anlatan arkadaşım ilk denemede hamile kaldı.hatta oda bana bunu önerirken kendi öğrendiği arkadaşınında bu kürü yaptığını ve ilk denemede hamile kaldığını solemişti.ben acıkcası bole seylere cok itibar etmem ama nasılsa zararı olcak bişide olmadığı için deneyelim ne cıkar demiştim.nese sordum demin arkadasım deneme oncesi 2 ay hergun sabah aç karnına 1 er tane eşiyle birlikte yemiş incirlerden.hatta yarar yaramaz bilemedim ama en azından kabızlığa iyi geldi oyuzden devam ettim dedi.belki birinin işine yarar die yazayım dedim tekrar.
ben zeytinyağına koyarak yemiyorum ama hergün bir tane incir yiyiyorum zeytinyağına koyayım o zaman

Kızlar merhaba, opudan çıktı. 12 yumurta toplamışlar. Bende pcos var, o nedenle de dondurulmuştan transfer dediler en başta. Toplanan 12 tanenin kaçı olgun kaçı değil yarın bilgisini vereceklermiş. Benim kafama takılan en son muayenede sadece sağda 20 yumurta vardı 17 mm ve üstü civarı, solda da 9-10 tane vardı boyutları hatırlamıorum. Hepsini toplıcaz demişlerdi, bugün sordum işlemden sonra gelişen yumurta sayım daha çok denmişti die hemşireye dr uygun boyuttakileri almıştır dedi. Hepsi olgun mu bu yumurtalarınozaman dedim, hayır yarın belli olucak dedi. Benzer durum yaşayan var mı?
arkadaşım olgun olmayanları alsa bile döllenme olmazdı sayıya takılmayın sağlıkla gelişsinler arkadaşım
benim fazladan toplanan oldu olgun çıkmayan ikisi hiç döllenemedi bile

arkadaşım olgun olmayanları alsa bile döllenme olmazdı sayıya takılmayan sağlıkla gelişsinler arkadaşım
benim fazladan toplanan oldu olgun çıkmayan ikisi hiç döllenemedi bile
Bu toplananların da kaçı olgun kaçı döllenecek bakalım, dediğin gibi sağlıklı olsun da ama insan herşeye takılıyor işte

X