- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
- Konu Sahibi floransa17
- #16.081
Aynen canım bizimkide adı pgt denio ama aslında tum kromozomlara bakılıo.sadece 13,18,21 değil.bunlar sık rahatsızlık gorulenler.kısmet bence hersey en iyi Allah bilir.yaptırmayıp tutturan yaptırıp tutturamayanda var.ama olasılığı arttırdığı kesin.
floransa17 canım bizim 3 embriyo 5. Gune geldi ben dedimki en iyi 2 tanesiydi onlara yaptıralım.birinde kompakt anomali cıktı yani 4 kromozomda anomali vardı buyuzden tek embriyo transfer oldu.transfer oncesi dr uma sordum pgt yaptırmadan 2 si transfer olsaydı anomali olan saglıklıyıda etkilermiydi die.dr um evet dedi.oyuzden ben yaptırdıgıma cok memnun oldum ama canı verende alanda Allah.suan gebeliğimi yarıladım ama buda garanti değil hiçbirşey için Allah kucagımızada almayı nasip etsin inşallah.bence karar verirken embriyonsayına gorede karar verebilirsin.umarım yaptır yada yaptırma yuzun gulsun.ben sansımı azıcık arttıracak herseyin peşinden gittim.elimizden anca bu geliodu.
P Puffinmu üç embriyonun ikisini pgt ye göndermenin sebebi neydi acaba ? neden 3 unu de göndermediler?
İkisini gönderdiğinde 3. Olani imha mi ettiler?
Bi de kaliteleri neydi ?
Hic bilmediğim konular o yüzden soruyorum canim?