2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Aynen canım bizimkide adı pgt denio ama aslında tum kromozomlara bakılıo.sadece 13,18,21 değil.bunlar sık rahatsızlık gorulenler.kısmet bence hersey en iyi Allah bilir.yaptırmayıp tutturan yaptırıp tutturamayanda var.ama olasılığı arttırdığı kesin.

floransa17 floransa17 canım bizim 3 embriyo 5. Gune geldi ben dedimki en iyi 2 tanesiydi onlara yaptıralım.birinde kompakt anomali cıktı yani 4 kromozomda anomali vardı buyuzden tek embriyo transfer oldu.transfer oncesi dr uma sordum pgt yaptırmadan 2 si transfer olsaydı anomali olan saglıklıyıda etkilermiydi die.dr um evet dedi.oyuzden ben yaptırdıgıma cok memnun oldum ama canı verende alanda Allah.suan gebeliğimi yarıladım ama buda garanti değil hiçbirşey için Allah kucagımızada almayı nasip etsin inşallah.bence karar verirken embriyonsayına gorede karar verebilirsin.umarım yaptır yada yaptırma yuzun gulsun.ben sansımı azıcık arttıracak herseyin peşinden gittim.elimizden anca bu geliodu.

P Puffinmu üç embriyonun ikisini pgt ye göndermenin sebebi neydi acaba ? neden 3 unu de göndermediler?
İkisini gönderdiğinde 3. Olani imha mi ettiler?
Bi de kaliteleri neydi ?
Hic bilmediğim konular o yüzden soruyorum canim?

P Puffinmu üç embriyonun ikisini pgt ye göndermenin sebebi neydi acaba ? neden 3 unu de göndermediler?
İkisini gönderdiğinde 3. Olani imha mi ettiler?
Bi de kaliteleri neydi ?
Hic bilmediğim konular o yüzden soruyorum canim?

Yok canım sor tabi.kac embriyoya pgt yapılacagına biz karar verdik.ben 35 yas ustu olduğum için 2 embriyo transfer olacaktı.sürekli onde olan 2 embriyo vardı 3. olan 6. gun yetişti.hepsine yaptırmak ozaman maddi olarak cok geldi bizde 2 sine yaptıralım dedik.niyeyse içimizde bu vardı hayırlısı olsun dedik 2 taneyi gonderdik.3. embriyo donduruldu bekliyo.ama şimdiki aklım olsaydı az kendimizi sıkar onada yaptırtırdım.en azından bilirdim sağlıklı mı değil mi ilerisi için.donduktan sona yeniden çözdürüp test yapıp donduruyolar yani embriyo için riskli oluyo.ama belkide yaptırsak ve sağlam çıksa onuda transfer ederlerdi ve bende zaten miyom var 2 tane biri 6 diger 7 cm bide üstüne ikiz gebelik hepsi cok riskli olabilirdi. aslında hersey olacagına varıyor.Allah ne yazmışsa sonuc ona geliyor bu işte.bazı şeyler vesile oluyor bazıları da bahane.inşallah hayırlı vesileler çıksın karşına canım Allah gönlüne göre versin.

benim bildiğim PGT kesin tutunmasını garantilemiyor şansı arttırıyor
PGTli embriyo olsa da gebelik olması durumunda 2-3-4lü tarama gerekirse amniyosentez yaptırılmalı
testi yapan şirketler kesin sonuc vermiyorlar sonuçta embriyo ile gelişmiş fetüsten alınan sonuçlar bir olmayacaktır.
Ben kendi adıma PGTyi sonradan yine bu testler ile karşı karşıya kalacağım diye istemedim. 8-9 haftalarda Harmony veya nifty testlerini yaptırırım dedim oraya vereceğim para ile

Hayırlı olsun arkadaşım. Nerde başladın tedaviye ? Kaç doz kullanıyorsun iğnelerini ?
Amin hepimiz için inşallah sagliklica kucağımiza almak nasip olur. Anakara başkent üniversitesi hastanesindeyim. 150 ml gonal kullanıyrm sadece.sen nerde yaptiriyorsun. Hangi ilaclarla

PGTli embriyo olsa da gebelik olması durumunda 2-3-4lü tarama gerekirse amniyosentez yaptırılmalı
testi yapan şirketler kesin sonuc vermiyorlar sonuçta embriyo ile gelişmiş fetüsten alınan sonuçlar bir olmayacaktır.
Ben kendi adıma PGTyi sonradan yine bu testler ile karşı karşıya kalacağım diye istemedim. 8-9 haftalarda Harmony veya nifty testlerini yaptırırım dedim oraya vereceğim para ile

Doğru diosun canım bizim tup bebek doktorumuz pgt li embriyonun tutma olasılığı %70 dedi ve hatta diyebilirsiniz neden %100 değil die onun içinde başka çalışmalar var suan embriyonun enerjisi ile alakalı die birazda anlatmıştı bişiler.ayrıca pgt yaptırsanda 2-3-4 lü testler yapılıyor daha doğrusu tup bebek doktorum prosedur ne ise gebelikte onu takip edin pgt nin %2 hata payı var dedi.bizde 2 li testimizi yaptırdık ama benim kadın doğum doktorum madem pgt var gerek yok bakmaya dedi biz ısrar ettik die yaptırdı.kromozomal hastalıkların elenmesi için iyi ama obur yandan detaylı ultrason istiyor doktorum çünkü pgt de olsa gelişimin de sıkıntı olabilir Allah korusun bunun içinde 20. Haftadan sona detaylı ultrason ile bakılıo.ama nifty den de hatalı sonuclar alıp sıkıntı yasayanlar okudum forumda ben.oyuzden hiçbirseyin %100 olduğuna kim ne derse desin inanmam ben zaten.Allahın takdiri var herseyden önce.Yani ben pgt sonucu hamile kaldığım için öneriyorum, yaptırmadan kalanlar yada yaptırıp kalamayanlar onermeyebilir.elbette %100 pgt yuzunden hamile kalmamışımdır ama olasılığımı arttırdı oyuzden de pgtsiz deneyip hamile kalamayan arkadaslar birde bunu deneyebilir bence.hersey denenmiş ve sonuc elde edilememişse neden denenmesin ki? Birde bu embriyonun enerji ölçümü var benim doktorum solemişti ben bunla işgili bahcecinin sayfasında okumustum bişiler ozaman sanırım onlar yapıyorlar.merak eden arkadaslar bi bakabilir.Allah hepimiz için hayırlısını versin herkesin yuzunu guldursun inşallah.

Nasılsın A anneveoglusu

Doğru diosun canım bizim tup bebek doktorumuz pgt li embriyonun tutma olasılığı %70 dedi ve hatta diyebilirsiniz neden %100 değil die onun içinde başka çalışmalar var suan embriyonun enerjisi ile alakalı die birazda anlatmıştı bişiler.ayrıca pgt yaptırsanda 2-3-4 lü testler yapılıyor daha doğrusu tup bebek doktorum prosedur ne ise gebelikte onu takip edin pgt nin %2 hata payı var dedi.bizde 2 li testimizi yaptırdık ama benim kadın doğum doktorum madem pgt var gerek yok bakmaya dedi biz ısrar ettik die yaptırdı.kromozomal hastalıkların elenmesi için iyi ama obur yandan detaylı ultrason istiyor doktorum çünkü pgt de olsa gelişimin de sıkıntı olabilir Allah korusun bunun içinde 20. Haftadan sona detaylı ultrason ile bakılıo.ama nifty den de hatalı sonuclar alıp sıkıntı yasayanlar okudum forumda ben.oyuzden hiçbirseyin %100 olduğuna kim ne derse desin inanmam ben zaten.Allahın takdiri var herseyden önce.Yani ben pgt sonucu hamile kaldığım için öneriyorum, yaptırmadan kalanlar yada yaptırıp kalamayanlar onermeyebilir.elbette %100 pgt yuzunden hamile kalmamışımdır ama olasılığımı arttırdı oyuzden de pgtsiz deneyip hamile kalamayan arkadaslar birde bunu deneyebilir bence.hersey denenmiş ve sonuc elde edilememişse neden denenmesin ki? Birde bu embriyonun enerji ölçümü var benim doktorum solemişti ben bunla işgili bahcecinin sayfasında okumustum bişiler ozaman sanırım onlar yapıyorlar.merak eden arkadaslar bi bakabilir.Allah hepimiz için hayırlısını versin herkesin yuzunu guldursun inşallah.

Anladım canım
Ben de aynen gecen sefer tutsa boşuna pgt ye iyiki para vermemisim derdim
Ama kimyasal olduğu icin keşke yaptirsaydim diyorum şimdi
Doktorum kromozom testleriniz gelmeden baslamayalim dedi yani mayis
Bi de pgt ye gönderirsem temmuz u bulacak
Bilemiyorum karar vermem lazim
Cok vakit kaybi olacak gibi

iyiyim canım normalde bu gün en geç tranfer olmuş beklemeye geçmiştim onu düşünüyorum ara bunda da bir hayır vardır diyorum üzüntümü böyle bastırıyorum. adet olmak için tarlusal içiyorum çarşamba bitecek bakalım adet ne zaman gelecek hayırlısı ile

sen nasılsın canım

Anladım canım
Ben de aynen gecen sefer tutsa boşuna pgt ye iyiki para vermemisim derdim
Ama kimyasal olduğu icin keşke yaptirsaydim diyorum şimdi
Doktorum kromozom testleriniz gelmeden baslamayalim dedi yani mayis
Bi de pgt ye gönderirsem temmuz u bulacak
Bilemiyorum karar vermem lazim
Cok vakit kaybi olacak gibi
canım pgt o kadar uzun sürede gelmiyor embriyo oluşması ve 5. güne gelmesi ile birlikte gönderiliyor örnek
10-15 gün arasında geliyor haziranda istersen transfer olur ama bayram tatili olunca bekleyebilirsinde tabiki

Merhaba canım nasılsın . Ben bugün dr. A gittim e2,progesteron,fsh bakıldı ve ultrasonla bakıldı herşey çok güzel dedi.ignelerimi yazdı bugün ilk iğnemi yaptım :))))) başladık hadi hayırlısı salı kontrolüm var .
canım ben iyiyim şimdi gördüm mesajını adet olmak için tarlusal içiyorum kasıklarda ağrı var bakalım hayırlısı ile ne zaman olur

canım nasıl gidiyor tedavi nasılsın ne zaman kontrolün
nerde tedavi görüyorsun

canım ben iyiyim şimdi gördüm mesajını adet olmak için tarlusal içiyorum kasıklarda ağrı var bakalım hayırlısı ile ne zaman olur

canım nasıl gidiyor tedavi nasılsın ne zaman kontrolün
nerde tedavi görüyorsun
Başkent üniversitesi hastanesinde ankarada canim tedavim.ignelere başladım ben 3.yapacam aksam.yarin kontrolüm var sabah inşallah olumlu geçer.igne harici bisey kullanmıyorum

Başkent üniversitesi hastanesinde ankarada canim tedavim.ignelere başladım ben 3.yapacam aksam.yarin kontrolüm var sabah inşallah olumlu geçer.igne harici bisey kullanmıyorum
sana gönderdiğim linkler vardı vitamin ve arı sütü onları almadın mı

iyiyim canım normalde bu gün en geç tranfer olmuş beklemeye geçmiştim onu düşünüyorum ara bunda da bir hayır vardır diyorum üzüntümü böyle bastırıyorum. adet olmak için tarlusal içiyorum çarşamba bitecek bakalım adet ne zaman gelecek hayırlısı ile

sen nasılsın canım

Vardır bir hayir deyip bu ay olmayışını düşünme canım
İnsallah önümüzdeki ay dilediğin gibi olur herşey

Amin hepimiz için inşallah sagliklica kucağımiza almak nasip olur. Anakara başkent üniversitesi hastanesindeyim. 150 ml gonal kullanıyrm sadece.sen nerde yaptiriyorsun. Hangi ilaclarla
Bende Perşembe günü Fulya Acıbadem hastanesinde başladım tedaviye 300 ml gonal f, merional kullanıyorum....Yarın sabah kontrolüm var

drun kim canım orda
Doktorum Doç.Dr.Ercan BAŞTU
sen nasılsın canım A anneveoglusu

Bahçeciyle gördüğün farklar neler bizimle paylasirmisin GlySn GlySn
Binalarin birinin sagda birinin solda olmasi dışında :)

:) Şimdilik aynı gibi pek bir fark yok sadece hemşirelerden çok memnun kalmadım...Bahçecinin hemşireleri daha ilgiliydi...

Günaydın hepinize
İgne olanlar nasıl gidiyor?
GlySn GlySn hayat_gun hayat_gun tugken tugken
@Maviay1778
C Cekirdek32
@gulumse-hayata

Bugün kontrolüm vardı Ganol f, Merional'a devam Cetrotide verdi ek olarak... Daha önce Orgalutran kullanmıştım Cetroide yerine....Perşembe tekrar kontrol...
Sen nasılsın floransa17 floransa17

X