2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Can'ım hakkında hayırlısı olsun zor süreç genetik bölümüne mutlaka git enazından insanın içi rahatlıyor kendin başvurabiliyorsun genetikten randevu alıp tekrarlayan kayıp yada olmuyor deyince bakılıyor
Genetik infertilitenin içinde mi olur yoksa söylesem beni sevk eder mi o bölüme. Ayy hiç bilmiyorum

Genetik bölümüne gidince kromozom ve pıhtılaşmayla ilgili herşeye bakılıyor iki tüp kan alınıyor ortalama 40 günde sonuçlanıyor

Doktorumla henüz görüşmedim ama tibbi genetik diye bi bölüm var sanirim o bölüm olsa gerek
ordan randevu aldim simdi
devlet hastanesinin birinde 2 hafta sonraya randevu alabildim ancak
O gune kadar tüp doktorumla görüşmüş olurum.
Teşekkür cango58 cango58

Ailemin yanına geldim hastaneye gittim hemen daha iyi sukur vücudu yeni duruma uyum sağlamaya çalışıyor

Gnrcnn Gnrcnn , cango58 cango58 , Y yonca_ , BEYAZGULL BEYAZGULL , GlySn GlySn , fifi31 fifi31 @Sanat2017 hayat_gun hayat_gun floransa17 floransa17 Allah razı olsun iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Rabbim daha iyi etsin inşallah :) Sen nasılsın nezaman kontrolün ?

floransa17 floransa17 , ucgendortgen ucgendortgen ben Cerrahpaşa'da yaptırmıştım kromozom testini...Gidip ben kromozom testi yaptırmak istiyorum diyince yapmıyorlar doktordan bir istek kağıdı olması lazım...Tüp bebek doktorlarınıza istek yaptırın yaptıracağınız testleri

Rabbim daha iyi etsin inşallah :) Sen nasılsın nezaman kontrolün ?

floransa17 floransa17 , ucgendortgen ucgendortgen ben Cerrahpaşa'da yaptırmıştım kromozom testini...Gidip ben kromozom testi yaptırmak istiyorum diyince yapmıyorlar doktordan bir istek kağıdı olması lazım...Tüp bebek doktorlarınıza istek yaptırın yaptıracağınız testleri
İdare eder transfere böyle hazırlanacağımi hiç düşünmemiştim
19 Şubat'ta kontrol
Sen nasılsın canım

Kızlar Üniversite hastanesinde infertilite bölümünden randevu aldım. Hangi testlerin yapılmasını isteyeyim? Pıhtılaşma için istiyorum başka neler yapılabilir?
estetriol e2 hata e3 prolaktin kromozon testleri tsh hata serbet t3 -serbest t4 haimato için Tiroglobulin (Anti T) ve Anti tiroperoksidaz (Anti TPO) kanama pıtılaşma zamanı ve diğer pıtılaşma testi insilülin direnci testi 3 aylık şeker testi
HbA1C bunlar muhakak yaptır canım orası yapmasa bile dahiliye doktoruna çoğunu yaptırtabilirsin. genelde ilk tüp bebekte yapılmıyor ama yeni başladığın için bilgin olsun canım tüp bebekte cd56 çok önemli bir tahlil parça alınarak yapılıyor vücudun bağışıklık sistemi ile ilgili eğer bu yüksek olursa bebek ( inşallah sende yüksek çıkmaz inşallah ) bebek tutunamıya biliyor veya anne karnın gelişimi durabiliyor buda aslın korkulacak bir şey değil çünkü haftada bir kaç kez uygulanan serum tedavisi var ama tabi önemli olan bunun yüksek olup olmadığını bilmek canım ayrıca maddi durumun yeterli ise gücün varsa cd56 ile birlikte emriyo genetik tarama yaptırabilirsen iyi olur canım

İdare eder transfere böyle hazırlanacağımi hiç düşünmemiştim
19 Şubat'ta kontrol
Sen nasılsın canım
Saol canım iyiyim bende adet olmayı bekliyorum tedaviye başlayabilmek için....
BEYAZGULL BEYAZGULL çok umutluyum ben senden pozitif hissediyorum inşallah mutlu haberi verirsin bize

X