- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
- Konu Sahibi floransa17
- #15.841
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin canımevet hamileyim, 14. haftamdayim. Darısı başınıza in şa Allah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin canımevet hamileyim, 14. haftamdayim. Darısı başınıza in şa Allah
Sağol canım Allah razı olsun..Değerin çok güzel daha da artacak ikiye katlayacak inşallah..Herkesin farklı derdi var canm.Yine de halimize şükürler olsun.Bir eksik yanımız evlat hasretimiz..Rabbim dindirsin bu yolda mücadele veren kimsenin açılan ellerini geri çevirmesin..Cnm 3,5 sene bekledim sizi çok iyi anlıyorum gerçeği benimde daha kesin değil kan verdim inş yükselir değerim. Yeri geldi çok sabırsız oldum,ağladım Allahım anne olmayı neden benim için bu kadar zorlaştırdın dedim. Tövbe tövbe kendimden utandım şimdi. Ama her işte vardır bir hayır bu süreçte sabırlı olmayı öğrendim ve elindekinin kıymetini bilmeyi öğrendim. Bugüne kadar hayatım hep iyi oldu. Sevdiğim adamla evlendim, bir işim var , maddi durumum iyi, ailem yanımda ve en önemlisi sağlıklıyım. Hayat herzaman bize istediğimizi sunmayabilir. Biraz sabırlı olup zamanını beklemek lazım. İlk tüp bebek negatif olunca bunları çok düşündüm ve kendime çeki düzen verdim. Ve sonrası nasip oldu. Nice çocuklu aileler var ama mutlu değil, ilk önce kendimizi mutlu edelim gerisi geliyor zaten. Dualarımdasın cnm sende güzel haberler vereceksin inanıyorum
Hayat_gun canim sen nasilsin? Sende durumlar nedir? Bir suredir yoktunSağol canım Allah razı olsun..Değerin çok güzel daha da artacak ikiye katlayacak inşallah..Herkesin farklı derdi var canm.Yine de halimize şükürler olsun.Bir eksik yanımız evlat hasretimiz..Rabbim dindirsin bu yolda mücadele veren kimsenin açılan ellerini geri çevirmesin..
Amin cnm değerim 620 çıktı şükür RabbimeSağol canım Allah razı olsun..Değerin çok güzel daha da artacak ikiye katlayacak inşallah..Herkesin farklı derdi var canm.Yine de halimize şükürler olsun.Bir eksik yanımız evlat hasretimiz..Rabbim dindirsin bu yolda mücadele veren kimsenin açılan ellerini geri çevirmesin..
Canim ben adetimi bekliyorum.Ayın 17 si gibi olmam lazım. Dondurulmuş embriyo transferi için inşallah tedaviye başlayacağız canm.İnşallah ben ve isteyen herkes pozitif sonuçlar alarak evlatlarına kavuşsun. Sen nasılsın canm seninkiler ikizdi değil mi?Senin ve diger bazi arkadaslarin transfer sonrasi yaptıklarını ozaman ekran görünsü olarak almıştım.Bol bol okurum artık..Hayat_gun canim sen nasilsin? Sende durumlar nedir? Bir suredir yoktun
Ayy canm maşallah değerin çok güzel. İkiz olabilir mi acaba?:))Rabbim hepinizi nazardan saklasın.Mutlu,sağlıklı hamilelikleriniz olsun innnşallah..Amin cnm değerim 620 çıktı şükür Rabbime
Amin tatlım inş tek embriyo konuldu sanmıyorum cnmAyy canm maşallah değerin çok güzel. İkiz olabilir mi acaba?:))Rabbim hepinizi nazardan saklasın.Mutlu,sağlıklı hamilelikleriniz olsun innnşallah..
Kalin bagirsak tamamı alındı yoğun bakımda yarın ailemin yanina gidiyorum canımA anneveoglusu günaydın canım babanın durumu nasıl ameliyat iyi geçti mi
Subatta heyecanli olacak buralar. rabbim yuzunuzu guldursun canim. Dualarimiz sizlerleCanim ben adetimi bekliyorum.Ayın 17 si gibi olmam lazım. Dondurulmuş embriyo transferi için inşallah tedaviye başlayacağız canm.İnşallah ben ve isteyen herkes pozitif sonuçlar alarak evlatlarına kavuşsun. Sen nasılsın canm seninkiler ikizdi değil mi?Senin ve diger bazi arkadaslarin transfer sonrasi yaptıklarını ozaman ekran görünsü olarak almıştım.Bol bol okurum artık..
teşekkür ederim canım, sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum in şa AllahHayırlı uğurlu olsun bebeğin canım
geçmiş olsun, çabuk iyileşsin in şa AllahKalin bagirsak tamamı alındı yoğun bakımda yarın ailemin yanina gidiyorum canım
Sen nasılsın
Allah şifasını versin inşallah canım bende iyiyim işte beklemek çok zorKalin bagirsak tamamı alındı yoğun bakımda yarın ailemin yanina gidiyorum canım
Sen nasılsın
İnşallah canım inşallahteşekkür ederim canım, sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum in şa Allah
Kalin bagirsak tamamı alındı yoğun bakımda yarın ailemin yanina gidiyorum canım
Sen nasılsın
Canim ben adetimi bekliyorum.Ayın 17 si gibi olmam lazım. Dondurulmuş embriyo transferi için inşallah tedaviye başlayacağız canm.İnşallah ben ve isteyen herkes pozitif sonuçlar alarak evlatlarına kavuşsun. Sen nasılsın canm seninkiler ikizdi değil mi?Senin ve diger bazi arkadaslarin transfer sonrasi yaptıklarını ozaman ekran görünsü olarak almıştım.Bol bol okurum artık..
Kalin bagirsak tamamı alındı yoğun bakımda yarın ailemin yanina gidiyorum canım
Sen nasılsın
Tamam canm tabiki paylaşırım. Zaten burda ve diğer topiclerde sonucu pozitif olan arkadaşların yazdıkları bunlar..Haklarını helal etsinler..:))
Subatta heyecanli olacak buralar. rabbim yuzunuzu guldursun canim. Dualarimiz sizlerle