- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
- Konu Sahibi floransa17
- #15.821
A anneveoglusu günaydın canım babanın durumu nasıl ameliyat iyi geçti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kızlar dün ve bugün afedersiniz şu gibi ak8inti geldi baya camasirimi ıslattı sanki idrarimi yapmışım o derece ıslandı korktum bende kanama oldu kesin diye. Böyle bişey yaşayan oldumu herşey de içimi korku sarıyor
Kullanıyorum canım ama onun akıntısı farklı oluyor jel bazen geri geliyor beyaz beyaz bu dedigim bildiğin suMerhaba canım progesteron jel kullanıyormusun? Jel dediğin gibi akıntı yapıyor su gibi.ferah tut içini inşallah bebişin sımsıkı tutunsun.
Ben crinone jel kullandğımda oluyordu bende de, tertemiz su geliyordu, çamaşır değirtirmekden yorulmuşdum artık. Doktoruma soyledim bırak o zaman jeli dedi, jelden oluyor akıntılar. Korkma yani.Kullanıyorum canım ama onun akıntısı farklı oluyor jel bazen geri geliyor beyaz beyaz bu dedigim bildiğin su
Tamam canım sağol bende progestan fitil kullaniyorumBen crinone jel kullandğımda oluyordu bende de, tertemiz su geliyordu, çamaşır değirtirmekden yorulmuşdum artık. Doktoruma soyledim bırak o zaman jeli dedi, jelden oluyor akıntılar. Korkma yani.
Peki sonuç ne olmuştu canım hamile misin pekiBen crinone jel kullandğımda oluyordu bende de, tertemiz su geliyordu, çamaşır değirtirmekden yorulmuşdum artık. Doktoruma soyledim bırak o zaman jeli dedi, jelden oluyor akıntılar. Korkma yani.
Maşallah maşallah canm takvimini sevsinler.Yoğun bir işim var suan ve sana bakmak için topice girdim.Bu yorumunun altındaki takvimi gördüm ilk.Sanirim bu merağımı giderdi..Gözün aydın canım benim çok sevindim.Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve ardından sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin innnşallah..A anneveoglusu cnm çok geçmiş olsun babana Rabbim acil şifalar versin
ayyy tatlı arkadaşım benım güzel yorumun beni çok mutluı etti aslında hamilelik takvimi yapmak için o kadar erken kı ama görmemiş hamile kalmışşş hemen takvim yapmış gibi oldu benım durumum neyse canım şöyle anlatayım transferden 1 gün sonra çok hastalandım 4 gün yatak döşek yattım ve boğazlarım şiş olduğu için sadece sıvı şeyler tüketiyordum. Su,çorba portakal suyu,süt gibi başkada birsey yiyemeddim zaten . Hastayken hiç ilaç içmedim , ayaklarımı sıcak tuttum bol bol dua ettim en önemlısı moralimi yüksek tuttum herşeyin başı sağlık olmazsa olması dedım inan negatif alsaydım da çok üzülmezdim... neyse test yapmaya iki gin kala gögüs uçlarımda şişkinlik ve hassasiyet hissettim ama gögüs ucum çok şişmişti ve o gün anladım hamile olduğumu dayanamadım gittim kan verdim ve değerim 219 çıktı çok tuhaf oldum ,sevindim ,ağladım tüm duygular birbirine karıştı neyse canım ilk transferimde herşeyime o kadar dikkat ettım kı rapor aldım, evde dinlendim beslenmeme çok dikkat ettım , ama negatifti bunda çok dikkat edemedım kendime hastalığımdan dolayı ama şunu anladım eğer kısmetin de varsa ne olursa olsun, ne yaparsan yap oluyor, zamanı gelmediyse de ne kadar dikkat edersen et yinede nasip olmuyor ama transferden 3 ay öncesine kadar beslenmeme çok dikkat ettim haftada 2 kez balımk tükettim, bol bol su içtim, şekerlı gıdalardan ve abur cuburdan uzak durdumbunların da muhakkak faydası olmuştur. birde canım benım transferım naturel transfer oldu yane transfer esnasında jel,estrofem yada progesteron kullanmadım tamamen rahim kendi hazırladı, doğal oldu yane , sadece yumurtanın çatlamasından emın olmak için çatlatma iğnesi vuruldum o kadar ilkı ilaçlıydı ,bu ialçsız ve çok rahattı şu an araştırma aşamasında bu naturel transfer inş yaygınlaşır çok rahat çünkü işte canım benım söyleceklerım bu kadar inş faydalı olur bunlar sanaMaşallah maşallah canm takvimini sevsinler.Yoğun bir işim var suan ve sana bakmak için topice girdim.Bu yorumunun altındaki takvimi gördüm ilk.Sanirim bu merağımı giderdi..Gözün aydın canım benim çok sevindim.Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve ardından sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin innnşallah..
yolk kesesi oluşmuşsa bu gebeliğin iyi gittiğine işarettir. sevinmelisin cnm ... ilk testini ne zaman yaptın? değerin kaçtı kaç gün sonra doktora gittin cnm? biraz fazla soru sordum bende çarşamba günü öğrendim gebeliğimi, ne zaman gitmem gerektiği hakkında bilgi olur bana da :)Merhaba arkadaşlar bugün 5+1 haftalık olarak keseyi gördük çok şükür doktor 7mm dedi haftaya da kalp atışı için çağırdı 6+1 de çok erken mi bu haftalarda duyan oldu mu hiç bide kesede yolk kesesi oluşmuş dedi sevinmelimiyim
evet hamileyim, 14. haftamdayim. Darısı başınıza in şa AllahPeki sonuç ne olmuştu canım hamile misin peki
Cnm ilk kan yaptım 11.gun değerim 817 çıktı sonra 13 gün 1417 di doktor zaten 4 gün sonra muaneye çağırdi bugün değerin yüksek görülür dedi bugün 5+1 dim trasfer tarihine göre sen kaç haftaliksin ona göre çağıriryolk kesesi oluşmuşsa bu gebeliğin iyi gittiğine işarettir. sevinmelisin cnm ... ilk testini ne zaman yaptın? değerin kaçtı kaç gün sonra doktora gittin cnm? biraz fazla soru sordum bende çarşamba günü öğrendim gebeliğimi, ne zaman gitmem gerektiği hakkında bilgi olur bana da :)
Ayy canm faydali olmaz mı? Bir kere üşenmeyip uzun uzun yazdığın için çok çok teşekkür ederim.Kesinlikle dikkate alacagim.Hatta ekran görüntüsü alacağım şimdi. Kimine sorduğun zaman iki satır yazmaya üşeniyor.Ne yaptın arkadaşım o mutlulukla çok zor olmasa gerek başkalarına da faydali olmak için yazmak.Sıcaklığını ben baştan hissetmistim zaten canm senin.Takvimin dilerim 40. haftaya kadar devam eder ve sonunda nur topu gibi sağlıklı evlatlarıni kucaklarsin.Rabbim yardımcın olsun canım benim..ayyy tatlı arkadaşım benım güzel yorumun beni çok mutluı etti aslında hamilelik takvimi yapmak için o kadar erken kı ama görmemiş hamile kalmışşş hemen takvim yapmış gibi oldu benım durumum neyse canım şöyle anlatayım transferden 1 gün sonra çok hastalandım 4 gün yatak döşek yattım ve boğazlarım şiş olduğu için sadece sıvı şeyler tüketiyordum. Su,çorba portakal suyu,süt gibi başkada birsey yiyemeddim zaten . Hastayken hiç ilaç içmedim , ayaklarımı sıcak tuttum bol bol dua ettim en önemlısı moralimi yüksek tuttum herşeyin başı sağlık olmazsa olması dedım inan negatif alsaydım da çok üzülmezdim... neyse test yapmaya iki gin kala gögüs uçlarımda şişkinlik ve hassasiyet hissettim ama gögüs ucum çok şişmişti ve o gün anladım hamile olduğumu dayanamadım gittim kan verdim ve değerim 219 çıktı çok tuhaf oldum ,sevindim ,ağladım tüm duygular birbirine karıştı neyse canım ilk transferimde herşeyime o kadar dikkat ettım kı rapor aldım, evde dinlendim beslenmeme çok dikkat ettım , ama negatifti bunda çok dikkat edemedım kendime hastalığımdan dolayı ama şunu anladım eğer kısmetin de varsa ne olursa olsun, ne yaparsan yap oluyor, zamanı gelmediyse de ne kadar dikkat edersen et yinede nasip olmuyor ama transferden 3 ay öncesine kadar beslenmeme çok dikkat ettim haftada 2 kez balımk tükettim, bol bol su içtim, şekerlı gıdalardan ve abur cuburdan uzak durdumbunların da muhakkak faydası olmuştur. birde canım benım transferım naturel transfer oldu yane transfer esnasında jel,estrofem yada progesteron kullanmadım tamamen rahim kendi hazırladı, doğal oldu yane , sadece yumurtanın çatlamasından emın olmak için çatlatma iğnesi vuruldum o kadar ilkı ilaçlıydı ,bu ialçsız ve çok rahattı şu an araştırma aşamasında bu naturel transfer inş yaygınlaşır çok rahat çünkü işte canım benım söyleceklerım bu kadar inş faydalı olur bunlar sana
Canm şimdi gördüm yorumunu.Rabbim babana acil şifalar versin.İnşallah atlatir sağlıklı yaşamına hemen geri döner. Sen de başlamışsın tedaviye hayırlı uğurlu olsun.Güzel haberler almak nasip olsun.İnşallah hayırlı sağlıklı evlatların olur canm.Günaydın ilaçlara başladım bakalım hayırlısı olsun
arkadaşlar bu gün babam ameliyat olacak ona dua ederseniz sevinirim rabbim tüm hastalara şifa versin
GÖZÜN AYDIN CANIM HAYIRLI OLSUN ...ayyy tatlı arkadaşım benım güzel yorumun beni çok mutluı etti aslında hamilelik takvimi yapmak için o kadar erken kı ama görmemiş hamile kalmışşş hemen takvim yapmış gibi oldu benım durumum neyse canım şöyle anlatayım transferden 1 gün sonra çok hastalandım 4 gün yatak döşek yattım ve boğazlarım şiş olduğu için sadece sıvı şeyler tüketiyordum. Su,çorba portakal suyu,süt gibi başkada birsey yiyemeddim zaten . Hastayken hiç ilaç içmedim , ayaklarımı sıcak tuttum bol bol dua ettim en önemlısı moralimi yüksek tuttum herşeyin başı sağlık olmazsa olması dedım inan negatif alsaydım da çok üzülmezdim... neyse test yapmaya iki gin kala gögüs uçlarımda şişkinlik ve hassasiyet hissettim ama gögüs ucum çok şişmişti ve o gün anladım hamile olduğumu dayanamadım gittim kan verdim ve değerim 219 çıktı çok tuhaf oldum ,sevindim ,ağladım tüm duygular birbirine karıştı neyse canım ilk transferimde herşeyime o kadar dikkat ettım kı rapor aldım, evde dinlendim beslenmeme çok dikkat ettım , ama negatifti bunda çok dikkat edemedım kendime hastalığımdan dolayı ama şunu anladım eğer kısmetin de varsa ne olursa olsun, ne yaparsan yap oluyor, zamanı gelmediyse de ne kadar dikkat edersen et yinede nasip olmuyor ama transferden 3 ay öncesine kadar beslenmeme çok dikkat ettim haftada 2 kez balımk tükettim, bol bol su içtim, şekerlı gıdalardan ve abur cuburdan uzak durdumbunların da muhakkak faydası olmuştur. birde canım benım transferım naturel transfer oldu yane transfer esnasında jel,estrofem yada progesteron kullanmadım tamamen rahim kendi hazırladı, doğal oldu yane , sadece yumurtanın çatlamasından emın olmak için çatlatma iğnesi vuruldum o kadar ilkı ilaçlıydı ,bu ialçsız ve çok rahattı şu an araştırma aşamasında bu naturel transfer inş yaygınlaşır çok rahat çünkü işte canım benım söyleceklerım bu kadar inş faydalı olur bunlar sana
Cnm ben 8. Gün test yaptım 219 çıktı bugünde 10. Günüm kan verdim sonucu bekliyorum hayırlısı artık benim daha çok yeni artar inş değerimCnm ilk kan yaptım 11.gun değerim 817 çıktı sonra 13 gün 1417 di doktor zaten 4 gün sonra muaneye çağırdi bugün değerin yüksek görülür dedi bugün 5+1 dim trasfer tarihine göre sen kaç haftaliksin ona göre çağırir
Cnm 3,5 sene bekledim sizi çok iyi anlıyorum gerçeği benimde daha kesin değil kan verdim inş yükselir değerim. Yeri geldi çok sabırsız oldum,ağladım Allahım anne olmayı neden benim için bu kadar zorlaştırdın dedim. Tövbe tövbe kendimden utandım şimdi. Ama her işte vardır bir hayır bu süreçte sabırlı olmayı öğrendim ve elindekinin kıymetini bilmeyi öğrendim. Bugüne kadar hayatım hep iyi oldu. Sevdiğim adamla evlendim, bir işim var , maddi durumum iyi, ailem yanımda ve en önemlisi sağlıklıyım. Hayat herzaman bize istediğimizi sunmayabilir. Biraz sabırlı olup zamanını beklemek lazım. İlk tüp bebek negatif olunca bunları çok düşündüm ve kendime çeki düzen verdim. Ve sonrası nasip oldu. Nice çocuklu aileler var ama mutlu değil, ilk önce kendimizi mutlu edelim gerisi geliyor zaten. Dualarımdasın cnm sende güzel haberler vereceksin inanıyorumAyy canm faydali olmaz mı? Bir kere üşenmeyip uzun uzun yazdığın için çok çok teşekkür ederim.Kesinlikle dikkate alacagim.Hatta ekran görüntüsü alacağım şimdi. Kimine sorduğun zaman iki satır yazmaya üşeniyor.Ne yaptın arkadaşım o mutlulukla çok zor olmasa gerek başkalarına da faydali olmak için yazmak.Sıcaklığını ben baştan hissetmistim zaten canm senin.Takvimin dilerim 40. haftaya kadar devam eder ve sonunda nur topu gibi sağlıklı evlatlarıni kucaklarsin.Rabbim yardımcın olsun canım benim..