-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.801
aslında burada süreci paylaşmıştım ama kalabalık olduğumuz için hatırlamama normal :)Bende eylül ayında tedaviye başladım ekimde transfer olmuştum tutmamisti canım ama seni hatırlayamadım ben. Hayırlı olsun bebeğinı kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah.
Ayy ben eylülün sonlarına doğru başlamıştım yoksa hatırladım sizi benimde 2. Transferim oldu bekleme surecideyim. kacinci embriyo transfer edildi sana canım merak ettimaslında burada süreci paylaşmıştım ama kalabalık olduğumuz için hatırlamama normal :)
ben 16 eylülde negatif haberini aldım üzülmüştüm o ay çok ... sonrada pek yazmadım buraya
sizde mi ikinciyi deneyeceksiniz?
10 tane embriyom olmasına rağmen sadece tek embriyo transfer edıldı... bizim merkez mümkün olduğunca tek embriyo transfer ediyor ...Ayy ben eylülün sonlarına doğru başlamıştım yoksa hatırladım sizi benimde 2. Transferim oldu bekleme surecideyim. kacinci embriyo transfer edildi sana canım merak ettim
Yanlıs yazmışım canım kaçıncı gün embriyo demek istemistim10 tane embriyom olmasına rağmen sadece tek embriyo transfer edıldı... bizim merkez mümkün olduğunca tek embriyo transfer ediyor ...
5. gün embriyosu cnm kalıtesi ise 5AA denildiYanlıs yazmışım canım kaçıncı gün embriyo demek istemistim
Bana da 5. Gün a kalite ve b kalite transfer edildi canım darısı başıma inşallah ve burdaki arkadaslariminda başına olsun5. gün embriyosu cnm kalıtesi ise 5AA denildi
Gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)merhaba kızlar beni hatırlarsanız ilk transferim eylül ayında olmuştu ve tutmamıştı
ocak ayında tekrar transfer oldum ve şükürler olsun dün müjdelı haberi aldım değerim 219 çıktı :)
cnm senın şansın ççok fazla hadi bakalım :) test günün ne zaman :)Bana da 5. Gün a kalite ve b kalite transfer edildi canım darısı başıma inşallah ve burdaki arkadaslariminda başına olsun
şu anda estrofem ve coraspirin canım ilk ödrt gün saadece 2 tane sabahCanım Rabbim acil şifalar versin inş babana . Seninde gözünaydın çok sevindim bi sıkıntı olmamasına . Hangi ilaçları kullanmaya başladın canm
amin cnm inşGözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)
Darısı bizlere olsun...
merhaba kızlar beni hatırlarsanız ilk transferim eylül ayında olmuştu ve tutmamıştı
ocak ayında tekrar transfer oldum ve şükürler olsun dün müjdelı haberi aldım değerim 219 çıktı :)
hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alacağız inşallah gönlünü ferah tut olumlu düşün olumlu olacak inşallahBana da 5. Gün a kalite ve b kalite transfer edildi canım darısı başıma inşallah ve burdaki arkadaslariminda başına olsun
İnşallah öyle olur canım. Peki senin ilki 3. Gün embriyosu muyducnm senın şansın ççok fazla hadi bakalım :) test günün ne zaman :)
inşallah canım seninde yeni tedavinde her şey güzel giderHadi hayirli olsun canim cok bekledin insallah seninde burda hamiş haberlerini aliriz hersey gonlunce olsun rabbim emeklerini bosa cikartmasin darisi basima insallah
İnşallah canım yaa. Havuç suyu içmiyorum ama havuç yiyorum her sabah doktorum özellikle rafadan yumurta ve ılıkli kemiksuyuna çorba sabah ackarna ananas kivi mango avakado yememiş ısrarla bunları yap dedi annemin yanındayım sağolsun herşeyi yapıyor banahayırlısı ile seninde güzel haberlerini alacağız inşallah gönlünü ferah tut olumlu düşün olumlu olacak inşallah
bol bol derin nefes al havuç suyu bir bardak iç
çok sağol cnm darısı isteyen herkesin başınaburdan da tebrik edeyim arkadaşım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah
kemik suyuna çorba çok iyi gelir havuç yiyorsan tamamdırİnşallah canım yaa. Havuç suyu içmiyorum ama havuç yiyorum her sabah doktorum özellikle rafadan yumurta ve ılıkli kemiksuyuna çorba sabah ackarna ananas kivi mango avakado yememiş ısrarla bunları yap dedi annemin yanındayım sağolsun herşeyi yapıyor bana
Sabahları kahvaltıda mutlaka yerim canım cok şükür inşallah fayda sağlar. Kaç dondurulmuş vardı canım senin.kemik suyuna çorba çok iyi gelir havuç yiyorsan tamamdır
Acil sifalar diliyorum canim. Senin icinde hayirli olsunGünaydın ilaçlara başladım bakalım hayırlısı olsun
arkadaşlar bu gün babam ameliyat olacak ona dua ederseniz sevinirim rabbim tüm hastalara şifa versin