- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- Konu Sahibi floransa17
- #15.761
evet canım az önce burdaki dra göründüm bu ay adet olmadan önce sol tarafımda batmalar çok oldu dedim ya hamileyim yada birşeyler oluyor içerde ama ne kistmişBugun mu oldu bu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım az önce burdaki dra göründüm bu ay adet olmadan önce sol tarafımda batmalar çok oldu dedim ya hamileyim yada birşeyler oluyor içerde ama ne kistmişBugun mu oldu bu?
canım dr gittim burda dr kabul etmişti ilk kontrolu burdaki drda yaptırmamı
muayene oldum sol yumurtalıkta kist çıktı istanbuldaki dr bildireceğim
burdaki dr rapor yazdı onu gönder görüntüsünü dedi
kan sonuçlarının çıkmasını bekliyorum
Benim olacağını hissettiğim birkaç kişi vardı. Onlardan biri de sensin arkadaşım. İnşallah güzel haberlerini alıcaz arkadaşımevet canım az önce burdaki dra göründüm bu ay adet olmadan önce sol tarafımda batmalar çok oldu dedim ya hamileyim yada birşeyler oluyor içerde ama ne kistmiş
ama sen yeni histereskopi olmadın mı ya, myom alındığı zaman yok muydu o kist? belki regli ile atılacak bir kisttir. canım inş tedavi sürecini etkilemez
güzel temennin için teşekkür ederim arkadaşım. bende güzel haberler vermek istiyorum.Benim olacağını hissettiğim birkaç kişi vardı. Onlardan biri de sensin arkadaşım. İnşallah güzel haberlerini alıcaz arkadaşım
Yarın genetik teste gideceğiz eşimle kızlar inşaallah bir sıkınti cikmaz
güzel temennin için teşekkür ederim arkadaşım. bende güzel haberler vermek istiyorum.
hiç hesapta olmayan şey oldu hayırlısı demek buymuş bakalım dr kiste rağmen devam edecekmi transfer sürecine yoksa iptalmi bu ay merakla bekliyorum
canım kist her yumurtlama zamanında çatlamayan yumurta nedeniyle oluyor diye biliyorum bunun ameliyat ile alakası yok. drrdan haber bekliyorum netten okuduğum kadarı ile 3cm altındaki kistler ilede transfer olabilir estrodol hormonu yüksek değilse diyor benim yüksek değil bakalım drum ne diyecek
Eşlerden kan örneği alınarak bakiliyormus 15 gün fln suruyormus sonuçların çıkması genetik merkezlerinde yada devlette yapılabiliyor bende devlete gideceğim doktor çok düşük ihtimal ama baktirmamiz lazım dediNasi oluyo ?
Kan testimi? Nerede bakiliyo?
Tüp bebek tedavisine başlamadan önce bizde yaptırdık eşimle kromozomlarımıza bakıldıNasi oluyo ?
Kan testimi? Nerede bakiliyo?
İlk tüp denemesinde mi yapılıyor bu testler yoksa tekrarlayan negatifte mi. Ben ilk kez yaptırıcam bu ay ama genetik tahlili istenmedi bizden. Rutin hormon testleri ve rahim filmi bakıldı sadece. Benim de yaşım 39 . İlk deneme de olsa eksik kalsın istemiyorum. Zaten bu yaştan sonra kaç kere deneyebilirim kiTüp bebek tedavisine başlamadan önce bizde yaptırdık eşimle kromozomlarımıza bakıldı
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde yaptırdık sonuçlar 1 ayda falan çıkıyor
38 yaşındayım yaşım ileri diye tedaviye başlamadan önce yaptırsan iyi olur denmişti bizde yaptırdık eşimleİlk tüp denemesinde mi yapılıyor bu testler yoksa tekrarlayan negatifte mi. Ben ilk kez yaptırıcam bu ay ama genetik tahlili istenmedi bizden. Rutin hormon testleri ve rahim filmi bakıldı sadece. Benim de yaşım 39 . İlk deneme de olsa eksik kalsın istemiyorum. Zaten bu yaştan sonra kaç kere deneyebilirim ki
Ayyy canım yaaa inşallah herşey yolunda gidergüzel temennin için teşekkür ederim arkadaşım. bende güzel haberler vermek istiyorum.
hiç hesapta olmayan şey oldu hayırlısı demek buymuş bakalım dr kiste rağmen devam edecekmi transfer sürecine yoksa iptalmi bu ay merakla bekliyorum
sen nasılsın bir tanem rabbim yüzünü güldürsün inşallahAyyy canım yaaa inşallah herşey yolunda gider
Hemen panik yapma A anneveoglusu
Benim ilk transfer öncesi tam başlayacağım gün cikti
İğneyle küçülterek tedavi edecekti
Sonra 1 ay bekledik ve kendiliğinden küçüldü
İnsallah önemsiz birseydir sakinliğini koru lütfen
floransa17 'ya katılıyorum A anneveoglusu panik yapma hemen
Transferden sonraki ay bendede çıktı kist doktor önemli birşey olmadığını adetle atılabileceğini söyledi seninkide öyle birşeydir belki
anladım canım. benimde tahminim oydu zaten regli ile vücuttan atılıyor diye biliyorum.. güzel düşünelim güzel şeyler olsun. hormon değerlerinde iyiyse Allahın izniyle bi aksilik çıkmaz inş.
sen nasılsın bir tanem rabbim yüzünü güldürsün inşallah
evde test yapmayı düşünüyormusun
dr mesaj atyım sizi arayacağım diye merakla bekliyorum
Canim benim ilk muayeneye basladigimda ilk istedigi seydi kromozom analizi. Esimle ikimizde yaptirdik. Tup bebek merkezimizde agustosta 360 lira vermistikİlk tüp denemesinde mi yapılıyor bu testler yoksa tekrarlayan negatifte mi. Ben ilk kez yaptırıcam bu ay ama genetik tahlili istenmedi bizden. Rutin hormon testleri ve rahim filmi bakıldı sadece. Benim de yaşım 39 . İlk deneme de olsa eksik kalsın istemiyorum. Zaten bu yaştan sonra kaç kere deneyebilirim ki