2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Selam guns_n_roses80 guns_n_roses80
Evet ayniyiz
Henüz kendi doktorumla görüşemedik
Sana burdan yazarim
Kendi araştırmama göre histereskopi ve genetik test sanirim yapmamiz gereken
Elimizdeki son embriyo diye koydurduk ama 40 gün ilac kullandim stresi sonrasi agrisi kabus gibiydi
Genetiğe göndersek ve iyi çıkmayıp koymasaydik bu kadar sıkıntıyı yaşamayacaktım. Sanki daha iyi olurdu gibime geliyo..
Doktorumun ne dedigi benim icin onemli
Bakalim haber veririm..
Ben 2. Denemeden önce histeroskopi oldum temiz çıktı rahime çizik atıldı fakat kimyasalla sonuçlandı.doktorumla görüştüm bugün genetik test isteyeceğini söyledi hic dondurulmus embriyom kalmadı oyüzden 3. Denemeden önce genetik test yaptiracagm cnm

Arkadaşlar transfer sonrası clexana kullanan var mı? Ben kullandım hala da kullanıyorum. Ama bugün ünlü bir profosöré instagram hesabından sordum.tamamen gereksiz dedi. Çok saskinim açıkçası.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kızlar esasında bu tüp bebek sonucundan birsey çıkmazsa üzülürüm diye düşünüyordum ki
Tesadüf kuzenim ayni gün cocuk esirgemeden bebegin ailesinin terk ettigi bir bebek evlatedindi. O sadece birkez tüp denedi ve olmayinca böyle birşey yapti. Bebegin yüzündeki neşeyi görmeniz lazım.. o bebek gecen hafta kendi gibi yuzlerce çocuğun arasindayken simdi anne ve babasi ve bir yatagi var.. çok tatli birsey görseniz..
Yani dünyanın sonu değil esasinda ve ilgiye sevgiye muhtaç o kadar çocuk varki..
belki üçüncü ve son kez deneyip sonra ben de bunu yapabilirim.. sonucta amac bu dunyaya hayirli bir insan yetistirmekse zaten varolan çocuklardan biri neden olmasin bu..
Seninle aynı fikirdeyim bende koruyucu aile olmayı düşünüyorum tüp bebek olmazsakuzenini tebrik ederim toplumda on yargı çok bu konuda Allah analı ve babali büyütmeyi nasip etsin inşallah
İnşallah bir sonraki tedavi de evladına/evladlarina kavuşursun olmazsa düşüncen için seni takdir ettim

Hadi bakalım çok bekledin
İnsallah seninde sonucun dilediğin gibi olur
Karar verebildinizmi eşinle tek mi ikizmi diye
Yok canım öncelikle 5. Güne kaç embriyo gelecek diye endişelerimiz var
O belli olsun inşallah en az iki embriyo kalsın iki, isterim ben eşimde bana uyar sagolsun

veee aylardır bu topiğe yazıyorum bu günü beklemek gerçekten sabır işi idi şubat adetini
ve oldum az önce wcde gördüm rabbim bu ay hayırlısı ile transferi nasip eder ve sonucunda güzel haberler verebilirim inşallah
Hadi hayırlı olsun canım...O kadar bekledin sonuna geldin inşallah mutlu sona da ulaşacaksın :)

devamı yok dimi sen rahat ol bir tanem
tranfer sonrası olabilir böyle durumlar diye biliyorum
ama ben tutunmaya yormak istedim
Devamı gelmedi canım ona göre doktoru arayacaktım. Sağol iyi dileklerin için canim

veee aylardır bu topiğe yazıyorum bu günü beklemek gerçekten sabır işi idi şubat adetini
ve oldum az önce wcde gördüm rabbim bu ay hayırlısı ile transferi nasip eder ve sonucunda güzel haberler verebilirim inşallah
Ve bu süper haber canım hadi bakalım bebeklerine kavusmana ilk adım allahım tedavinin hayırla sonclandirsin canim

Hadi gözün aydin :)
Büyük güne geri sayim basladi yani
İnsallah güzel haber alicaz
Senden de Beyazgul den de :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun, çok bekledin sabrın sonu selamet olsun, burası güzel haberlerle dolsun inşallah

canımm hadi gözünaydın . ne zaman gidiceksin doktora haber ver bize:KK73:

X