2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

R rune cum sağol :) canım
Yarin icmeyim bari havuç suyunu
Sonrasinda 2-3 gun icerim tamam canim söylediğin iyi oldu..bilmiyordum.
Nar yiycektim transfere kadar ama ondan da korktum yemedim.
evet hareket konusu aklimda geçen sefer tüm gün yatmıştım.. bu sefer normal hayatima dönücem..
bugün bi de ari sütü aldim.. tutunmaya faydali diye duydum.. teste kadar ona devam edicem ( test tahmini 22 ocak sanirim, erken test yapmazsam tabi :)
Her türk bir gün o erken testi yapacaktır :))) valla ne kadar dayanacam desen de dayanamıyor insan. Hadi bakalım takipteyim

Ya kızlar sinir oluyorum adetimi en geç bugün görmem gerekiyordu. En ufak bir leke bile yok.:kızgın::kızgın::KK34:

canım benimde 28 günde bir olan adet bu ay 30. gün oldu bende 9. ocakta adet oldum
haklısın bu ay gecikinde şubatın adetini de geciktiriyor merak etme bugün yarın olur

canım benimde 28 günde bir olan adet bu ay 30. gün oldu bende 9. ocakta adet oldum
haklısın bu ay gecikinde şubatın adetini de geciktiriyor merak etme bugün yarın olur
İnşallah canm ya geciktikçe ters zamana denk gelecek gibi.Düğün var doğum var.Kimse bilmiyor tedavimizi.Ama erken olsa biraz toparlardim o zamana kadar.

Günaydın kızlaaar. :) uzun zamandır yazamıyordum mide bulantısı iştahsızlık fln bebişler yoruyo be ama olsun değer aşk onlar :KK70: :anne::KK15::anneadayı::KK200: transfer olanlar inşallah sıkı sıkı tutunsun bebişleri hamiş olanlar sağ salim kucağımıza alalım allahın izniyle transfer olacak olanlar da dikkat etsin kendine stres yok herşey güzel olacak sizi seviyorum :dua::KK15: hamiş olmayan kalmasın inşallah :halay::halay:

Günaydın kızlaaar. :) uzun zamandır yazamıyordum mide bulantısı iştahsızlık fln bebişler yoruyo be ama olsun değer aşk onlar :KK70: :anne::KK15::anneadayı::KK200: transfer olanlar inşallah sıkı sıkı tutunsun bebişleri hamiş olanlar sağ salim kucağımıza alalım allahın izniyle transfer olacak olanlar da dikkat etsin kendine stres yok herşey güzel olacak sizi seviyorum :dua::KK15: hamiş olmayan kalmasın inşallah :halay::halay:
OYYY MAŞALLAH CANIM YAA DÜN GİBİ HAMİŞ HABERİNİ ALDIĞIMIZ
CİNSİYETLER BELLİ Mİ

İNŞALLAH BİZDE ARKANIZDAN GELİRİZ

Biri kız biri erkek inşallah teyzesi zaman çabuk geçiyor ama bana geçmiyor ya daha 14 haftalığız şafak sayıyoruz resmen :halay::işsiz: ikili tarama yapıldı yarın sonuçlar çıkacak dua edin hayırlı haberler alalım inşallah :dua: hep aklımdasınız rabbim herkesin gönlüne göre versin
oyyy maşallah maşallah sana ve evladlarına
inşallah onlarda güzel çıkar bir tanem

Biri kız biri erkek inşallah teyzesi zaman çabuk geçiyor ama bana geçmiyor ya daha 14 haftalığız şafak sayıyoruz resmen :halay::işsiz: ikili tarama yapıldı yarın sonuçlar çıkacak dua edin hayırlı haberler alalım inşallah :dua: hep aklımdasınız rabbim herkesin gönlüne göre versin

Masallah Bedis123 Bedis123 tam aklimdaydin, seni etiketleyip naptin diye soracaktim sen yazdin :))
Cinsiyetler de ne güzelmiş:) masallah
Güzel haberlerin devamini bekliyoruz

Boyle ara ara gelip haberlesmemiz ne guzel :) rune depply bedis teşekkürler bizleri merak ettiginiz icin :)

Son düzenleme:
Kİzlar bisey sorucam
Kış günü kat kat giyiniyoruzya
transfer sonrasi giyin cikar evde bidaha aynisi
Siz nasi yaptiniz ben direk hastanede islem sonrasi pijama giyeyim diyorum :))

Kİzlar bisey sorucam
Floransa17 canim yarinki transferinin basarili gecip bir an once bebeklerine kavusmani temenni ediyorum. Dualar seninle

Kİzlar bisey sorucam
Ben pantalonla gitmiştim eve gelince değiştirmiştim kıyafetlerimi....Ama tabi hava bukadar soğuk değildi ve kat kat giyinmemiştim...Hastaneye eşofmanla da gidebilirsin öylede rahat edersin...
Yarın kaçta trasferin ?

Kİzlar bisey sorucam

Allah razı olsun kuzum sende hayırlısıyla al gel kuzucuklarını :KK200::anneadayı::KK15: rahat giyin zaten hastaneler sıcak oluyor çıkışta dikkat et yeter Allah a emanet ol

X