2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Iyi akşamlar mraba kızlar 26 aralıkta transferim olmuştu doktorum bu güne kan tahlili istemişti kan degerim 600 lerde çıktı nasıl sizce normalde doktorlar 12 ci gün istiyo benimkisi 14 cü gün istedi böyle çıktı iyimi

tebrik ederim canım maşallah değerine

Merhaba kızlar. Epeydir buraya yazamadım. SiZi unuttum sanmayin. Aklım bir yerde sizde. Nasıl gidiyor. Var mı pozitif haberler?
merhaba canım nasılsın kuzunla
ben ocak adetini dün oldum şubat adetine bir adım daha yaklaştım
artık sabırsızlık var hayırlısı ile transferim olsun istiyorum

bu aralar sayfa çok sessiz çoğu kişi transfer oldu pozitif veya negatif sonuçları aldı
şimdi negatif alan arkadaşların tekrar deneyecekler var
bu ay floransa17 floransa17 transfer olacak inşallah ondan güzel haberler alacağız
2018in ilk bebeği topicte onun kuzusu/kuzuları olacak
sonra ben ve hayat_gun hayat_gun geliyoruz şubatta

merhaba canım nasılsın kuzunla
ben ocak adetini dün oldum şubat adetine bir adım daha yaklaştım
artık sabırsızlık var hayırlısı ile transferim olsun istiyorum

bu aralar sayfa çok sessiz çoğu kişi transfer oldu pozitif veya negatif sonuçları aldı
şimdi negatif alan arkadaşların tekrar deneyecekler var
bu ay floransa17 floransa17 transfer olacak inşallah ondan güzel haberler alacağız
2018in ilk bebeği topicte onun kuzusu/kuzuları olacak
sonra ben ve hayat_gun hayat_gun geliyoruz şubatta
İnşallah canım ya hepinize çok dua ediyorum çok hakediyorsunuz anne olmayı hepiniz çok mücadele ediyorsunuz. Sizlerim güzel haberlerinizi alacağım o günü bekliyorum sabirsizlikla. Allah büyük herbirimizin duasını görüyor isitiyör. Ben ise 18 ocak kontrol günümü bekliyorum daha önce geleyim dedim hayir dedi doktorum. 18 ocakta geliyorsun dedi eyvallahı yok :) tamda doğumgünume denk geliyor. İnşallah sağlıkla ilerliyordur bebeğim içimde. Endiselerim tabi devam ediyor haliyle. Öyle çok belirgin belirtilerim yok. Rahat geçiyor inşallah hersey yolundadir canim

Şu adetimi görmem için yapabileceğim bişey var mı? Normalde düzenlidir ama illaki strese gireceğiz.:KK34:

Kuzum zaten biz havuz yapiyoruz talesemi tasiyicisiyiz pgt yapilcak ama 2 kez opu oldum 5. Gune hep 1 kaldi 2 donmusum var doktorum 5 olunca pgtye gonderelim dedi o yuzden 3. Tedaviye basladik bakalim ins bi mucize olur bundan 3 tane gelir
Ya kızlar sinir oluyorum adetimi en geç bugün görmem gerekiyordu. En ufak bir leke bile yok.:kızgın::kızgın::KK34:
slm canım süt hormonu tahlilini yaptırabilirsin canım benim ilk tüp bebek tedavisinde ilaçlarından dolayı yükselmişti doktor tablet verdi 3 gün sonra oldum

Yok canim :)
Henüz olmadi R rune
Cuma günü insallah :dua:
Ayy zaman ne çabuk geçiyor yaaa. Hadi hayırlısı olsun bakalım. Sen havuç suyuna erken başlamışsın bu ne heyecan transferden sonra 2-3 gün iç fazla da içme demişti bana hemşire. Hergün aç karna kayısıyı unutmuyoruz. Kabız olmak zinhar yasak.
Vee hareket edersen rahme kan akışını desteklermişsin ve tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Bunlar hep bana doktorumun ve hemşirenin tembihlediği şeyler.
Aklımdakileri yazayım dedim. Hadi inşallah olacak kuzum ya. Pozitif enerji gönderiyoruz evreneee

Ayy zaman ne çabuk geçiyor yaaa. Hadi hayırlısı olsun bakalım. Sen havuç suyuna erken başlamışsın bu ne heyecan transferden sonra 2-3 gün iç fazla da içme demişti bana hemşire. Hergün aç karna kayısıyı unutmuyoruz. Kabız olmak zinhar yasak.
Vee hareket edersen rahme kan akışını desteklermişsin ve tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Bunlar hep bana doktorumun ve hemşirenin tembihlediği şeyler.
Aklımdakileri yazayım dedim. Hadi inşallah olacak kuzum ya. Pozitif enerji gönderiyoruz evreneee
Havuç suyunu ne için kullanıyorsunuz

R rune cum sağol :) canım
Yarin icmeyim bari havuç suyunu
Sonrasinda 2-3 gun icerim tamam canim söylediğin iyi oldu..bilmiyordum.
Nar yiycektim transfere kadar ama ondan da korktum yemedim.
evet hareket konusu aklimda geçen sefer tüm gün yatmıştım.. bu sefer normal hayatima dönücem..
bugün bi de ari sütü aldim.. tutunmaya faydali diye duydum.. teste kadar ona devam edicem ( test tahmini 22 ocak sanirim, erken test yapmazsam tabi :)

Son düzenleme:
X