- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- Konu Sahibi floransa17
- #15.101
Canm silik ikinci çizgi görünüyor.İnşallah ilacın etkisi değilse var gibi.Taze transfer mi dondurulmuş mu?Kızlar bakarmisiniz transferimin 5. Gunu ve 5.gun emb ile sizce umut var mi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm silik ikinci çizgi görünüyor.İnşallah ilacın etkisi değilse var gibi.Taze transfer mi dondurulmuş mu?Kızlar bakarmisiniz transferimin 5. Gunu ve 5.gun emb ile sizce umut var mi...
Dondrulmusti cnm catlatma iğnesinin etkisi yok.yaniCanm silik ikinci çizgi görünüyor.İnşallah ilacın etkisi değilse var gibi.Taze transfer mi dondurulmuş mu?
Aa bak ben de bunu duymak istedim.Dondurulmuşsa dediğin gibi ilacın etkisi olmaz.İnşallah hamilesin canm.Yarın ya da diğer gün yine tekrarla ya da kan testi yaptır. Test günün ne zaman?Dondrulmusti cnm catlatma iğnesinin etkisi yok.yani
Test günün 7 ocak daha var ama sabah ilk idrarla bakıcam birde bakalim nasıl olacakAa bak ben de bunu duymak istedim.Dondurulmuşsa dediğin gibi ilacın etkisi olmaz.İnşallah hamilesin canm.Yarın ya da diğer gün yine tekrarla ya da kan testi yaptır. Test günün ne zaman?
İnşallah koyulasir canm ama bence var.İnşallah arkası da güzel bir şekilde gelsin..Test günün 7 ocak daha var ama sabah ilk idrarla bakıcam birde bakalim nasıl olacak
Amin cnm çok teşekkür ederim saolasinİnşallah koyulasir canm ama bence var.İnşallah arkası da güzel bir şekilde gelsin..
Kizlar sabah ilk idrar ile baktım ama koyulaşma yok pek sanki biraz daha silik ama gece lavaboya kalkmıştım onun etkisi oldu mu bilmem takip edicem birkaç gün bakalimKızlar bakarmisiniz transferimin 5. Gunu ve 5.gun emb ile sizce umut var mi...
Cok iyi cnm.ztn 2gunde 2ye katlanmasi gerekiyordu gayet guzelKızlar 20 sinde transferim olmustu. 30 unda kan değerim 126 idi bugün ise 371 nasıl
Yılın ilk gününden herkese günaydın
Bu yıl Allah gönlümüzdekileri kucağımıza nasip etsin inşallah aramızda anneliği tatmayan evlat koklamayan kalmasın her duamda sizleride anıyorum rabbim kabul etsin
Kocaman bir Aminnn diyorum..Bu yıl uğur getirsin hepimize innnşallah..Gunaydin kizlar
2017 Eylül de baslayip 2018 de devam eden bu güzel dostluğumuz devam etsin :) umarim
Güzel bir yil olur umarim herkes icin :)
Cok erken yapmissin canim testi 8.gunu tekrarla varsa cikar insallah. Kan verme bence surekli iki gunde bir cagirirlar o da cok yorucu olurKızlar bakarmisiniz transferimin 5. Gunu ve 5.gun emb ile sizce umut var mi...
Canim benim nerdesin sana yazdım sonucun ne oldu diye malesef yoktun.Kız dört gözle sonucunu bekliyorduk.Maşallah bak demiştim sonuç olumlu olacak diye.İdrar testinden belliydi zaten..Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah canm..Bende eylul ayinda basladim tup bebek tedavisine.. Aralik ayindada transferim yapildi. Transferimin 8.gunu idrar testi yaptim pozitif cikti. 12.gunde kan tahlili yaptik cok sukur ondada onaylandi hamile oldugum. 9.gun hafif kahverengi lekelerim geldi. Doktorum yerlesme kanamasidir dedi cok sukur kisa surdu o gun bitti lekelenmeler. Simdi de kalp atisi ve kese icin bekliyoruz ayin 9unu . Insallah hersey yolundadir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirli saglikli evlatlar.
:)) banlanmistim girememistim ilklerde. Cok sukur pozıtıfı gordum canım benim. Haftaya carsamba 6 haftalık oluyoruz teyzesiCanim benim nerdesin sana yazdım sonucun ne oldu diye malesef yoktun.Kız dört gözle sonucunu bekliyorduk.Maşallah bak demiştim sonuç olumlu olacak diye.İdrar testinden belliydi zaten..Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah canm..
Güzel katlanmış... inşallah keseyi kalbi dé duyarsin canım güzel haberleri bekliyoruzKızlar 20 sinde transferim olmustu. 30 unda kan değerim 126 idi bugün ise 371 nasıl
Sağol canım. İnşallah bu senede senin senen olsun.. istediğin kadar bebişin olsun... :)Gunaydin kizlar
2017 Eylül de baslayip 2018 de devam eden bu güzel dostluğumuz devam etsin :) umarim
Güzel bir yil olur umarim herkes icin :)
Allah razı olsun canım.Yılın ilk gününden herkese günaydın
Bu yıl Allah gönlümüzdekileri kucağımıza nasip etsin inşallah aramızda anneliği tatmayan evlat koklamayan kalmasın her duamda sizleride anıyorum rabbim kabul etsin