2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar
Bi yazi buldum :
“ İsveç İstatistik Kurumu’nun 2012 yılı verilerine göre ülkede kadınlar en çok 35 yaşından sonra doğum yapıyor.
En yüksek yaşa özel doğurganlık hızı
1970 yılında 19-25 yaş grubunda görülmekte iken, 2006 yılından itibaren 30-35 yaş grubuna kaydı.
2012 yılında ise 35-44 yaş grubunda görüldü.”

GErcekten de doğru
2018 yilindada sanirim 50-60lar doguracak..

Kizlar bugun benim cenem baya duselibir .hos gorun olur mu?obur turlu zaman gecmek bilmiyo cunku.
Yarin herhalde laboratuari ben acacam.sabah namazini kilip oraya damlamaya dusunuyorum:)))
Tabi sizin saate gore 10u bulur malum arada 2saat fark var:KK43:
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim benim

Canm senin sonucun belli oldu mu?Test günün gelmedi galiba.İnşallah güzel sonuçlar alırsın. .
Daha gelmedi canim 27 aralik insallah bakalim nasibimizde varsa . Zaman yaklastikca icim bi tuhaf oluyor ama.. Test yapmaya gram cesaretim yok . Belkl carsamba bile gitmeyebilirim.

G gulumse-hayata canım moralini bozma..Maşallah iki bebişin orda seni bekliyor..Ertelemeden yeniden başla tedaviye.Bebişlerini al gel ve seni hiç birakmasinlar inşallah..

Saol canm benim inş tutunur bu defa yavrularım. ilk gün kötüydümde şimdi gayet iyiyim hayırlısı değilmiş deyip motive ediyorum kendimi . Eylül’den beri çok ilaç kullandım canım ya biraz beklemek istiyorum aslında ama doktorumla bi görüşeyim belki kararım değişir . Şimdi sıra sende inş güzel haberler alıcaz senden :nazar::KK200:

Daha gelmedi canim 27 aralik insallah bakalim nasibimizde varsa . Zaman yaklastikca icim bi tuhaf oluyor ama.. Test yapmaya gram cesaretim yok . Belkl carsamba bile gitmeyebilirim.
Allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Cesaret edemiyoruz test yapmaya anlıyorum şuanki durumunu ama canm 27sini de geçirme. İyi düşünmeye çalış,bişeylerle meşgul ol.Biliyorum ne kadar ugrassakta aklımızdan çıkmıyor hele ki o sonucu öğrenme zamanı heyecanımızı bastiramiyoruz.İki defa yaşadım biliyorum canm.Allah sabır versin bu süreçte. .Güzel haberlerini alalım inşallah..

Saol canm benim inş tutunur bu defa yavrularım. ilk gün kötüydümde şimdi gayet iyiyim hayırlısı değilmiş deyip motive ediyorum kendimi . Eylül’den beri çok ilaç kullandım canım ya biraz beklemek istiyorum aslında ama doktorumla bi görüşeyim belki kararım değişir . Şimdi sıra sende inş güzel haberler alıcaz senden :nazar::KK200:
Sagol canm benim çok teşekkür ederim..İnşallah güzel haberler paylaşalım..Drunla görüş bu fazla ilaç kullanma durumundan da bahset.O bir engel görmüyorsa başla canm ama moralini yüksek tut.Psikolojik olarak ta hazırsan başla. .İnanıyorum ki bu defa olacak..İki tane bi de şansın yüksek yani..

Allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Cesaret edemiyoruz test yapmaya anlıyorum şuanki durumunu ama canm 27sini de geçirme. İyi düşünmeye çalış,bişeylerle meşgul ol.Biliyorum ne kadar ugrassakta aklımızdan çıkmıyor hele ki o sonucu öğrenme zamanı heyecanımızı bastiramiyoruz.İki defa yaşadım biliyorum canm.Allah sabır versin bu süreçte. .Güzel haberlerini alalım inşallah..
Insallah canim benim. Carsamba bilmiyorum gidermiyim annem kesin zorlar da ama cesaretim yok nedense. Aslinda benim 5 dusugum var cok seyler yasadim ama bu tup bebek meselesi hem maddi hem manevi yordu bizi. Bide esim bu kadar hevesliyken ve digerleri sanki butun yuk uzerimdeymis gibi.

hoşgeldin canım hayırlı haberlerini alalım inşallah

canım benim drun sana en güzel zamanı belirleyecektir inşallah ikincide rabbim yüzünü güldürür

Tesekkur ederim cnm Amin ins.
Sen de 27sinde uslu uslu testine git.geciktirmek sadece stresini arttirir baska bi ise yaramaz.
Ya Allah ya Nasip de git.tamam mi:)).
Allah rahatlik versin
canım seninde güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Selam kızlar 20 sinde benim de transferim oldu 2 tane 5. Gün embriyosu.
30 aralık test gunum . Belirti aramamak gerekiyor sanırım ama insanın da elinde olmuyor. Hiçbir belirti hissetmeyince acaba olmadı mı diyor. Transfer olup pozitif sonuç alanlar sizde hiç belirti olmusmuydu

Back