- 11 Şubat 2015
- 297
- 349
- 103
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.741
Kizlar bugun benim cenem baya duselibir .hos gorun olur mu?obur turlu zaman gecmek bilmiyo cunku.
Yarin herhalde laboratuari ben acacam.sabah namazini kilip oraya damlamaya dusunuyorum:)))
Tabi sizin saate gore 10u bulur malum arada 2saat fark var
Avusturya viyanadayim cnm.evet siz 2 saat ilerdesiniz.Yarin kaçıncı günün
Yurt disindaydin di mi neresiydi
Siz mi 2 saat geridesiniz
Sicaktan kastedilen termeyecek kadar degil de hamam sauna buhar odasi bence.yoksa gunluk aktivitelerde elbette terliyoruz insani olarak degil miBenim aklimda embriyo sicak sevmez kaldigi icin
Terlememek icin ince giyiniyordum.. demekki ikisi de iyi degil hem sicak hem soğuk
Tabi canim dağa gitme bosver.. bebisinle gidersiniz:)
Yok sa ben mi cok rahat dusunuyorum bilemedimSicaktan kastedilen termeyecek kadar degil de hamam sauna buhar odasi bence.yoksa gunluk aktivitelerde elbette terliyoruz insani olarak degil mi
Gunaydin cnm bugun kan verecektin.
Gorustun mu dr.la,ne dedi?
bende merak içindeyim G gulumse-hayata
Gecmis olsun cnm hatirladigim kadariyla dondurulmuslarin var ins onlar tutar.moralini yuksek tut en onemli tedavi basamagi moral cunku.canım negatif çıktı. doktor aradı yüzyüze görüşelim uzun uzun ne yapmamız gerekiyor diye konuşup,yolumuzu çizelim dedi. haftaya randevu alıp gidicem. sen nasılsı test günün ne zamandı senin
Gecmis olsun cnm hatirladigim kadariyla dondurulmuslarin var ins onlar tutar.moralini yuksek tut en onemli tedavi basamagi moral cunku.
Allah hayirli zamanda nasip etsin ins hem de cifter cifter:)) .
Benimki yarin o yuzden bugun kizlarin kafalarini sisiriyorum maalesef(
Amin cnm cok saolçok saol canım aynen iki tane daha dondurulmuşum var 2 embriyo transfer edilecek yine.
amin inş canm çok belirtim vardı çok inanmıştım ama nasip değilmiş demek. belirtilerin hepside ilaçlardanmış. gece terlemeleri, sık idrara çıkma, kasık ağrısı hepsi yalancı gebelik belirtisiymiş.ondan belirtim yok deyip takılmayın.
dualarım seninle inş. yarın güzel haberler verirsin bize
bu arada benim aklıma bişey geldi ben clexane kan sulandırıcı iğneyi yaptıktan bir saat sonra falan üşümeye başlıyordum titreme tutuyordu bilinmez tabi ama benim rahmim kasılmış olabilir değilmi? bundandır demiyorum negatif olması belki bir ihtimal olabilir doktora söyleyim en iyisi
sizlerde kan sulandırıcı iğneyi yaptıktan sonra hiç üşüme oluyormuydu?
Amin cnm cok saol
Ben hic sullandirici igne kullanmadim ama gece bazen hem usume hem asiri terleme birde oluyor ben de hormonlara bagladim.
canım inşallah ikinci denemede rabbim yüzünü güldürsün şubata birlikte deneriz belkiçok saol canım aynen iki tane daha dondurulmuşum var 2 embriyo transfer edilecek yine.
amin inş canm çok belirtim vardı çok inanmıştım ama nasip değilmiş demek. belirtilerin hepside ilaçlardanmış. gece terlemeleri, sık idrara çıkma, kasık ağrısı hepsi yalancı gebelik belirtisiymiş.ondan belirtim yok deyip takılmayın.
dualarım seninle inş. yarın güzel haberler verirsin bize
bu arada benim aklıma bişey geldi ben clexane kan sulandırıcı iğneyi yaptıktan bir saat sonra falan üşümeye başlıyordum titreme tutuyordu bilinmez tabi ama benim rahmim kasılmış olabilir değilmi? bundandır demiyorum negatif olması belki bir ihtimal olabilir doktora söyleyim en iyisi
sizlerde kan sulandırıcı iğneyi yaptıktan sonra hiç üşüme oluyormuydu?
Yok sa ben mi cok rahat dusunuyorum bilemedim
Baslarda herseye cok dikkat ediyordum ama artik burdaki insanlarin rahatlihi bana da mi bulasti bilemedim saldim cayira ....oldum iyice.
Dusunsenize 4.gun transfer oldugumu bile unuttup 10lt.lik kova kaldirdim(bu da biraz fazla rahatlik olmus sanirim).
canım inşallah ikinci denemede rabbim yüzünü güldürsün şubata birlikte deneriz belki
bende çok umutluydum senden ama yılmak yok devam arkadaşım
Ben sadece transferden 4 gün sonra ılıktan biraz sıcak aldım duşumu ve sonralarıda sıcak duş yaptım soğukla aram hiç yok çünkü
Hamile ve crinone jel kullanan arkadaşlarım, yardımınıza ihtiyacım var. Akıntınız oluyor mu sizin de su gibi? Benim her gün diyil de, 2-3 günde bir oluyor, acaba jelden midir anlayamadım. Bir az fazla akıntı oluyor gibime geliyor. Doktoruma sormayı unutmuşum, mesaj atdım ama cevabı gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?