2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hamile ve crinone jel kullanan arkadaşlarım, yardımınıza ihtiyacım var. Akıntınız oluyor mu sizin de su gibi? Benim her gün diyil de, 2-3 günde bir oluyor, acaba jelden midir anlayamadım. Bir az fazla akıntı oluyor gibime geliyor. Doktoruma sormayı unutmuşum, mesaj atdım ama cevabı gelmedi. :işsiz:
Buyuk bir ihtimalle jelden cnm seffaf akiskan bi sivi ise.ama yine de dr sor.o zamana kadar dikkat et ne yap et camasirini kuru tut yoksa islakliktan mantar olusabilir sonra sikinti yasarsin.gunde birkac kez camasir degistirmek mumkun olmayabilir ama ne bilim gunluk ped koy sik sik degistir yetmiyorsa normal ped koy ama onlari sik degistir hep kuru tutmaya calis

İlaclarini yazabilirmisin canim
Merak ettik
Estrofem once 3x2mg transtan sonra 3x1mg
Arefam 200mg(sizin jell ile es deger ama daha kullanisli kapsul gibi alttan aliyon)
Extra tiroit ilaci verdi burdaki dr euthyrox 50micg
Bir de mix vitamin hapi.bunlarin cesitliligi cok fazla ben folik asit plus kullaniyorum icinde demir, D vit ve bircok B vitaminleri iceriyor.

Estrofem once 3x2mg transtan sonra 3x1mg
Arefam 200mg(sizin jell ile es deger ama daha kullanisli kapsul gibi alttan aliyon)
Extra tiroit ilaci verdi burdaki dr euthyrox 50micg
Bir de mix vitamin hapi.bunlarin cesitliligi cok fazla ben folik asit plus kullaniyorum icinde demir, D vit ve bircok B vitaminleri iceriyor.
Yani maashallah ecza deposundan farki yok midemizin:((

Kim verdi bu çayı?
Reklam amacli sanirim ama hastane veriyo hediye olarak reklamini da cok yapiyorlar.yok stresten rahatliyor pelvis bolgesindeki kanlanmayi artiriyor tutunmayi kolaylastiriyor falan yaziyor brosurde ama bana biraz fazla reklam koktu o yuzden kullanmaya cekindim

Reklam amacli sanirim ama hastane veriyo hediye olarak reklamini da cok yapiyorlar.yok stresten rahatliyor pelvis bolgesindeki kanlanmayi artiriyor tutunmayi kolaylastiriyor falan yaziyor brosurde ama bana biraz fazla reklam koktu o yuzden kullanmaya cekindim

Burda gercekten hemşireler bitki cayi konusunda uyari üstüne uyari içmeyin diyorlar
Enteresan geldi bana da

İnsallah pozitif olur canim oyle hissediyorum umarim dogru çıkar:)

Kizlar bugun benim cenem baya duselibir .hos gorun olur mu?obur turlu zaman gecmek bilmiyo cunku.
Yarin herhalde laboratuari ben acacam.sabah namazini kilip oraya damlamaya dusunuyorum:)))
Tabi sizin saate gore 10u bulur malum arada 2saat fark var:KK43:
Canim Allah yüzünü güldürsün. İçten dualarımı gönderiyorum rabbim kabul etsin..

Aminnnn
Cok saolun iyiki varsiniz yoksa bugun zor gecerdi.
Simdi de sinemaya gidiyorum ki iyice pestilim ciksin eve gelince direk uyuyayim uyanayim yarin olsun
Çok yorma kendini canım. .Bu gece geçmez sana.Beklediğine değsin ve güzel haberler al inşallah..

Kızlar
Bi yazi buldum :
“ İsveç İstatistik Kurumu’nun 2012 yılı verilerine göre ülkede kadınlar en çok 35 yaşından sonra doğum yapıyor.
En yüksek yaşa özel doğurganlık hızı
1970 yılında 19-25 yaş grubunda görülmekte iken, 2006 yılından itibaren 30-35 yaş grubuna kaydı.
2012 yılında ise 35-44 yaş grubunda görüldü.”

GErcekten de doğru

Back