- 11 Şubat 2015
- 297
- 349
- 103
- Konu Sahibi floransa17
- #14.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım merhaba sizin transfer oldumu olacak mı aramıza yeni katıldınız sanrıım sizinle yazışmadık daha önceMaashallah canim deger cok guzel Allah kucagina almayi nasip etsin ins.
Kac embriyo konulmustu 1mi 2 mi?
Darisi yarin benim basima ins
bende merak içindeyim G gulumse-hayataGunaydin cnm bugun kan verecektin.
Gorustun mu dr.la,ne dedi?
Merhaba cnm.evet yeni katildim:)arkadaşım merhaba sizin transfer oldumu olacak mı aramıza yeni katıldınız sanrıım sizinle yazışmadık daha önce
rabbim yüzünü güldürsün inşallah hiç test yapmadın mı bu süreçteMerhaba cnm.evet yeni katildim:)
Transfer oldu yarin test gunum.kalan son embriyoyu kullandik bu yuzden biraz gerginim.biz 4 yildir ugrasiyoruz bu 5.transferim.1 kez pozitifi gordum agustosta o da kimyasal cikmisti.
Amin hepimizin ins.rabbim yüzünü güldürsün inşallah hiç test yapmadın mı bu süreçte
nerde tedavi görüyorsunuz
maşallah maşallah çok sevindim allah sağlıkla kucağında gör evladını inşallahMerhaba kızlar. Bende pazartesi günü şükür kalp atışı duydum. Herşey yolundaymış. Sonra dr ile 20 dakika kadar görüşme yaptım. Bazi onerileri oldu.bende bunları sizlerle paylaşayım dedim. Yardımcı olmak adına.
Yüz üstü yatmamami söyledi. Soğukta kalmamam gerekiyormuş hastalık olma riskinden değil rahim soğukta kasilabilirmis.buda düşük sebebi olurmus. Bugünden itibaren daha önce hiç gitmediğin bir yere yemeğe gitme dedi..sanırım bunu yağı yemeği faklı gelip sindirim sistemimi bozar ishal durumu yaşanmasın diye söyledi. Dışarıda yeşillik yememem iyi olurmus. Herşeyden yiyebilirsin dedi az ve öz yasak plan nedir dedim. Konserve ve diyet ürünlermis. Kızartma bile yiyebilirmisim çok olmamakla beraber ama bu soylediklerim kesinlikle yasaktır dedi.5 kilodan fazla yük alma dedi.. kahvaltını sabah kalkar kalkmaz yarım saat içinde yemem gerekirmis. Aklına ne gelirse sor dedi ama herseyi açıkladığı için bişi gelmedi. Bana NOT al aklına geldikçe bir dahaki gelmende sorarsan dedi. Sizce ne sorabilirım arkadaşlar ?
Merhaba kızlar. Bende pazartesi günü şükür kalp atışı duydum. Herşey yolundaymış. Sonra dr ile 20 dakika kadar görüşme yaptım. Bazi onerileri oldu.bende bunları sizlerle paylaşayım dedim. Yardımcı olmak adına.
Yüz üstü yatmamami söyledi. Soğukta kalmamam gerekiyormuş hastalık olma riskinden değil rahim soğukta kasilabilirmis.buda düşük sebebi olurmus. Bugünden itibaren daha önce hiç gitmediğin bir yere yemeğe gitme dedi..sanırım bunu yağı yemeği faklı gelip sindirim sistemimi bozar ishal durumu yaşanmasın diye söyledi. Dışarıda yeşillik yememem iyi olurmus. Herşeyden yiyebilirsin dedi az ve öz yasak plan nedir dedim. Konserve ve diyet ürünlermis. Kızartma bile yiyebilirmisim çok olmamakla beraber ama bu soylediklerim kesinlikle yasaktır dedi.5 kilodan fazla yük alma dedi.. kahvaltını sabah kalkar kalkmaz yarım saat içinde yemem gerekirmis. Aklına ne gelirse sor dedi ama herseyi açıkladığı için bişi gelmedi. Bana NOT al aklına geldikçe bir dahaki gelmende sorarsan dedi. Sizce ne sorabilirım arkadaşlar ?
floransa17 canım sen transfer için hazırlığa mı başladın rabbim bu sefer yüzünü güldürsün
Evet her gün bir şey ogreniyoruz. Ben bilmezdim mesela. Dağa gitmeyi bir gece kalmayı düşünüyorduk eksi 10 lar falan. İyiki söyledi bana bunu yoksa gidecektim.illaki oralarda usurdum.Masallah canım ne güzel
Bilgiler icin teşekkürler hepimizin merak ettigi seylerdi.
Bunlar sonucta transfer sonrasi da yapilmasi gerekenler.
Gercekten dogru ben de rahim kasilmasi hep olmustu transfer sonrasi üstümü örtmüyordum demek üşüdügum icin olmus..
Sağol canım benim sizlerden de en kısa sürede alacağım güzel haberler hissediyorum ben.. Allahın izniyle :)maşallah maşallah çok sevindim allah sağlıkla kucağında gör evladını inşallah
Evet her gün bir şey ogreniyoruz. Ben bilmezdim mesela. Dağa gitmeyi bir gece kalmayı düşünüyorduk eksi 10 lar falan. İyiki söyledi bana bunu yoksa gidecektim.illaki oralarda usurdum.
Ikisi de tutmusa benziyo ikizler geliyooooo![]()
Oncelikle hayirli olsun cnm Allah tamamina erdirsin.Bizimle paylastigin icin tesekkur ederim arkadasim.ama ben seyi anlamadim bebek daha cok kucuk yuz ustu yatmanin ne gibi zarari varmis onu soyledi mi?cok merak ettim simdi.Merhaba kızlar. Bende pazartesi günü şükür kalp atışı duydum. Herşey yolundaymış. Sonra dr ile 20 dakika kadar görüşme yaptım. Bazi onerileri oldu.bende bunları sizlerle paylaşayım dedim. Yardımcı olmak adına.
Sormadım sebebini inanki. Şimdi söyle bişi aklıma geldi. Belki 5 10 dakika bir zararı olmaz ama uyku süresi uzun olduğu için belki saatlerce sabit baskı altında kalinca kan dolaşımı azalacagi için yani oksijen azalacagi için olabilir diye düşündüm. İlla olacak diye bir şey yok tabi ama bizler hassas bir tedavi gördüğümüz için onlar en ufak bir riski bile yaşamak istemiyorlar. Yatak belki bişi olmayacak ama işi garantiye almak adına olabilir canım.Oncelikle hayirli olsun cnm Allah tamamina erdirsin.Bizimle paylastigin icin tesekkur ederim arkadasim.ama ben seyi anlamadim bebek daha cok kucuk yuz ustu yatmanin ne gibi zarari varmis onu soyledi mi?cok merak ettim simdi.
İnşallah canım Allah nasip etsin inşallah. Bana birde şunu demişti sen diyince hatırladım ne sıcak ne soğuk bişi yeme dedi. Aslında soğukta kalmadan kasıtta eminim aşırı sıcakta iyi değildir. En sonunda sağlıklı bir insan gibi dengede yaşamalisin dedi. Yani ne sıcak ne soğuk ne çok yemek ne az yemek ne çok yatmak ne çok hareket etmek. Herşeyin ortasını yaşamak lazım bencedeBenim aklimda embriyo sicak sevmez kaldigi icin
Terlememek icin ince giyiniyordum.. demekki ikisi de iyi degil hem sicak hem soğuk
Tabi canim dağa gitme bosver.. bebisinle gidersiniz:)
Bir şey daha geldi aklıma. Mesela saatlerce kolumuzun üzerine yatinca sabah ağrıya uyaniriz çünkü kan dolaşımı olmamıştır o bölgede..uyuşur kaslarimiz Vs.Oncelikle hayirli olsun cnm Allah tamamina erdirsin.Bizimle paylastigin icin tesekkur ederim arkadasim.ama ben seyi anlamadim bebek daha cok kucuk yuz ustu yatmanin ne gibi zarari varmis onu soyledi mi?cok merak ettim simdi.
Benim bildigim rahimin kanlanmasi arkadan one dogru gelir bi de derinde ustte idrar kesesi var yani erken donemlerde basi biraz mumkun degil gibi.ama sey aklima geldi biz simdi hormonlarla ucan balon gibi sisiyoruz ya gaz falan.o da yuz ustu yatinca diaframa basi yapar bu da bizim nesef alisimizi zorlastirir.konu gider dolasir yine oksijene baglanirBir şey daha geldi aklıma. Mesela saatlerce kolumuzun üzerine yatinca sabah ağrıya uyaniriz çünkü kan dolaşımı olmamıştır o bölgede..uyuşur kaslarimiz Vs.
Olabilir tabi :)Benim bildigim rahimin kanlanmasi arkadan one dogru gelir bi de derinde ustte idrar kesesi var yani erken donemlerde basi biraz mumkun degil gibi.ama sey aklima geldi biz simdi hormonlarla ucan balon gibi sisiyoruz ya gaz falan.o da yuz ustu yatinca diaframa basi yapar bu da bizim nesef alisimizi zorlastirir.konu gider dolasir yine oksijene baglanir![]()
)))