2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Selam kizlar estrofeme reglin ilk günü baslaniyor di mi?
Kullananlar hangi saattlerde kullandi?
Canim ben adetle gitmistim iki hafta sonra filan bi tarih verdi su gunden itibaren al diye bir hafta kullandim sonra tekrar adet oldum ignelere basladim ignelere baslamadan estrofem kullaniyosun genelde ben sabah aksam ayni saatlerde almistim

Slm kizlar
Test gunum yaklasinca ben cok korkmaya basladim bu benim son dondurulmus embriyom.
Lutfen aklina gelene bana da dua edebilir mi?Aro
Allah isteyen herkesin hayirlisiyla kucaklarini doldursun ins:dua:

Dondurulmustan transfer icin ise reglin 2.yada 3.gunu baslaniyor.eger regl saat 18den sonra geldiyse o gunu saymiyon.
Ama tedavinin basindaysan yani daha yumurta toplanacaksa ne zaman baslaniliyor onu hatirlamiyorum maalesef.

Canım Benim ilk gün olcak diye bi zorunluluk yok doktor muayene sırasında karar veriyor sanırım 1.2.3 günü fark etmez öle demişti bana doktorum bnde ona göre randevu almıştım ordan biliyorum
Günde 3 defa kullandım 8 saatte bir al demişlerdi bana iki defa ya düşürüncede 12 saatte bir aldım sen kullanacağın sayıya göre doktoruna sor istersen

3xgun kullanacaksan 4saatte bir al.tabi ayni saatlerde alirsan guzel olur.ama aralarinda 4 saatten az olmasin.

Yok canim gunde 3 degil
Sabah akşam yazılmış
Gec saatte baslarsa reglim, sabah iciyorum yani estrofemin ilkini öyle anladim.. heralde sabah 10 aksam 22 iyi midir bilemedim
İlaci alinca prospektüsüne de bakarim

Teşekkür cevaplariniz icin

Son düzenleme:
Slm kizlar
Test gunum yaklasinca ben cok korkmaya basladim bu benim son dondurulmus embriyom.
Lutfen aklina gelene bana da dua edebilir mi?Aro
Allah isteyen herkesin hayirlisiyla kucaklarini doldursun ins:dua:

Canim rahat olmaya çalıs
Hep dediğimiz gibi gelecekse zaten belli o gün..biz bilmiyoruz sadece
Bizi yiyip bitiren sadece merak
İnsallah güzel haberler alirsin

Ben adetimin 2.günü kontrole gitmiştim 3.günü başlamıştım estrofeme
5 gün sabah 1 akşam 1 içmiştim sonraki 5 gün sabah 2 akşam 1, daha sonrada sabah 2 akşam 2 içmiştim

bende reglinin ilk günü başlamıştı canım ilk gün 1 tane ile başlamıştı 3. gün 2 tane 7 gün 3 tane devam etmişti ilk tedavimde bahçecide böyleydi sonra ikinci deneme de değiştirip direk ilk günden 2 tane ile başlayıp 4 günden sonra iki 7 gün 3 ve son iki gün 4 yapmışlardı kişiden kişiye ve tadeviden tedaviye değişiyor sabah akşam ve doz artığında öğlen de almıştım

@Gnrcnn canım nasılsın kan sonucun nasıl çıktı

10.gün değeri 1461,32 çıktı canım
Merkezim artık test tekrarlamaya gerek yok dedi 10 gün sonrası için randevu verdi
2 gündürde baş ağrısı ve mide bulantıdından hiçbirşey yiyemedim desem yeri neyse ki bu sabah dans ederek uyandım süperim çok şükür

Merkezim artık test tekrarlamaya gerek yok dedi 10 gün sonrası için randevu verdi
2 gündürde baş ağrısı ve mide bulantıdından hiçbirşey yiyemedim desem yeri neyse ki bu sabah dans ederek uyandım süperim çok şükür
maşallah maşallah arkadaşım rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağında göstersin

Maashallah canim deger cok guzel Allah kucagina almayi nasip etsin ins.
Kac embriyo konulmustu 1mi 2 mi?
Darisi yarin benim basima ins

Back