- Emoji Skoru
- 5.224
- Puanlar
- 148
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.281
Canım geçmiş olsun.. Allah şifa versin inşallah hersey yoluna girer babacığın bir An önce iyilesirBen yorgunum canım evet beklemedeyim Aralık adeti bugün yarın olur Allah razı olsun canım
İnşallah aralık ayında da senin haberin ile mutlu olacağım
Bende öyle biliyorum ama benim doktorum arkadasıma, adetten önce gel o zaman başlayalım demiş. Daha iyi sonuç veriyor diye. Şaşırdım. Onun da benim de rezerv imiz az.Burda duyduklarim 2-3 .gununde basliyolar
Ben 5. Gün baslamistim bayrama denk geldiği icin
18 aralıkTransferi olan kizlarim test günlerinizi alayim ilk sayfaya yazicam
İlk tüp bebek Antalya memorial negatif 1 embriyo 7 hücreliyi, 2. Tedavi Antalya tüp bebek döllenme olmadı için iptal, 3. Tedavi memorial Şişli Semra kahraman 6aa embriyo transferi dedi 1 tane 15 aralık test günüm. İlk 2-3 gün ev için de oturdum dinlendim dün uçakla Antalya döndüm hotel de kafamızı dinleyelim dedik ama yapmıyorum hep oturuyorum arada yürüyorum özellikle fitil gibi olan jelden sonra yürümem gerektiğini söylediler 2. Gün batma oldu ama başka hiç bir belirti olmadı öyle merakla korkuyla bekliyorum ki. Rabbim isteyen herkese versin hepimizin dualarını kabul etsin güzel sonuçları Burda vermeyi nasıp etsin
İlk memorial Antalya doktorum çok sessizdi herşeyi internetten öğreniyorduk hatta bunu dile getirdik 2. Antalya tüp bebek çok ilaç dozu verdi 1 yumurta büyük dedi ama döllenmedi ama Şişli memorial daha az toz iğne verdiler ilgi alaka süperdi laboratuvar iyi olmasa iyi bir embriyo olmazdı diye düşünüyorum özellikle Semra kahraman süper bir insan çok memnundum sadece kalma sorunu gel git problemi oluyor ama yapacak birşey Yok. Bir de merak ettim 6aa embriyo ben hiç duymadım aranızda bilen veya transferi olan var mı?Hayırlısı olsun 5 günün kalmış
Embriyon gayet güzel kalitesi
Bu merkezler içinde sence büyük fark var miydi?
İlk memorial Antalya doktorum çok sessizdi herşeyi internetten öğreniyorduk hatta bunu dile getirdik 2. Antalya tüp bebek çok ilaç dozu verdi 1 yumurta büyük dedi ama döllenmedi ama Şişli memorial daha az toz iğne verdiler ilgi alaka süperdi laboratuvar iyi olmasa iyi bir embriyo olmazdı diye düşünüyorum özellikle Semra kahraman süper bir insan çok memnundum sadece kalma sorunu gel git problemi oluyor ama yapacak birşey Yok. Bir de merak ettim 6aa embriyo ben hiç duymadım aranızda bilen veya transferi olan var mı?
Genelde 4aa ve 5aa duyduk
6aa yi duymadim en iyi kalite olsa gerek
simdi araştırıyorum enteresan bir bilgi okudum
“A total of 72% of blastocysts attaining the highest morphologic scores (5AA and 6AA) were found to be male”
Yani bebeğin erkek olma ihtimali daha yüksek:)) yaziyor..[/QUOTE
İnşallah sağlıkla gelsin tek dileğim tatil yapıyorum kafam dağılsın diye ama hiç bir belirtim Yok kafam karışıyor mantık tamamen bitiyor kesinlikle bu evrede
Genelde 4aa ve 5aa duyduk
6aa yi duymadim en iyi kalite olsa gerek
simdi araştırıyorum enteresan bir bilgi okudum
“A total of 72% of blastocysts attaining the highest morphologic scores (5AA and 6AA) were found to be male”
Yani bebeğin erkek olma ihtimali daha yüksek:)) yaziyor..
İnşallah sağlıkla gelsin tek dileğim tatil yapıyorum kafam dağılsın diye ama hiç bir belirtim Yok kafam karışıyor mantık tamamen bitiyor kesinlikle bu evrede
İnşallah Cnm hepimizin içini ferahlık kucağını evlatla doldursunKesinlikle haklisin
Bi de ilaclarin etkisiyle de endise korku ve heyecan tavan yapiyo
Tatil yapman iyi olmuş güzel fikir
Belirti konusunda okumussundur her iki sonucta da belirtiler ayni oluyor o yuzden kendini dinlememeye çalış
Gebelik belirtisi cok sonralari basliyor
Ş an, anin keyfini çıkar ve bebeğin gelecekse zaten onun bir ruhu var ve ne zaman geleceğini bir tek Allah biliyor
Sen endişelenme yani canim :)
İnşallah yükselerek devam eder böyle olup yükselen olduğu gibi kimyasalla sonuçlanan da oluyor. Durunuz tekrar kan ister ona göre karar verir büyük ihtimalleMerhabalar arkadaşlar sizlere sorum olacak acil cevaba ihtiyacım var. Test tarihim 28.11.2017 10 gun sonuç: 5.58 idi 11.gun sonuc 8.43 idi. 1haftadir kahverengi yogun lekelenmelerin ardından bugun beta hcg sonucum 64.60 bu ne demek kimyasal olsa 1 hafta sonra düşer diyor herkes doktora yarin gidicem. Bilgisi olan varmi?
Canım ikiye katlamış hemen hemen kötü düşünme sonu iyi olacak inşallah. Salı günkü sonucun belirler durumu inşallah kat kat artar. Benimde salı günü vereceğim kan sonucu durumumu belirleyecekKızlar bugün de kan verdim amma valakin sanki içime sinmedi bi bakın bakalım
1. Test sonucu : 97.72
2. Test sonucu : 183.2
Farklı hastaneler salı günü tekrar vericem ana bu sefer aynı hastanede hayrlısı artık
Arkadaşlar transfer aşamasındayım inanılmaz Boğaz agrım var strefen pastil zararı olur mu bilen var mı?
İnşallah kuzum insanız işte tedirgin olmamak elde diil zor zamanlar Rabbim içimizi ferahlatsınİnşallah yükselerek devam eder böyle olup yükselen olduğu gibi kimyasalla sonuçlanan da oluyor. Durunuz tekrar kan ister ona göre karar verir büyük ihtimalle
Canım ikiye katlamış hemen hemen kötü düşünme sonu iyi olacak inşallah. Salı günkü sonucun belirler durumu inşallah kat kat artar. Benimde salı günü vereceğim kan sonucu durumumu belirleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?